ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ο altec ηταν Mod στην αρχη του site
ρε αλτεκ, υπαρχει σαιτ στο οποιο ΔΕΝ ησουνα μοντ?
Ο altec ηταν Mod στην αρχη του site
Τοσο γυμνασμενος και αυτος;Ναι, ίδια ακριβώς σωματική διάπλαση έχουν..
Τοσο γυμνασμενος και αυτος;
O δημοσιος υπαλληλος του αριωνα alkis31
Κλαψε πουστρακι.
Για πες μας αγαπητέ Άλκη ή Αριώνα κατα πολλούς,είναι ψέματα πως σου έκλεισαν το σαιτ γιατί χρωστούσες χρήματα στον κατασκευαστή?
Είναι ψέματα πως είχες ανοίξει πόλεμο με όλα τα μπουρδελο-σαιτ κλώνους του μπουρδέλα?
Και πές μας στο τέλος,γιατί τα μάζεψες άρων άρων και εξαφανίστηκες απο κάθε φορουμ??
Τυπε το χεσμενο παντελονι που λεγανε ηταν αληθεια η κακοηθειες;Ναι ειναι η κατασκευαστρια εταιρια.Το εκλεισα γιατι σας βαρεθηκα.
Για ποιο λες για το adult? Καλα τους εκανα!!!!
Γιατι σας ΒΑΡΕΘΗΚΑ αλλοι οικονομανε απο αυτα τα μπουρδελοσαιτ.Εγω εχω τα λεφτα μου και σπαω πλακα με σας.
Εγω μπορω να ζησω στην πραγματικη ζωη εσεις οχι.
ρε αλτεκ, υπαρχει σαιτ στο οποιο ΔΕΝ ησουνα μοντ?
Τελικά όλα μα ΟΛΑ τα συναφοσαιτ λασπολογουν τα αντίπαλα σάιτ........
Ολα γίνονται για το χρήμα και την προβολή ......
Τυπε το χεσμενο παντελονι που λεγανε ηταν αληθεια η κακοηθειες;
Σκασε μωρη φωτεινουλα!!! Σου δινουν κανενα ευρω εδω η τσαμπα καθεσαι ολη μερα?
Οσο ησουν με τον αριωνα σε ταιζε καλα τωρα στην πεινα.
Εγω φταιω που τους ειχα καλεσει στην γιαφκα μου και τους κερναγα.Τους λυπομουν ομως.Αλλωστε αμα δεν ηταν πεινασμενοι δεν θα ερχοντουσαν σε ενα γραφειο πανω απο τη Φυλης.Αντι να λενε ενα ευχαριστω που ηρθαν με αδεια χερια λενε μαλακιες.Ουστ λαμογια.
Εγω φταιω που τους ειχα καλεσει στην γιαφκα μου και τους κερναγα.Τους λυπομουν ομως.Αλλωστε αμα δεν ηταν πεινασμενοι δεν θα ερχοντουσαν σε ενα γραφειο πανω απο τη Φυλης.Αντι να λενε ενα ευχαριστω που ηρθαν με αδεια χερια λενε μαλακιες.Ουστ λαμογια.
Παντως, το περιεργο θα ηταν να μην υπηρχε "Αριωνας" σε ενα φορουμ σαν κι αυτο...
Σε ολα που εχω που διαβαζω ή συμμετεχω, εχω συναντησει και εναν "Αριωνα"...
Τον θυμαμαι απο κατι γραφομενα του απο παλια, αλλα δεν ειχα δωσει και τοση σημασια, τελικα ηταν μορφαρα και μεγαλος ...