Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν με ξερεις (δλδ τον πατερα μου) ελα να με βρεις....τα μαγαζια το βραδυ ειναι ανοιχτα...(αυτα μετα τις 11.30 εννοω..)....ελα να σε κερασω....δν νομιζω παντως φιλε μου να υπαρχει πιθανοτητα να με ξερεις...δν νομιζω οτι κινουμαστε στα ιδια μονοπατια...καλα να περνας....

καταρχην δεν σου μιλω κακοπροαιρετα απεναντιας προσπαθω να σε προστατεψω .κατα δευτερον μην εισαι ποτε τοσο σιγουρος για τιποτα και για κανεναν . θα αφησω αυτους που με ξερουν απο εδω μεσα να σου απαντησουν . α και μην βαζεις τοσες τελειες γιατι αφηνουν υπονοουμενα ....---

Επισκέπτης
αν θες κατι να πεις....πες το μου καθαρα κ ανοιχτα κ μην αφηνεις τους αλλους να μιλανε για σενα...δν θελω να μαθω απο αντιπροσωπους...αν δν θελεις να μεθευτει στον περιγυρο στειλε μου p.m με οτι θες να πεις!!!Οι τελειες αντικαθιστουν τα κενα!!!!

Επισκέπτης
συναγωνιστη δεν με καταλαβαινεις . δεν πειραζει. ας σταματησουμε εδω . να σαι καλα .

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
ΤΟ C.C. TI EINAI?
Τα κυβικά του. Ρε πού πάτε με αυτά τα αυτοκίνητα στην Αθήνα ; Gilera Runner 50 CC και νομίζω ότι πάω πιο γρήγορα και από brera και από golfakia και από φτιαγμένα .....

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
οδηγώ ελάχιστα γιατί μαρέσει να περπατάω, επίσης μεταμορφώνομαι σε Super Sajan κ πετάω, τις ελάχιστες φορές που οδηγάω έχω το αμάξι του πατέρα μου ενα Α4 1.8Τ.

μια συμβουλή προς τον Mclein..με τόσες πληροφορίες που δίνεις στα posts σου ακόμα κ άτομα εκτός νύχτας εύκολα θα σε εντοπίζουν ποιος είσαι, αν ασχοληθούν λίγο...o Nio δεν στα είπε κακοπροαίρετα.Μην αρπάζεσαι.

αυτά που θα ήθελα να οδηγώ είναι:
lotus elise

Επισκέπτης
εκτος αν εισαι ο πανος που τσιμπανε με την μαγκια σου,το λεγειν σου και τα τατουαζ σου !!! ;) ;)!!!μαγκας ο πανος!!!

Επισκέπτης
αμα ο αλλος πανο ειναι μαλακας οτι και να οδηγει ελπιδα δεν εχει!!

Επισκέπτης
ρε φιλε war για θυμησου στο λυκειο τι γινοταν....δν ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω μεχρι πριν 2 χρονια που τελειωσα οι μαλακες με παπι ειχαν περαση...

Επισκέπτης
26 χρονων ειμαι αλλα παντα στο λυκειο οι κοππελες ηταν θυματα της μοστρας!!

Επισκέπτης
αν αποδεχθουμε οτι η κοινωνια του σχολειου απεικονιζει σε μικρογραφια την κανονικη κοινωνια....αμα εισαι μαλακας κ οδηγεις τοτε εισαι ο αρχοντας...:):):):)....

gepaka

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα:
Ford Maverick 3000cc,V6 Duratec
Όνειρο:
Hummer H1

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.146
Πόντοι
12.056
ρε φιλε war για θυμησου στο λυκειο τι γινοταν.... δν ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω μεχρι πριν 2 χρονια που τελειωσα οι μαλακες με παπι ειχαν περαση...

Και εγω που τελειωσα το λυκειο το `91 παλι οποιος ειχε παπι εβγαζε γκομενα...παλι καλα που εγω ειχα XR 250 ;-)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αναλογα τις γκομενες. Π.Χ. εγώ με το ποδηλατο μου παντα εχω τα βλεμματα στραμενα πανω μου. Βεβαια ομολογώ οτι συνηθως το βλεμμα λεει 'ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ' αλλα πολλες φορες κανεις και conne... ιδιαιτερα αμα φουντάρεις πουθενα...εκει γνωριζεις κοσμο (νοσοκομες, νοσηλευτριες, τη μαλακω που σ'εριξε κατω κλπ) :)))

Επισκέπτης
Audi tt αλλά για τις βρωμοδουλειές starletάκι και άγιος ο θεός .
Έχω πάθει πλάκα με το S6 άλλά με βλέπω για porche boxter s .
Γουστάρω πολύ να βγάζω γκόμενες έξω με το ΤΤ αλλά όταν τις ψήνω για γαμήσι στο αυτοκίνητο να τις γαμάω στο στάρλετ. Έτσι για να μην παίρνει ο κώλος τους αέρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom