Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.300
- Πόντοι
- 12.056
εσυ ησουν παρουν στην συναντηση στην γιαφκα τυπε?
Τσου..ειχα παει αλλη φορα μονος μου
εσυ ησουν παρουν στην συναντηση στην γιαφκα τυπε?
ειχε σηκωθει τοτε απτην καρεκλα καθολου τυπε?Τσου..ειχα παει αλλη φορα μονος μου
ε ολοκληρη γιαφκα ηταν αυτη τυπετυπε πολυ συνωμοσιολογικα το εγραψες.
ε ολοκληρη γιαφκα ηταν αυτη τυπε
ειχε σηκωθει τοτε απτην καρεκλα καθολου τυπε?
ε ολοκληρη γιαφκα ηταν αυτη τυπε
Ενδιαφέρον "ιστορικό" ...Οταν είχε ανοίξει το νεκροταφείο του(******)είχε κόντρα με όσα τα σαιτ του αγοραίου έρωτα.Στην αρχή έβριζε το μπουρδέλα,μετά το adult και στο τέλος το Ιεροδουλες.Τότε είχε ξεσπάσει μια φοβερή κόντρα με τον Πάνο,τον σκοτεινό και τον Αλτεκ και τους έγραφε πως θα τους κλείσει φυλακή γιατι είχε ράματα για την γούνα τους.Φυσικά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά,ούτε καν ο Moderator του Vortex που αφού κέρδισε απο τον Αρίωνα ένα ταξίδι στο εξωτερικό,τελικά τον έφτυσε στα μούτρα και πήγε στο Ιεροδουλες.
Τελικά του έκλεισε το σαιτ ο κατασκευαστής του γιατι όπως είχε γράψει σε μήνυμα του που είχε πάρει την θέση της κεντρικής σελίδας του σαιτ "ο αριωνας δεν του είχε δώσει ούτε ενα ευρώ για την κατασκευή του σαιτ"..
Και τελικά όλο το Ιερόδουλες γέλαγε που η κληρονομιά φαγώθηκε σε μαλακίες και δεν του έμεινε ούτε ενα χιλιάρικο για το σαιτ...
ειχε σηκωθει τοτε απτην καρεκλα καθολου τυπε?
οτι βρωμαει βρωμαει τυπεπρεπει να χυθει απλετο φως. βρωμαει η υποθεση τυπε
τετοια του κανανε και τον τρελανανε τον τυπο :SΟταν είχε ανοίξει το νεκροταφείο του(******)είχε κόντρα με όσα τα σαιτ του αγοραίου έρωτα.Στην αρχή έβριζε το μπουρδέλα,μετά το adult και στο τέλος το Ιεροδουλες.Τότε είχε ξεσπάσει μια φοβερή κόντρα με τον Πάνο,τον σκοτεινό και τον Αλτεκ και τους έγραφε πως θα τους κλείσει φυλακή γιατι είχε ράματα για την γούνα τους.Φυσικά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά,ούτε καν ο Moderator του Vortex που αφού κέρδισε απο τον Αρίωνα ένα ταξίδι στο εξωτερικό,τελικά τον έφτυσε στα μούτρα και πήγε στο Ιεροδουλες.
Τελικά του έκλεισε το σαιτ ο κατασκευαστής του γιατι όπως είχε γράψει σε μήνυμα του που είχε πάρει την θέση της κεντρικής σελίδας του σαιτ "ο αριωνας δεν του είχε δώσει ούτε ενα ευρώ για την κατασκευή του σαιτ"..
Και τελικά όλο το Ιερόδουλες γέλαγε που η κληρονομιά φαγώθηκε σε μαλακίες και δεν του έμεινε ούτε ενα χιλιάρικο για το σαιτ...
Εγώ ήμουν παρών....Και είχε ωραίο Mititei...εσυ ησουν παρουν στην συναντηση στην γιαφκα τυπε?
τιναι αυτο ρε τυπε?Εγώ ήμουν παρών....Και είχε ωραίο Mititei...
Αυτο ειναι μεταξυ εμενα και του Ναυαρχου που τα εζησαν εκεινη την εποχη
βουλγαρες ή ρουμανες ειχε τυπε?
ε ναι αυτα ειναι μεταξυ σας ενω να τον βαφτιζεις ξεφτυλα ειναι για κοινη θεα. μαρεσεις οταν εχεις τακτ
μην τον πιεζεις ρε τυπεε ναι αυτα ειναι μεταξυ σας ενω να τον βαφτιζεις ξεφτυλα ειναι για κοινη θεα. μαρεσεις οταν εχεις τακτ
Τυπε εσυ εισαι ο αριων που ολοι λενε;