voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τοσο γυμνασμενος και αυτος;
Έχουν την ίδια κομμώτρια όμως.
Τοσο γυμνασμενος και αυτος;
Ναι...στο σαιτ της αρχιεπισκοπης
Αντι να λενε ενα ευχαριστω που ηρθαν με αδεια χερια λενε μαλακιες.Ουστ λαμογια.
Τι γιάφκα ρε βλαμμένε;λες και ήσουν κανένας επαναστάτης κάνεις μωρή χέστρω.
Κλαψε φωτεινουλα!!!!!
Δεν νομίζω να ειναι ψίχουλα γιατί αν ειναι, τότε ειναι όντως καμμενοι ΟΛΟΙ !!!!!!!!!αν μιλάμε για πολύ χρήμα με τις ευλογίες μου...
αλλά είναι για τίποτα ψύχουλα είναι καμένα τα άτομα...
fucking nerds !!!!
Και εσεις ειστε απαραδεκτοι, οταν πηγατε και φαγατε τζαμπα στη γιαφκα του, εστω ενα babylino για δωρο δεν του πηγατε παλιο-καφροι, τοσα mimmitei σας κερασε ρε παλιολαμογια και αφηνματε τον τυπο να τα κανει πανω του χωρις πανα???Τυπε το χεσμενο παντελονι που λεγανε ηταν αληθεια η κακοηθειες;
Κλαψε μωρη !!!!!!!!!!!!!
Με το amiga 2000 μπαινεις εδω μωρη!!!!!!!!!!
Το 2008 εγω ειχα 16πυρηνο pentium 5 ειδικη παραγγελια.
Εγω τι δουλεια εχω ρε τυπε δεν εχω παει ποτε μου σε συναντησηΚαι εσεις ειστε απαραδεκτοι, οταν πηγατε και φαγατε τζαμπα στη γιαφκα του, εστω ενα babylino για δωρο δεν του πηγατε παλιο-καφροι, τοσα mimmitei σας κερασε ρε παλιολαμογια και αφηνματε τον τυπο να τα κανει πανω του χωρις πανα???
Εγω φταιω που τους ειχα καλεσει στην γιαφκα μου και τους κερναγα.Τους λυπομουν ομως.Αλλωστε αμα δεν ηταν πεινασμενοι δεν θα ερχοντουσαν σε ενα γραφειο πανω απο τη Φυλης.Αντι να λενε ενα ευχαριστω που ηρθαν με αδεια χερια λενε μαλακιες.Ουστ λαμογια.
Εγω τι δουλεια εχω ρε τυπε δεν εχω παει ποτε μου σε συναντηση
Γενικα το ειπα τυπε, δεν το ειπα για σενα.Απλως πιαστηκα απο τα γραφομενα σου...Εγω τι δουλεια εχω ρε τυπε δεν εχω παει ποτε μου σε συναντηση
Πιπα-κωλο το μεγαλυτερο καμενο νουμερο του διαδικτυου
Φωτεινουλα εσυ δεν κατηγορουσες οσους πανε στα μπουρδελα?
Τι δουλεια κανεις εδω?
Πλασαρεις τιποτα?
Υποδειξεις αλλου και το "σπασε" τραβα πες το κι αυτο αλλουaxaxouxas πουλα κανενα λαχειο στην ομονοια και σπασε απο δω.