Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loreto

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
1979 Jaguar XJ-S V12 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Pε μαγκες μηπως πραγματικα ερχεστε εδω στο Crete Gulf οπως ειπε και συναδελφος.Εχω μεινει καγκελο με τις αμαξαρες σας  που εχετε μερικοι!!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το καινουριο Passat sportline fsi.
Εχω πάθει πλάκα γιατί πριν το πάρω
οδηγούσα Opel kaddet.
Μέρα με τη νύχτα

Speedster

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
1.Για κοντρες αραγε τι εχω?
2.Οδηγω μια slk 200.
3.Για Κυριακατικες βολτες μια R1 Nitro.
Θα ηθελα να οδηγω μια porsche 911 GT3 ή Mercedes-Benz SLR McLaren .
:jerking:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
honda s2000 και ατελείωτα driftαρίσματα

Επισκέπτης
Α ρε καταραμενη φτώχια.....
για να μη μπερδευομαστε κ προς αποφυγην παρεξηγησης....τα αμαξια ειναι αγορασμενα απ τον πατερα μου....εγω απλα βοηθαω στις επιχειρησεις....(μαζευω το χρημα...)...:):):):):)...δεν εχω κανει δουλεψει σκληρα για να τ'αποκτησω...απλα ειμαι απ τους λιγους & τυχερους...!!!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Peugeot 106 GTI

Θα ήθελα να οδηγώ μηχανή όμως (δε γνωρίζω).

Επισκέπτης
1...φιλε πανο δν γουσταρω να πουλαω εφε απλα με ενα αμαξι..γι αυτο κ δν πηγαινω ουτε καν σε απλα μαγαζια με τ' αμαξι μιας κ δν θελω να μαζευω τα βλεματα...
2...επισης μεχρι να γνωρισω μια κοπελα δν ξερει με τι κυκλοφορω...(απλα καταλαβαινει πολυ γρηγορα οτι υπαρχει χρημα)..
3...ακομη,δεν ασχολουμαι με τα τσοκαρα κ τις καραπουταναρες των στριπ αλλα με οσο το δυνατον εξυπνοτερες,πιο απομακρες κοπελες που ταυτοχρονα ειναι του γουστου μου η πολυ απλουστερα μ'αρεσουν κ δν ειναι πουτανες τουλαχιστον μεσα στο μαγαζι...(βεβαια δυσκολα να πετυχαινω καλο συνδυασμο ομως υπαρχουν κ εχω πετυχει 2...εχω γνωρισει πολλα μπαζα κ σκατοψυχες ομως,τις οποιες αργα η γρηγορα τελειωσα...)...
4...τελος μη ξεχνας οτι ειμαι μονο 19 στα 20 κ οπως καταλαβαινεις μεχρι να δει μια κοπελα οτι ειμαι οκ ατομο κ οχι κανενα μαλακισμενο (γιατι δν συμπεριφερομαι σαν κοπανος...)...παιρνει λιγο χρονο...

Υ.Γ---> Δν παω στα στριπ ουτε για φραπε...ουτε για να βρω να πηδηξω...το εχω ξαναπει...παω για τη φαση...κ γουσταρω πολυ τις γαματες γνωριμιες που εχω ηδη κανει....στα 19 μου νομιζω οτι μου ειναι αρκετο κ μονο να κυκλοφορω με μια τετοια γυναικα...(ασχετο οτι προχωραει το θεμα...)...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
mclein...αν ειχα αδελφη...θα σε εκανα γαμπρο.. χεχεχεεχε

Επισκέπτης
ανθρωπος που εχει δουλειες με τη νυχτα κ ασχολειται γενικοτερα με αυτη φιλε αλτεκ δν κανει για σπιτι....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
Χιομορ εκανα....

Επισκέπτης
ναι ρε το καταλαβα....ομως τι εχουμε εμεις τα παιδια της νυχτας κ ολοι μας κατηγορουν....ποτε δν καταλαβα....:):):):):):):):):).......(παντως απο προστασια μια χαρα θα την ειχα την κοπελα....χεχεχεχεχεχε)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
Ο Δουκας σου βγαζει προβληματα?? που το φτιαχνεις??

Επισκέπτης
μ'εχει γαμησει ο δουκας φιλε.....αντιπροσωπεια  παει μια φορα το μηνα οπωσδηποτε....τι να σου πρωτοπω...ξεκινησε η μαλακια απο τις πρωτες βδομαδες που δν λειτουργουσε ο μετρητης για τη βενζινη οταν αυτη εφτανε στο τελευταιο 1/4 κ κολλουσε εκει....μη σου πω οτι στα μετρια κρυα χρειαζεται κανενα 15' για να τσουλησει σα μηχανη...μη σου πω για τα φωτα που καιγονται χωρις αιτια καθε λιγο κ λιγακι...κ για να μην γινομαι γραφικος....ναι μεν ειναι πολυ καλο μηχανακι κ εχει για μενα αψογη οδηγικη συμπεριφορα κ ειναι αρκετα δυνατο....το κακο ειναι οτι παρουσιαζει πολυυυυ συχνα ηλεκτρικα προβληματα...κ στου ξαδερφου μου εμφανησε προβλημα στο καρμπιρατερ...( κ τελος ειναι πολυ δυσκολο το μηχανακι στο set up του ωστε να το τρεξεις σε πιστα...)!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
Εμενα θα μου πεις.....ειχα το 97 το KTM 620 SC Moλις ειχαν πρωτοσκασει στην ελλαδα...χαλια μαυρα...ολα για τα μπαζα...αλλα γκαζια ατελειωτα.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...δουλεια αυριο

Επισκέπτης
και εμενα στα μαγαζια αυτα με ελκουν οι σχετικα πιο μαζεμενες πιο απομακρες κοπελλες  ;) ;) ;)!!!!

Επισκέπτης
παμε απο δω παμε απο κει.....παλι στο στριπ(σιμο) το ριξαμε ρε war k pano...:):):):):):):):).....

Επισκέπτης
κατα τη γνωμη μου ειναι ολα χρησιμα....ποδηλατο για την εξοχη...αμαξακι για τη βροχη κ για βολτες....αλλα κ η μηχανη μεσα στον πειραια κ την αθηνα ειναι σαν να οδηγας στην ερημο καμηλα οταν οι αλλοι πανε με τα ποδια!!!

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ʼντε, λοιπόν, να το επαναφέρω το thread... Εγώ ο φτωχός πλην τίμιος υπαλληλίσκος έχω μια Corolla 1.4 2003. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορώ να αγοράσω ένα Saab 9-3 Aero ή καμιά Volvo. Αυτά και καβλινύχτα μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom