Ακριβή ημέρα δεν θυμάμαι αλλά ήταν καλοκαίρι στο νησί μου. Ήταν με συνομήλικη μου η πρώτη φορά και γνωστή μου από το νέο λύκειο που πήγαινα. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη φορά και έτσι πειραματιστήκαμε στο δωμάτιο της, ημέρα που είχε κανονίσει να λείπουν όλοι από το σπίτι της. Είχε μεγάλο κωλο, αλλά μικρά στήθη. Άρχισαν όλα με γερό φάσωμα στο κρεβάτι της και τους δύο μας να βγάζουμε σταδιακά τα ρούχα μας. Προσπάθησε να μου κάνει στοματικό και εγώ γλειφομούνι. Της έκανα και ισπανικό παρόλο που είχε μικρό στήθος επειδή μαρεσει να μην λείπει από το σεξ οπως και να έχει. Κάναμε ιεραποστολικό, στα 4 και με εκείνη από επάνω. Έκανα πολύ καλή διάρκεια παρότι ήταν η πρώτη μου φορά και τελικώς την έχυσα στα κωλομέρια έξω επειδή το είχαμε δει σε μια τσόντα και μας άρεσε. Κάναμε μαζί μπάνιο και αφού ντυθήκαμε φρόντισα να φύγω επειδή θα επέστρεφαν οι γονείς της. Στο λύκειο είχαμε φαντασίωση να το κάνουμε πάνω στο τραπέζι του πινγκ πονγκ αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους, οπότε μας έμεινε απλά σαν φαντασίωση. Είχαμε σχέση για αρκετό καιρό αλλά χωρίσαμε επειδή αυτή για την τρίτη λυκείου μετακόμισε στην Αθήνα οικογενειακώς για να δώσει πανελλήνιες και μετά να μείνει εκεί. Προχώρησα με φίλη της που είχε μείνει στο νησί αφού βέβαια ήξερα που δεν την πείραζε ούτε κόλλαγε με αυτά από την στιγμή που εμείς είχαμε χωρίσει. Χώρισα και με την φίλη της σύντομα επειδή μου θύμιζε εκείνη και με έπιαναν οι μαλακίες μου. Εν κατακλείδι, η πρώτη μου φορά προσωπικά μου άρεσε (βέβαια ακολούθησαν καλύτερα) αλλά ήταν πάνω κάτω αυτό που περίμενα.