Νέα

Τί αμάξια οδηγάμε ή τί μηχανή; Και τί αμάξι θα θέλατε να οδηγάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 293
  • Εμφανίσεις 19K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Διάφορες μηχανές , με τελευταία ένα Βandit 600...
Μετά ήρθε η ....οικογένεια και προσγειώθηκα σε ένα Hyundai Elanta 1.6 του 2002, ένα Clio 1.4 του 1995, και βέβαια .....ένα Isuzu D-max 3000 cc 160 Hp, 4x4, που χρησιμοποιώ καθημερινά στη δουλειά !

Μου έχει μείνει παράπονο που για την ώρα λόγω οικονομικών δεν μπορώ να έχω πάλι μηχανή, ελπίζω να καταφέρω να αγοράσω στο μέλλον κάτι ανάλογο του Βandit, μιλάμε για μένα ήταν γαμώ τις μηχανές, όμορφη, ΓΥΜΝΗ, (βασικό αυτό), με όση δύναμη ήθελα, και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
για το daihatsu terios το καινουριο τί γνωμη εχετε?εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το σουλουπι του.....αλλα και μεσα ειναι κουκλι,εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση και η τιμη του δεν ειναι απαγορευτικη....ανταλλακτικα εχει φτηνα και το θελω για αθηνα βασικα και καμια βολτα σε βουνο αλλα αραια και που....

Το έχει πάρει κολλητός μου vaso,  πολύ καλό και στιβαρό, καμιά σχέση με το προηγούμενο (και στην τιμή) και από εκτός δρόμου δυνατότητες δεν μασάει τίποτα. Όσο για μένα, οδηγώ ένα ταπεινό Focus 1600 cc, και ευελπιστώ σύντομα να αποκτήσω το νέο Audi TT

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το έχει πάρει κολλητός μου vaso,  πολύ καλό και στιβαρό, καμιά σχέση με το προηγούμενο (και στην τιμή) και από εκτός δρόμου δυνατότητες δεν μασάει τίποτα. Όσο για μένα, οδηγώ ένα ταπεινό Focus 1600 cc, και ευελπιστώ σύντομα να αποκτήσω το νέο Audi TT
Γιατί ταπεινό παρακαλώ? Το πρώτο μικρομεσαίο με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω με πολλαπλούς συνδέσμους, το καλλίτερο τιμόνι της εποχής, το set up που έσπευσαν οι Γερμανοί να υιοθετήσουν(βλ. Golf V) ώστε να μην τους πάρουν με τις πέτρες. Το παλίο Focus αποτέλεσε σχολείο για το πως μπορεί ένας κατασκευαστής να κάνει διασκεδαστικό ένα αμάξι μαζικότατης παραγωγής. Υπενθυμίζω ότι πολλαπλούς σύνδεσμους πίσω είχαν την εποχή εκείνη οι Ε46 που κόστιζαν πολλά παραπάνω από ένα Φόκους.
Όσο για το νέο ΤΤ, στο εύχομαι. Είναι ένα εξαιρετικό όχημα και πάρα πολύ καλαίσθητο. Μακάρι να ομορφαίνεις τους δρόμους μας. Πάρε και ένα βιντεάκι με το ΤΤ από το Top Gear του Φλεβάρη, αρκούντως διασκεδαστικό:

XYNEI

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ιαπωνία και πάλι Ιαπωνία!

fairlightcmi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
URL]]

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Corvette C6 ZO6, καθάρισε μέχρι και το  Porsche Carrera Turbo.

edit AssFiller :τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.128
Πόντοι
12.056
Παπακι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
subaru imreza station 1600(λογω παιδιου),αλλα μακαρι να ηταν και TURBO

JAPAN RULES!!!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Smart :)  και TDM 900

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
golf v gti dsg edition 30 μαυρο. καταμαυρο. 9000χιλ.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
εγω εχω ενα toyota corolla.που κ που ογηδαω ενα honda civic .ολα 1.600/ τι θα ηθελα να ειχα? ενα rx 8,μια mercedes clk amg κ μια πορσεδουλα

αφού το corolla πλέον έγινε πίτα.:) είμαι κάτοχος ενός Opel Corsa Opc

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δε μπορω να πω γιατι ειναι πολλα και αν τα συνδυασει κανεις ειναι ευκολα αναγνωρισιμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom