Νέα

Tί απέγινε ο Arion1955;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειναι ξεφτυλα για μενα να χαιρετας καποιον που εβριζε τις μανες και τις οικογενειες των και καλα <φιλων>  σου...μην το προχωρησουμε παραπανω γιατι δεν ειναι παρων το Ναυαρχακι.

ετσι μπραβο τωρα κατι κανουμε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ειναι ξεφτυλα για μενα να χαιρετας καποιον που εβριζε τις μανες και τις οικογενειες των και καλα <φιλων>  σου...μην το προχωρησουμε παραπανω γιατι δεν ειναι παρων το Ναυαρχακι.
Σωστός !

:thumbsup:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που να ξαναέγραφε κιόλας ο παπαρίωνας!!!  :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέραν από μάνες,είχε πιάσει στο βρωμόστομά του,όπως είχα ξαναπεί,την αρρώστια της κοπέλας γνωστού και μη εξαιρετέου μέλους του σάιτ μας,καθώς και είχε χλευάσει την αναπηρία άλλου γνωστού μέλους του σάιτ μας.

΄ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ και για αυτό δεν συγχωρείται όσα χρόνια και αν περάσουν.

ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Είχε πει χαρακτηριστικά,στον φιλο που είχε προβλημα η κοπέλα του:΄΄να σου πεθάνει η κοπέλα απο το ΄΄κακό΄΄.

Και κάτι πολύ βαρύ στο μέλος που έχει κινητικό πρόβλημα.

Εγώ πιο πολύ για αυτούς τους 2 λόγους θέλω να τον περιλάβω,παρά  το ότι μου έβριζε το σόι,εμένα δεν μου λέει τίποτα να μου βρίσει τον παππού μου εκεί που είναι 3 μέτρα από κάτω.

Αλλά για αυτά που είπε για τους 2 φίλους,που με ενοχλούν πολύ,θα φτύσει το γάλα της μάνας του,άμα και τον πετύχω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
Τό ωραίο είναι ότι ό σκατόψυχος μού έστειλε καί αίτημα φιλίας στό face book ...... τό μουνί ξέχασε
ό μαλάκας τί έλεγε κάποτε  :think:

υ.γ. καλημέρα ΣΚΟΤΕΙΝΕ !!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ξεθαβετε ιστορίες πενταετίας και ξεχνατε ότι οταν ανακατευετε τα ΣΚΑΤΑ θα λερωθείτε κι εσεις...
ΥΓ: ALTEC δε θα σχολιάσω γιατί εχουμε πιει κι ενα ποτηρι κρασί μαζί...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Οτι καταριέσαι το παθαίνεις.
Καλημέρα σας.  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
Ξεθαβετε ιστορίες πενταετίας και ξεχνατε ότι οταν ανακατευετε τα ΣΚΑΤΑ θα λερωθείτε κι εσεις...

Ο.Κ. ΑΠΟΧΩΡΩ ΝΑΥΑΡΧΕ....... .......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τό ωραίο είναι ότι ό σκατόψυχος μού έστειλε καί αίτημα φιλίας στό face book ...... τό μουνί ξέχασε
ό μαλάκας τί έλεγε κάποτε  :think:

υ.γ. καλημέρα ΣΚΟΤΕΙΝΕ !!

Καλημέρα Μήτσο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ.

Παλιά παροιμία των Κλίνγκον

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Στις ιστορίες για τον τρελοΑρίωνα να προσθέσω και το επικό ξεβράκωμα που υπέστη στην προ τριετίας 'η τετραετίας Erotrica απο τον warhol και τον Πάνο.
Ο Σκοτεινός θα θυμάται τα μούτρα του πικγουίνου καθώς και ο τρόπος που είχε φύγει απο την έκθεση...Όσοι ήταν δίπλα του νόμιζαν πως ο πιγκουίνος έκλασε αλλα πραγματικά του είχε φύγει το σκατό απο τον τρόμο!!!!

Στο νεκροταφείο του είχε φτιάξει μάλιστα και ιντερνετικό ραδιόφωνο οπου έκανε εκπομπές μαζί με τον Εθνικό..Μετά την πρώτη εκπομπή έχασαν περίπου το 80% των επισκεπτών του σαιτ τους με τις μαλακίες που τους έλεγε ο τρελοΑρίωνας..

Επισκέπτης
Μολονότι ὅτε ἔκλεισεν τὸ bourdela.com ἀνήρτων ἐπ'ὀλίγον εἰς τὸ ****** δὲν συνεχρωτίσθην ποτὲ μετὰ τοῦ κ. Arion1955 διότι ἦτο κομμουνιστής.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μολονότι ὅτε ἔκλεισεν τὸ bourdela.com ἀνήρτων ἐπ'ὀλίγον εἰς τὸ ****** δὲν συνεχρωτίσθην ποτὲ μετὰ τοῦ κ. Arion1955 διότι ἦτο κομμουνιστής.
Μόλις έκλεισε το μπουρδελα,όλοι απο εδω μέσα μπήκαμε σε ένα άτυπο προσωρινό ελέυθερο φορουμ για να συγχρονιζόμαστε και να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις.Το κενό του μπουρδελα πήγε να επωφεληθεί ο σκατόψυχος και άνοιξε το μπουρδελότσαρκα.
Μάλιστα εκείνες τις ημέρες είχε πάρει σβάρνα όλα τα σαιτ που ανέφεραν την είδηση περι κλεισίματος του μπουρδέλα και έβριζε τους διαχειριστές και τους κατηγορούσε για απίστευτα πράγματα και απο κάτω έριχνε και την διαφήμιση για το νεκροταφείο του.
Δείτε για παράδειγμα τι έγραφε στο πρεζαtv  

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom