You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 293
- Εμφανίσεις 19K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
1.μια SLK 350 ----> δωρο του πατερα μου....
2.μια Porsche Boxter 2.7 ---> του father που καμια φορα οδηγω κ εγω....
3.ενα Duke II model 2003 ---> για τα πρωινα κ τη σχολη που ομως θα παρει δρομο γιατι ειναι καθε τεταρτη μαστορα....
4.Το Φλεβαρη θα παρω μια Alfa Gt 3.2 για να εχω κ ενα που να μην ειναι καμπριο...
5.Τελη του 2007 με αρχες 2008 θα πραγματοποιησω το ονειρο για ΜV AGUSTA (F4 1000 ή F4 S II ή F4 Senna ή F4 SPR) αφου τοτε θα εχω το αναλογο διπλωμα...
με τις δηλωσεις σου φιλαρακι και το "εμεις της νυχτας" αποκαλυπτεσαι . αν δεν σε ενδιαφερει οκ αλλιως το νου σου ... πολυ μικρος ο κοσμος...
Επισκέπτης
Ρε Nio κανε κι εσυ post εδω να κομπλαρει ο κοσμος!
εγω οπως ξερεις παλιοφιλε ειμαι ενας σεμνος κουλουρας που προσεχει τα λογια του ...
Πάνο έχεις δίκιο για την Λ... (σιγά-σιγά την απομυθοποιούμε όμως! :- ) Όταν ένα βράδυ την πήγα σπίτι της όπως έχω πει σε άλλο thread, βγαίνοντας από το μαγαζί την βλέπω στη Συγγρού να περιμένει ταξί. Πηγαίνω και της λέω θέλεις να σε πάω σπίτι; Και μου λέει τι αυτοκίνητο έχεις; της είπα και τότε συναίνεσε. Τώρα που το ανέφερε ο Πάνος το θυμήθηκα.
Γενικά πρέπει να ξέρετε ότι οι πρώην ανατολικές τσιμπάνε πολύ με το status symbol αμάξι. Βέβαια δεν εκτιμούν τα Ιταλικά αυτοκίνητα όσο τα Γερμανικά γιατί αυτά ξέρουν.
Γενικά πρέπει να ξέρετε ότι οι πρώην ανατολικές τσιμπάνε πολύ με το status symbol αμάξι. Βέβαια δεν εκτιμούν τα Ιταλικά αυτοκίνητα όσο τα Γερμανικά γιατί αυτά ξέρουν.
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Δεν εκανα post εδω γιατι αν κανεις εσυ μετα....ξερεις, που πας ρε Καραμητρο με την Ε90! Χα Χαεγω οπως ξερεις παλιοφιλε ειμαι ενας σεμνος κουλουρας που προσεχει τα λογια του ...
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αντε να ποσταρω κι εγω που με 20 χρονια συνεχους δουλειας εχω καταφερει να εχω :
BMW 316i, μοντελο 1999 και ενα AUDI A4 TQ .μοντελο 2004....
Αυτα....
BMW 316i, μοντελο 1999 και ενα AUDI A4 TQ .μοντελο 2004....
Αυτα....
Επισκέπτης
Λοιπον εγω οδηγω ποδηλατο. Ενα CITY STREET 24ταχυτο με σχαρα, μπουκαλακι και τρομπιτσα. Στα ζορισματα κανει και απαλο massage στα @@ ετσι ωστε να φτανεις παντα ετοιμος στον προορισμο σου...!!!
;)
εισαι ο καλυτεροςςςςςςςςς
Nissan X-Trail 2.0lt, Columbia Pack, full-extra, IX
Το επόμενο μου αυτοκίνητο μόλις καταφέρω και δώσω το Nissan Almera 1.4 Challenge Kit που έχω.
Επισκέπτης
καλα χρυσα τα σπορ συτοκινητα αλλα ρε γαμωτο σε καθε λακουβα,τρυπα το σπας!!και απο λακουβες οι δρομοι της αθηνας αλλο τιποτα!!!!νομιζω η καλυτερη λυση για αυτοκινητο ειναι τζιπακι!!δεν σας νοιαζει τιποτα!
καλα χρυσα τα σπορ συτοκινητα αλλα ρε γαμωτο σε καθε λακουβα,τρυπα το σπας!!και απο λακουβες οι δρομοι της αθηνας αλλο τιποτα!!!!νομιζω η καλυτερη λυση για αυτοκινητο ειναι τζιπακι!!δεν σας νοιαζει τιποτα!
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ συνάδελφε
Γι' αυτό έχω το Land Rover... και δεν μ' απασχολεί κι όλας πως οδηγούν οι άλλοι... αν θέλει κανείς ας πέσει επάνω... χαχαχα
Επισκέπτης
σκεφτομουν και εγω να αγορασω μεγαλο τζιπ αλλα τελικα κατεληξα στο jimny γιατι και παρκαρει παντου και παρα πολυ καλες δυνατοτητες εκτος δρομου εχει .ειναι σκυλι και ιαπωνικη αξιοπιστια !!!!
Θα συμφωνησω με τις λακουβες, και ειδικα με τις ΟΖ Superleggeras 18αρες ζαντες που εχω θελει προσοχη. Τελικα ομως οι συγκεκριμενες ειναι πολυ ανθεκτικες και δε καταλαβαινουν τιποτα παρα το χαμηλο προφιλ των ελαστικων. Πιο συγκεκριμενα τα πισω ειναι 255/35/18 και τα μπροστα ειναι 225/40/18.
Επισκέπτης
τι εννοεις το νου μου ???? Δν εχω να φοβηθω τπτ......για εξηγησε μου ομως τι πραγματικα εννοεις...με τις δηλωσεις σου φιλαρακι και το "εμεις της νυχτας" αποκαλυπτεσαι . αν δεν σε ενδιαφερει οκ αλλιως το νου σου ... πολυ μικρος ο κοσμος...
Επισκέπτης
τι εννοεις το νου μου ???? Δν εχω να φοβηθω τπτ......για εξηγησε μου ομως τι πραγματικα εννοεις...
δεν λεω οτι εχεις να φοβηθεις κατι . απλα τα στοιχεια που ανεφερες για καποιους απο εμας αποκαλυπτουν την ταυτοτητα σου . αν δεν σε ενδιαφερει να κρατησεις την ανωνυμια σου οκ αλλιως ...
Επισκέπτης
αν με ξερεις (δλδ τον πατερα μου) ελα να με βρεις....τα μαγαζια το βραδυ ειναι ανοιχτα...(αυτα μετα τις 11.30 εννοω..)....ελα να σε κερασω....δν νομιζω παντως φιλε μου να υπαρχει πιθανοτητα να με ξερεις...δν νομιζω οτι κινουμαστε στα ιδια μονοπατια...καλα να περνας....
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Το επόμενο μου αυτοκίνητο μόλις καταφέρω και δώσω το Nissan Almera 1.4 Challenge Kit που έχω.
Πάρε το, και δε θα το μετανιώσεις. Ειδικά τώρα, που δίνουν και το δερμάτινο σαλόνι δώρο. Εγώ ο μαλάκας, για δύο μήνες, το πλήρωσα έξτρα 100 ευρώ.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
1000 ευρώ εννοώ φυσικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24