Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Η Ελλαδα ειναι μια απο τις λιγες Ευρωπαϊκες χωρες που μπορεις να κινηθεις με τετρακινητο ακομα και σε Εθνικο δρυμο. Ποσοι τα βγαζουν εκτος ειναι ενα θεμα, αλλα ειναι πολυ ωραια δραστηριοτητα. Το δικο μου τετρακινητο εφτασε σε σημειο επεμβασεων ( ψηλωμα/λαστιχα κλπ ) που εχασε και την λιγη καλη συμπεριφορα που ειχε στην ασφαλτο. Ευτυχως που στον δρομο χρησιμοποιω το εταιρικο.

Με χρονια εμπειριας, προτεινω Forrester ως all around, αν αντεχει η τσεπη Land Cruiser, διαφορετικα μεταχειρισμενο Jimny/Vitara/Niva μονο για εκτος ως δευτερο και ασφλατινο για κυριως χρηση.

Αν δεν αντεχει η τσεπη πολυ σκεψη για την αναγκαιοτητα εκτος δρομου χρησης, ή ΠΟΛΛΟΥΣ συμβιβασμους

Επισκέπτης
εχω κυκλοφορησει σε ποιο πολλες πρωτευουσες απο αυτες που αναφερεις και επιμενω σε αυτα που εχω γραψει πουθενα δεν ειδα τοσα πολλα τζιπ απο  το κεντρο της αθηνας...καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια σε αυτες τις χωρες στην πωλησεις μεταχειρισμενων αυτοκινητων και στην ελλαδα επισης ...να δεις ποσοι τα πουλανε διοτι το μετανιωσαν επισης η συγκριση που κανεις με χωρες που τα εισοδηματα ειναι διπλασια σε σχεση με την ελλαντα..εκει τουλαχιστον δεν πετανε λεφτα που δεν εχουν..και ας εχουν.. σε προκαλω να μου διξεις φωτογραφιες με τζιπ στα κεντρα ευρωπαικων χωρων..ειδα μερικα στο λονδινο ελληνων φοιτητων...με μεγαλη μου εκπληξη. ναι υπαρχει αυξηση πωλησεων παγκοσμιως οπως υπαρχει αυξηση του αγροτοτουρισμου και οικολογικου τουρισμου και γι αυτο οι περισσοτεροι αγοραζουν τζιπ.. στην ευρωπη.. εδω ελλαντα στην ορεινη καρπαθο δεν ειδι εναν ελληνα με τζιπ σχεδον .ειδα ομως μερικους αγγλους και γερμανους...
Παρότι κακώς απευθύνεσαι σε εμένα για την ερώτηση σου ρίξε μια ματιά. Αφορούν το λεγόμενο στις ΗΠΑ SUV Nation.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τα SUV ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Δεν εχουν πουληθει οι X5, ML, X3 μονο στην Ελλαδα. Εξω δε ειναι ακομα πιο εξοργιστικο γιατι απαγορευεται η χρηση στο δασος (σε καποιες χωρες) αν και οποιος εχει δοκιμασει σοβαρο jeeping με RAV και X3 ξερει τι εννοω. Για λιγο χιονι και grass and grovel, οι τετρακινητες εκδοσεις των ασφαλτινων αυτοκινητων ειναι υπεραρκετες.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Οδηγάω ένα Nissan Almera Challenge του '96 με παιδικό κάθισμα και Baby on Board! ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Για αμάξι θα έλεγα μια Ferrari Testarosa για μηχανή μια Kawasaki Ninja .  :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οδηγώ αυτό:

Συνημμένα

• MEGISTO%20M.jpg
    MEGISTO%20M.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 29

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παρότι κακώς απευθύνεσαι σε εμένα για την ερώτηση σου ρίξε μια ματιά. Αφορούν το λεγόμενο στις ΗΠΑ SUV Nation.
θελω να προσθεσω οτι εδω στην ελλαδα η αυξηση των πωλησεων των τζιπ συνοδευετε με κατακορυφη πτωση των πωλησεων εισητηριων σε μουσεια απο ελληνες..και πολιτιστικων εκδηλωσεων και αυξηση πωλησεων στο αφισοραμα,χρυσων αλυσιδων οπως μου λενε φιλοι χρυσοχοι και χρυσων δοντιων οπως μου λενε φιλοι οδοντοτεχνιτες..αφηστε τισ γκαλερυ εργων τεχνης εκει ειναι δραμα...ελεος ποια τουλαχιστον μην οδηγειτε στο κολωνακι που μενω διοτι διπλοπαρκαρετε ...παρτε ενα παπακι ρε γαμοτο τοσα δυσεκατομμυρια στο μετρο ,τι αλλο θα διαβασω σημερα πορσε και φεραρι για να τρεχεις στην εθνικη που?? στον σχηματαρι??θα μας σκοτωσετε καμμια μερα που ζουμε θεε μου ευτυχως που υπαρχει ενα καλο μουνι να γαμησω το απογευμα να συνελθω πριν παω στην ορεινη καρπαθο το καλοκαιρι..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω παιδια ενα πραγμα ξερω!αν εισαι τσακαλος,σωσρος και ξερεις να μιλησεις σε γκομενα καιε να απλο αυτοκινητο να οδηγας μπορεις να γαμας οποτε θελησεις!!ναι μεν ενα καλο αυτοκινητο δινει αβανταζ αλλα απο κει και περα ειναι στο χερο τπυ τυπα που το εχει!και αν νομισει οτι μονο με αυτο θα γαμησει τοτε θα μεινει με το πουλι στο χερι!

+1

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αν και έχω πει τι οδηγώ θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη ως προς την αλλαγή που επέρχεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των 3 μοτοσυκλετών μου.

Και οι 3 BMW θα πουληθούν γιατί το συνεργείο νομίζει ότι όλοι όσοι έχουν μηχανές με την έλικα κατατάσσονται αυτόματα στην κατηγορία "φλώρος". Επίσης γιατί πιστεύουν ότι το 350 είναι ένα νούμερο που μπορείς να πληρώσεις ακόμα και όταν η δουλειά που έχει γίνει είναι το πολύ 5. Φανταστείτε δε όταν πλήρωσες για δουλειά που ΔΕΝ έγινε τελικά. Την Παρασκευή παρα λίγο να προπονηθούμε στο κατς.

Επίσης θα πουληθούν γιατί 2 μήνες μετά, περιμένουμε τα ανταλλακτικά με το καράβι από το Αμβούργο. Παρά τη σαφή νομοθεσία περί υφιστάμενου στοκ. 20 χιλιάδες ευρώ μηχανή, περιμένω ανταλλακτικά που θα έπρεπε να υπήρχαν. Καλή φάση.

Από εδω και πέρα παπί 6βολτο, με κομμένη ποδιά και εξάτμιση Sebring.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έχω ένα Mitsubishi Pajero 3000cc μοντ 99, τρίθυρο.
Με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα modifications για εκδρομές 4χ4. Λάστιχα mud, αναρτήσεις OME, ψήλωμα καρότσας, εργάτη, μπλοκέ διαφορικό πίσω.
Για τις καθημερινές μετακινήσεις έχω ένα Piaggio X-9 250cc.

Θα θελα να είχα και ένα BMW M3 csl...

Συνημμένα

• IMG_2178.jpg
    IMG_2178.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 18

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Έχω ένα Mitsubishi Pajero 3000cc μοντ 99, τρίθυρο.
Με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα modifications για εκδρομές 4χ4. Λάστιχα mud, αναρτήσεις OME, ψήλωμα καρότσας, εργάτη, μπλοκέ διαφορικό πίσω.
Για τις καθημερινές μετακινήσεις έχω ένα Piaggio X-9 250cc.

φιλε μου θα σου ημουν ευγνωμων εαν  δημοσιευσεις και αλλες φωτογραφιες  μπας και καταλαβουν μερικοι ποια ειναι η χρηση του τζιπ μπας και ησυχασω στο κολωνακι που μενω ...και μπορεσω να παρω το αυτοκινητακι μου διοτι δυστυχως συνεχως διπλοπαρκαρουν και ο γερανος αργει...

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
οδηγω ενα Ford Maverick 2.3

Συνημμένα

• ford maverick 2.3 billaras22.jpg
    ford maverick 2.3 billaras22.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 29

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Και εγώ! Τεσπά δεν παραπονιέμαι.
Πήγα τις προάλλες βόλτα με ένα φίλο στη Μ5 του ολοκαίνουρια... Αλλού για αλλού το αμάξι! Επίδειξη τεχνολογίας, τα καθίσματα σε σφίγγουν στις στροφές, η ανάρτηση σκληραίνει, οι αλλαγές του κιβωτίου ελέγχονται με ποτενσιόμετρο κλπ κλπ, ο δε ήχος από το V10 σαν πυροβόλο! Πήγα σπίτι μου μέσω Εθνικής σε dt. Κάνω μία να δω το καντράν και βλέπω 260 τελική(λόγω κόφτη) ενώ νομίζεις ότι πας με 120-140.... Πολύ μπροστά αυτό το αμάξι...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
moutsos13 έχεις τη μηχανή-πρότυπο.

σίγουρα έχεις το σεβασμό όλων μας, ένεκα του ότι οδηγείς ένα τόσο αρρενωπό μηχανάκι

Σωστόςςςςς

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
miata - mx5 1600 :boobies:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου θα σου ημουν ευγνωμων εαν  δημοσιευσεις και αλλες φωτογραφιες  μπας και καταλαβουν μερικοι ποια ειναι η χρηση του τζιπ μπας και ησυχασω στο κολωνακι που μενω ...και μπορεσω να παρω το αυτοκινητακι μου διοτι δυστυχως συνεχως διπλοπαρκαρουν και ο γερανος αργει...

Mr koproni65, έχεις δίκιο...
Όντως τα περισσότερα τζιπάκια είναι συνήθως παρκαρισμένα σε κάποιο από τα πεζοδρόμια του Κολωνακίου ή της Γλυφάδας...
Τι να κάνουμε... Ο Έλληνας παραμένει Έλληνας...
Δες και το τόπικ με τίτλο "Jeep Wrangler τι λέτε;" έχει μία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα... Jeepάκια και μούρη...
Για περισσότερες φωτό πάλι στο ίδιο τόπικ και πιο συγκεκριμένα εδώ

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Και εγώ! Τεσπά δεν παραπονιέμαι.
Πήγα τις προάλλες βόλτα με ένα φίλο στη Μ5 του ολοκαίνουρια... Αλλού για αλλού το αμάξι! Επίδειξη τεχνολογίας, τα καθίσματα σε σφίγγουν στις στροφές, η ανάρτηση σκληραίνει, οι αλλαγές του κιβωτίου ελέγχονται με ποτενσιόμετρο κλπ κλπ, ο δε ήχος από το V10 σαν πυροβόλο! Πήγα σπίτι μου μέσω Εθνικής σε dt. Κάνω μία να δω το καντράν και βλέπω 260 τελική(λόγω κόφτη) ενώ νομίζεις ότι πας με 120-140.... Πολύ μπροστά αυτό το αμάξι...

Ναι ρε φίλε έχεις πολύ δίκιο.... Τι καύλα αμάξι είναι κι αυτό...
και τι ήχος.... Δεν έχω μπει αλλά μόνο που το ακούς να ξεκολάει από το φανάρι ....σου φτάνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom