ραφι βρε...τι μωβ?δονητη??
τον δονητη τον θελω στο συνηθισμενο χρωμα...
ραφι βρε...τι μωβ?δονητη??
τζα!!!!!!!
οχι βρε!!!κουτο!!!απλα κανω γνωστο το οτι ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :oτι ειν'τουτο?νεα εταιρεια ραφιων?
οχι βρε!!!κουτο!!!απλα κανω γνωστο το οτι ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o
ΤΖΑ!!!!!!!!!!!σας ελειψα?????????????ααααααα....
είναι και οικονομικάτο ΙΚΕΑ έχει μια νεα σειρα ραφια, τα επονομαζομενα και μπαλί, διαλεκτε
Ότι και να λέτε, η Ελλεηνίδα τελικά τη βρίσκει την άκρη. Ακόμα και όταν αρχίσει να το πράγμα να ζορίζει (μετά τα 35 - 37 δηλ) ενεργοποιείται το σόι, φίλοι και γνωστοί για καμιά γνωριμία/έμμεσο συνοικέσιο κλπ.
Εκτός βέβαια αν είναι πραγματική επιλογή να είναι η άλλη μόνη - απόλυτα θεμιτό.
πλακα πλακα δικιο εχεις.Μετα τα 37 αρχιζουν οι συναγερμοι,οι πελεκεις 1,2 για να μπορεσει επιτελους η απροσαρμοστη και περιεργη ελληνιδα γυναικα να βρει τον ενα και μοναδικο.....ΜΑΛΑΚΑ της υποθεσης
σωστά τα λες φίλε:πλακα πλακα δικιο εχεις.Μετα τα 37 αρχιζουν οι συναγερμοι,οι πελεκεις 1,2 για να μπορεσει επιτελους η απροσαρμοστη και περιεργη ελληνιδα γυναικα να βρει τον ενα και μοναδικο.....ΜΑΛΑΚΑ της υποθεσης
Ότι και να λέτε, η Ελλεηνίδα τελικά τη βρίσκει την άκρη. Ακόμα και όταν αρχίσει να το πράγμα να ζορίζει (μετά τα 35 - 37 δηλ) ενεργοποιείται το σόι, φίλοι και γνωστοί για καμιά γνωριμία/έμμεσο συνοικέσιο κλπ.
Εκτός βέβαια αν είναι πραγματική επιλογή να είναι η άλλη μόνη - απόλυτα θεμιτό.
Σαν πολυ δε θιγεται το θεμα γαμος-οικογενεια-ραφια εδω μεσα? Και να ανοιγεται και απο εναν τυπο που δηλωνει καtα του γαμου(ναι ειμαι καινουρια αλλα προλαβα και σε διαβασα ) μου ακουγεται λιγο fake....
Εγω παντως παιδι προλαβα και εκανα ,τωρα αντρα -μονιμο δεσμο με το πασο μου
και μεγαλωνει το παιδι χωρις μπαμπα?
Σε μια μόλις φράση ,αυτήν της φίλης Roxala, συμπικνώνεται το πώς βλέπουν σήμερα οι γυναίκες την όλη κατάσταση!Εγω παντως παιδι προλαβα και εκανα ,τωρα αντρα -μονιμο δεσμο με το πασο μου