Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Τωρα πανε 4 μηνες που ειναι στα χερια μου...ολα καλα....κανενα προβλημα...Πριν το ειχε μια ξαδερφη μου....αφου δν επαθε τπτ τοτε...δν θα παθει ποτε....κ οχι επειδη η κοπελα μοιαζει με τις αλλες γυναικες οδηγους....απλα ειναι ακριβως το αντιθετο...συνεχεια το ειχε κ το πηγαινε τσιταρισμενο απο καθε αποψη....ενω εγω ειμαι ανετος...χαλαρος κ στα @@ μου....πανω απο 140 δν εχει παει στα χερια μου....κ ουτε θα παει...
Τhanks, πάντως το αμαξάκι λέει πολλά και από εμφάνιση και από γκάζι και αν δεν είχα πάρει αμάξι πρόσφατα θα το σκεπτόμουν πολύ σοβαρά. Βέβαια ο βάνκελ έχει τη δικιά του γλύκα, ελπίζω μόνο να μην τον πάρω στο χέρι μετά από κάποια χρόνια

Πάντως μπράβο στην ξαδέρφη σου μακάρι να υπήρχαν πιο πολλές γυναίκες σαν κι αυτή 

Επισκέπτης
βρηκα μεταχειρισμενο ενα s2000 ,σε πολυ καλη κατασταση και με λιγα χιλιομετρα!!2 ειναι τα προβληματα!!!πρωτον σκεφτομαι και για μηχανη ,την HAYABUSA και δευτερον επειδη τρεχω ,δεν με βλεπω να φτανω τα 30 χρονια ,ειδικα με τετοιο αυτοκινητο!!τεσπα....θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
βρηκα μεταχειρισμενο ενα s2000 ,σε πολυ καλη κατασταση και με λιγα χιλιομετρα!!2 ειναι τα προβληματα!!!πρωτον σκεφτομαι και για μηχανη ,την HAYABUSA και δευτερον επειδη τρεχω ,δεν με βλεπω να φτανω τα 30 χρονια ,ειδικα με τετοιο αυτοκινητο!!τεσπα....θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω!!!
αδελφέ άμα τρέχεις καλύτερα κάντο με αυτοκίνητο παρά με μηχανή, τουλάχιστον με το πρώτο θα χεις και κάτι γύρω από το σώμα σου

Επισκέπτης
ειχα παλιοτερα μια R6 τρακαρα και καταστραφηκε!!!τωρα εχω ενα  jimny και κοιταζω να αγορασω και κατι αλλο πιο σπορ!!ιαπωνικο φυσικα!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
war  το s2000 σε τι τιμη το βρηκες? ειναι εγγυηση  ο κινητηρας που φοραει ..(επισης αριστος ειναι και ο  κινητηρας του typeR και γενικοτερα ολο το αυτοκινητο στριβει απιστευτα!!)

επισης να ξερεις πως αν και ο κατασκευαστης δινει 240hp το μοτερ ειναι 225hp στην πραγματικοτητα!!(εξακριβωμένο ;) ;))

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.116
Πόντοι
12.056
Αλλο την λενε τα χαρτια...και αλλο τι κατεβαινει στους τροχους....ΝΟΜΟΣ αυτο  :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.116
Πόντοι
12.056

War...οτι θες απο busa θα στο πει ο μαστερ εδω...εχω μια του 03

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
ρε μάγκες οι δυναμομετρήσεις που κάνουν οι περισσότερες εταιρείες γίνονται πάντα στο στρόφαλο, στον τροχό είναι λογικό να κατεβαίνουν λιγότερα άλογα

Επισκέπτης
24000 ευρω , μοντελο 2004,φιλικη τιμη ομως!!!τι φιλικη δηλαδη,ξεφτιλα τελειως!!!γι αυτο και το σκεφτομαι σοβαρα!!!αλλα ρε πουστη αλλη καυλα η hayabusa!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Suzuki Swift 1.3 gls γύρω στα 70 hp(4 χρόνια το έχω, όλο και κάποιο μουλάρι θα έχει ψοφήσει)!!
Σπόλερ από το GTi, 15άρες ζάντες Tean Dynamics με Pirelli P7 195/45/15, φίλτρο ελευθέρας στον παπά, τελικό και ελατήρια Apex 3 πόντων χαμηλωμένο!!

Merchedes E220 '04 taxi!! :dancing:
ʼλλη κλάση το αυτοκίνητο αυτό!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.116
Πόντοι
12.056
:dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :booty:

Συνημμένα

• 082506_hayabusa_03_l.jpg
    082506_hayabusa_03_l.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 17

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
24000 ευρω , μοντελο 2004,φιλικη τιμη ομως!!!τι φιλικη δηλαδη,ξεφτιλα τελειως!!!γι αυτο και το σκεφτομαι σοβαρα!!!αλλα ρε πουστη αλλη καυλα η hayabusa!!!!
Ποοοοοσσσσοοοοοοο;;;;;;; και το σκέφτεσαι;;
άμα δεν το θες το παίρνω!!!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
μην χασεις τετοια ευκαιρια!!! ειδικα αν ειναι φιλος σου και ξερεις σιγουρα οτι ειναι ατρακαριστο και προσεγμενο...
καλες βολτες ευχομαι... ;) ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Απλα... Σουπερ αμαξι!!!!
Αν μ' επαιρνε οικονομικα δεν θα το σκεφτομουν καθολου...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Suzuki Swift 1.3 gls γύρω στα 70 hp(4 χρόνια το έχω, όλο και κάποιο μουλάρι θα έχει ψοφήσει)!!
Σπόλερ από το GTi, 15άρες ζάντες Tean Dynamics με Pirelli P7 195/45/15, φίλτρο ελευθέρας στον παπά, τελικό και ελατήρια Apex 3 πόντων χαμηλωμένο!!

Merchedes E220 '04 taxi!! :dancing:
ʼλλη κλάση το αυτοκίνητο αυτό!!

ελα ρε ταριφας εισαι τακουνοεραστη μου?και εγω πελατης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για το daihatsu terios το καινουριο τί γνωμη εχετε?εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το σουλουπι του.....αλλα και μεσα ειναι κουκλι,εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση και η τιμη του δεν ειναι απαγορευτικη....ανταλλακτικα εχει φτηνα και το θελω για αθηνα βασικα και καμια βολτα σε βουνο αλλα αραια και που....

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Να πω κι εγώ ή δεν με παίζετε????? :P

Έχω αυτό (το χρυσό μου το κουβαδάκι, μην το βλέπετε έτσι! Έχει σπασμένα 1300cc και το λέει η καρδούλα του):
http://[URL unfurl="true"]www.km77.com/marcas/nissan/micra_03/0primera/med/90.jpg[/img[/URL]]

Αλλά κάποια στιγμή, θέλω να αποκτήσω αυτό:
[img]http://typhoon.mines.edu/students/j/jhammer/MoabJeep.jpg

... κοριτσίστικα όνειρα?  :-

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
για το daihatsu terios το καινουριο τί γνωμη εχετε?εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το σουλουπι του.....αλλα και μεσα ειναι κουκλι,εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση και η τιμη του δεν ειναι απαγορευτικη....ανταλλακτικα εχει φτηνα και το θελω για αθηνα βασικα και καμια βολτα σε βουνο αλλα αραια και που....

Πάρτο με κλειστά μάτια. Έχω μια ένσταση για την τιμή που απέχει παρασάγγας από το παλιό αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Βασικό προσόν του ότι είναι αλεξίσφαιρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom