Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
αυτες ειναι πρακτικες του παρελθοντος και αξιοτιμου μελους και καλο ειναι να μη γινονται :S :S :Sνα μηδενιστεί η ψηφοφορία...
αυτες ειναι πρακτικες του παρελθοντος και αξιοτιμου μελους και καλο ειναι να μη γινονται :S :S :Sνα μηδενιστεί η ψηφοφορία...
ενα σοβαρο λαοφιλες και αξιαγαπητο απο τον λαο μελος θα ειχε μηδενισει ηδη...
ο λογος σου δροσερη σταγονα στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημοΨηφίζετε με σύνεση ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ.
Τι κανατε ρε τυποι αλλαξατε τις ψηφους?
Αυτα ομως ειναι καλο να μη γινονται σε σοβαρα θρεντ
Νταξει εισαι νυχτωμενος βαθεια...θυμισε μου, οπαδοι ποιας ομαδας εσπασαν τα γραφεια,πλακωσαν τα φιδια στις μαπες και εκδιωξαν τη φωλια τους απο την πολη????για αυτους που γραφεις δεν ειναι ετσι,απλα καποια μουνοπανα και με αφορμη το μακεδονικο βρηκαν τρυπα και μπηκαν....θα παρουν και αυτοι τον δρομο τους συντομα ομως...επισης δεν εχουν αναρτηθει ποτε στην τουμπα ναζιστικα συμβολα...μια φορα πηγαν να χωθουν στο μπασκετ και φαγανε φαπες βροχη...και μας μιλας τωρα για την λερα σας...ολοι οι ναζι εκει εχουν φωλιασει και ασε τα νο πολιτικα και τα σουπα μουπες....μπραβιλικια σε εργαζομενους,χροισει αβγη και εμμα τοιμει ,ειναι ολοι στη συγκεκριμενη σιχαμενη θυρα...πραγματικα ευχομαι οπου τους βρισκουν τα αντιφα της αεκ να τους κανουν φλαμπε,γιατι ο καλος φασιστας ειναι μονο ο φλαμπε φασιστας...Ωρες ωρες ειναι να απορει κανεις με την μαλακια που σας δερνει...μπηκε ο παοκτζης να μας την πει για ακροδεξιους οταν ειναι η ομαδα με τα πιο πολλα ξυλικια στις κερκιδεσ αναμεσα σε αριστερους και δεξιους..που ολοι οι συνδεσμοι του στη δυτικη θεσσαλονικη ειναι ακροδεξιοι ( μακεδονες, νεαπολη, βεμ κτλ)...
Βεβαια για να μιλησουμε σοβαρα (αυτο δεν αφορα τις μπουγατσες) δεν νοειται ομαδα με μυρια οπαδους που να μην εχει απο νεοναζι μεχρι αντιφα...
Το καλυτερο βεβαια ειναι το no politica...και ο ορισμος του no politica ειναι οι misfits να τιμουν την μνημη του νικου γοδα καθε χρονο (δειτε αναρτησεις στη σελιδα τους στο facebook)...
Εγω ημουνα, τα βυζια πηγα να ψηφισω. Τι σκατα κανατε?Σίγουρα αυτός που μπουμπούνηξε την 27η πήγαινε καρφωτός για "οπαδοί οσφπ". :S :S :S
Εγω ημουνα, τα βυζια πηγα να ψηφισω. Τι σκατα κανατε?
Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι,μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα!!!Νταξει εισαι νυχτωμενος βαθεια...θυμισε μου, οπαδοι ποιας ομαδας εσπασαν τα γραφεια,πλακωσαν τα φιδια στις μαπες και εκδιωξαν τη φωλια τους απο την πολη????για αυτους που γραφεις δεν ειναι ετσι,απλα καποια μουνοπανα και με αφορμη το μακεδονικο βρηκαν τρυπα και μπηκαν....θα παρουν και αυτοι τον δρομο τους συντομα ομως...επισης δεν εχουν αναρτηθει ποτε στην τουμπα ναζιστικα συμβολα...μια φορα πηγαν να χωθουν στο μπασκετ και φαγανε φαπες βροχη...και μας μιλας τωρα για την λερα σας...ολοι οι ναζι εκει εχουν φωλιασει και ασε τα νο πολιτικα και τα σουπα μουπες....μπραβιλικια σε εργαζομενους,χροισει αβγη και εμμα τοιμει ,ειναι ολοι στη συγκεκριμενη σιχαμενη θυρα...πραγματικα ευχομαι οπου τους βρισκουν τα αντιφα της αεκ να τους κανουν φλαμπε,γιατι ο καλος φασιστας ειναι μονο ο φλαμπε φασιστας...
Νταξει εισαι νυχτωμενος βαθεια...θυμισε μου, οπαδοι ποιας ομαδας εσπασαν τα γραφεια,πλακωσαν τα φιδια στις μαπες και εκδιωξαν τη φωλια τους απο την πολη????για αυτους που γραφεις δεν ειναι ετσι,απλα καποια μουνοπανα και με αφορμη το μακεδονικο βρηκαν τρυπα και μπηκαν....θα παρουν και αυτοι τον δρομο τους συντομα ομως...επισης δεν εχουν αναρτηθει ποτε στην τουμπα ναζιστικα συμβολα...μια φορα πηγαν να χωθουν στο μπασκετ και φαγανε φαπες βροχη...και μας μιλας τωρα για την λερα σας...ολοι οι ναζι εκει εχουν φωλιασει και ασε τα νο πολιτικα και τα σουπα μουπες....μπραβιλικια σε εργαζομενους,χροισει αβγη και εμμα τοιμει ,ειναι ολοι στη συγκεκριμενη σιχαμενη θυρα...πραγματικα ευχομαι οπου τους βρισκουν τα αντιφα της αεκ να τους κανουν φλαμπε,γιατι ο καλος φασιστας ειναι μονο ο φλαμπε φασιστας...
οτι υποκειται σε εμπορευματοποιηση στο τελος καταληγει να ειναι παιχνιδι μεταξυ μαφιων καζινοκαπιταλιστικων
Φιλελέδες τύπεοτι υποκειται σε εμπορευματοποιηση στο τελος καταληγει να ειναι παιχνιδι μεταξυ μαφιων καζινοκαπιταλιστικων
όταν θα τρέχεις στα δικαστήρια...να πάρεις συνήγορο τον ZEROX....36 φίλοι έχουμε ήδη ψηφίσει τον κερατά,μας γυρίσατε 55χρονια πίσω!!!Είχε ένα τεχνικό θέμα το νήμα τύπε. :S :S