Νέα

Θυμάστε ημερομηνία και τόπο που κάνατε πρώτη φορά σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.016
Πόντοι
3.796
Να σου πω τη δευτερη.Στρατιωτης βγαινωντας απο το σταθμο Αττικης πηγα στο πασιγνωστο τοτε κοντινο με αερα αφου κοιτωντας μουνια δεν αντεξα.Κωλοφαρδος δεν ειχε κοσμο πεταω τη τσαντα τη στρατιωτικη με μαγκια κατω στο διαδρομο παρατωντας τη κ μπαινω.Να ναι καλα το κοριτσι που ταν καλη κ η τσατσα επισης γτ ετσι οπως ειμουν επρεπε να με πετουσαν.Επι χρονια το βλεπα το σπιτακι κ δε φανταζομουν ποτε οτι θα πηγαινα ως στρατιωτακι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.785
Πόντοι
2.356

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
47
Πόντοι
0
Ακριβή ημέρα δεν θυμάμαι αλλά ήταν καλοκαίρι στο νησί μου. Ήταν με συνομήλικη μου η πρώτη φορά και γνωστή μου από το νέο λύκειο που πήγαινα. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη φορά και έτσι πειραματιστήκαμε στο δωμάτιο της, ημέρα που είχε κανονίσει να λείπουν όλοι από το σπίτι της. Είχε μεγάλο κωλο, αλλά μικρά στήθη. Άρχισαν όλα με γερό φάσωμα στο κρεβάτι της και τους δύο μας να βγάζουμε σταδιακά τα ρούχα μας. Προσπάθησε να μου κάνει στοματικό και εγώ γλειφομούνι. Της έκανα και ισπανικό παρόλο που είχε μικρό στήθος επειδή μαρεσει να μην λείπει από το σεξ οπως και να έχει. Κάναμε ιεραποστολικό, στα 4 και με εκείνη από επάνω. Έκανα πολύ καλή διάρκεια παρότι ήταν η πρώτη μου φορά και τελικώς την έχυσα στα κωλομέρια έξω επειδή το είχαμε δει σε μια τσόντα και μας άρεσε. Κάναμε μαζί μπάνιο και αφού ντυθήκαμε φρόντισα να φύγω επειδή θα επέστρεφαν οι γονείς της. Στο λύκειο είχαμε φαντασίωση να το κάνουμε πάνω στο τραπέζι του πινγκ πονγκ αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους, οπότε μας έμεινε απλά σαν φαντασίωση. Είχαμε σχέση για αρκετό καιρό αλλά χωρίσαμε επειδή αυτή για την τρίτη λυκείου μετακόμισε στην Αθήνα οικογενειακώς για να δώσει πανελλήνιες και μετά να μείνει εκεί. Προχώρησα με φίλη της που είχε μείνει στο νησί αφού βέβαια ήξερα που δεν την πείραζε ούτε κόλλαγε με αυτά από την στιγμή που εμείς είχαμε χωρίσει. Χώρισα και με την φίλη της σύντομα επειδή μου θύμιζε εκείνη και με έπιαναν οι μαλακίες μου. Εν κατακλείδι, η πρώτη μου φορά προσωπικά μου άρεσε (βέβαια ακολούθησαν καλύτερα) αλλά ήταν πάνω κάτω αυτό που περίμενα.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Πειραιά σε σπίτι συμφοιτήτριάς μου βράδυ προ 25 ετών με την ίδια. Όλα ακάποτα. Όλα υπέροχα.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.889
Πόντοι
2.356
Α ρε τύποι...
Ζηλεύω λίγο.
Δεν έχω γαμησει ποτέ παρθένα.

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
664
Πόντοι
81
Τροχόσπιτο με 2 δοματια ... στο ενα εγω και στο απο διπλα ο κολλητος με μια αλλη ... πηγαμε σε καμπινκ στο παλιούρι πριν καμια 17 χρονια για διακοπες ...
καλοκαιρη χαλκιδικη εχει τα τυχερα του ....

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Α ρε τύποι...
Ζηλεύω λίγο.
Εγώ αυτή που πήρα Πειραιά δεν ήταν παρθένα. Μου έχει τύχει όμως παρθένα και είχε βγάλει λίγο αίμα λόγω παρθενικού υμένα. Τόπος φοιτητική εστία Ιλισια προ επίσης 25 ετών.

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
47
Πόντοι
0
Α ρε τύποι...
Ζηλεύω λίγο.
Είναι ωραία εμπειρία αλλά σήμερα δύσκολο να γαμήσεις μια παρθένα σε λίγο πιο μεγάλη ηλικία. Πλέον οι κοπέλες χάνουν την παρθενιά τους από τα 12 και πιο νωρίς με αυτά που βλέπουν τόσο μέσα στα σπίτια τους όσο και έξω από αυτά

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.241
Πόντοι
1.446
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.889
Πόντοι
2.356
Τροχόσπιτο με 2 δοματια ... στο ενα εγω και στο απο διπλα ο κολλητος με μια αλλη ... πηγαμε σε καμπινκ στο παλιούρι πριν καμια 17 χρονια για διακοπες ...
καλοκαιρη χαλκιδικη εχει τα τυχερα του ....
ΕΡΩΤΙΚΗ Χαλκιδική

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.889
Πόντοι
2.356
Εγώ αυτή που πήρα Πειραιά δεν ήταν παρθένα. Μου έχει τύχει όμως παρθένα και είχε βγάλει λίγο αίμα λόγω παρθενικού υμένα. Τόπος φοιτητική εστία Ιλισια προ επίσης 25 ετών.
Τύπε είχες γαμήσει όλο το ΕΚΠΑ κι όλο το ΠΑΠΕΙ;

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
161
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories