Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με εμενα δεν είχε τίποτα. Ούτε ασχολήθηκα μαζί της καθόλου. Είδα κάτι που έγραψε και ρώτησα. Αν νομίζει ότι έκανε καμιά εξυπνάδα να απαντήσει έτσι, τι να πω.

Οντως δεν ειχα τπτ με σενα.Απλα ενοιωσα αλλον αναν παλιο απο εδω μεσα να μου επιτηθεται. Αν ειχα λαθος σορρυ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσενα η ερωτηση "ποιος σου σφυριξε οτι το σαϊντ ειναιθ για χαβαλε" σου φαινεται για μια απλη ερωτηση? Μην πας να μου τα γυρισεις τωρα. Δλδ αν εγω σου ελεγα "ποιος σου σφυριξε και ανακατωθηκες " θα το εκλαμβανες ως φιλικη ερωτηση?

Είναι. Και θα σου πω γιατί. Το σάιτ έχει συγκεκριμένη θεματολογία. Το χαβαλέ μπορεί ο καθένας να το εκλάβει όπως θέλει και μπορεί. Άλλος μπορεί να το πάρει και ως ειρωνία προς τα μέλη " ήρθα να κάνω χαβαλέ με τους μαλάκες που πηγαίνουν σε πουτάνες". Οπότε εγώ που πρέπει να παρακολουθώ και κάποια πράγματα στο σάιτ, πρέπει να ξέρω και τι μου γίνεται. Για αυτό ρώτησα, σημειώνοντάς σου και τη διευκρίνηση " τι είδους χαβαλέ νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιο σάιτ". Τι να πω δε σου έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό να απαντήσεις, αλλά μην αρπάζεσαι έτσι για μια ερώτηση! Μην ανησυχείς δεν έχουμε κάτι μαζί σου, ούτε διεκδικούμε το μισθό σου, ούτε τη δουλειά σου, ούτε τα χωράφια και τα οικόπεδά σου! Εν ολίγοις δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου. Επομένως ηρέμησε και ρίξε τους τόνους, δε χρειάζεται να αρπάζεσαι αμέσως!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτος εδω, θα ηταν ιδανικος για λουσιμο on camera ακριβως οπως ειναι, με το κοστουμι του! Εναλλακτικως, [size=16pt]ωραια εικονα θα ηταν να τον εχεζε πατοκορφα ο dimitrakis και να τον ανεβαζε στο youtube υπο τον τιτλο "χεσμενο αηδονι"[/size]!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα το είδα αυτό.
Πλάκα-πλάκα για κάποιες το ράφι θα είναι προτιμότερο από τέτοιους τύπους.

Επισκέπτης
Είναι. Και θα σου πω γιατί. Το σάιτ έχει συγκεκριμένη θεματολογία. Το χαβαλέ μπορεί ο καθένας να το εκλάβει όπως θέλει και μπορεί. Άλλος μπορεί να το πάρει και ως ειρωνία προς τα μέλη " ήρθα να κάνω χαβαλέ με τους μαλάκες που πηγαίνουν σε πουτάνες". Οπότε εγώ που πρέπει να παρακολουθώ και κάποια πράγματα στο σάιτ, πρέπει να ξέρω και τι μου γίνεται. Για αυτό ρώτησα, σημειώνοντάς σου και τη διευκρίνηση " τι είδους χαβαλέ νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιο σάιτ". Τι να πω δε σου έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό να απαντήσεις, αλλά μην αρπάζεσαι έτσι για μια ερώτηση! Μην ανησυχείς δεν έχουμε κάτι μαζί σου, ούτε διεκδικούμε το μισθό σου, ούτε τη δουλειά σου, ούτε τα χωράφια και τα οικόπεδά σου! Εν ολίγοις δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου. Επομένως ηρέμησε και ρίξε τους τόνους, δε χρειάζεται να αρπάζεσαι αμέσως!

Για να τελειωνουμε οταν ειπα τη λεξη χαβαλε δεν ειχα σκοπο να υποτιμησω κανεναν.Και ουτε καν εσεις θα επρεπε να το θεωρειτε υποτιμητικο γιατι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.Χαβαλες για μενα ειναι η χαλαρη ευχαριστη συζητηση και ενιωτε και τα αστεια. Δεν υπεπεσε στην αντιληψη μου οτι εδω μεσα συζητατε αποκλειστικα σε σοβαρους τονους. Εκανα λαθος? Ε συγγνωμη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δεν ήξερες τον Πάπυ?

Κάπου πρέπει να τον έχω πετύχει στην TV αλλά δεν το θυμόμουν και σαν "Πάπυ". :2funny:
Τέτοια περιγραφικά σχόλια σαν του MR.DRAMBUIE έχουν πολύ γέλιο.
Αλήθεια ο Πάπυ είναι τραγουδιστής? :o (γιατί στο ράφι είναι σίγουρα  :2funny:)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κάπου πρέπει να τον έχω πετύχει στην TV αλλά δεν το θυμόμουν και σαν "Πάπυ". :2funny:
Τέτοια περιγραφικά σχόλια σαν του MR.DRAMBUIE έχουν πολύ γέλιο.
Αλήθεια ο Πάπυ είναι τραγουδιστής? :o (γιατί στο ράφι είναι σίγουρα  :2funny:)
Είναι Σταρ μεγάλου βεληνεκούς που εμφανίζεται στο ΤηλεΆστυ με άλλους αστέρες

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Boomb σου βρηκα ραφι σπεσιαλε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι εσβησε το θρεντ με τον πιτσιρικα?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμενα σε 10 χρονια,θελω να μου εχετε ετοιμο ενα μωβ!!!!!!!!!! :tits2:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή αυτό δεν σου κάνει?

Συνημμένα

• rafi.jpg
    rafi.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 32

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω αποφασισα να μην παρω ραφι τελικα

οταν φτασω 35 θα βρω τον κλασικο καημενο παθετικ δουλο που βρισκουν ολες κ θα τον παντρευτω

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Stories

Νέο!