barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
σε 10 λεπτά το πολύ,να διορθωθούν οι ψήφοι!!! Μου έχει μείνει λίγο υλικό από προχθές,θα γίνει η πλατεία Αλεξάνδρας,ισωμα!!!!
Θα καεί το πελεκούδι.
σε 10 λεπτά το πολύ,να διορθωθούν οι ψήφοι!!! Μου έχει μείνει λίγο υλικό από προχθές,θα γίνει η πλατεία Αλεξάνδρας,ισωμα!!!!
9....Θα καεί το πελεκούδι.
Δηλαδή τα βυζιά θα χάσουν;;;;
αιντε να χαθεις με κατακωψοχολιασες ρε μπινε....
Είχε ένα τεχνικό θέμα το νήμα τύπε. :S :S
αναξιε ξεβρακωτε...ηρθε η στιγμη να ανοιξεις θρεντ για να χασουν τα βυζα...μετα απο 34623752378578327532674653274532766536272911 ψηφοφοριες ηρθες ςσυ να τα κατεστρεψεις ολα..φτιαξε καμια 10αρια κλωναρια καημενε να το γυρισεις..εγω θα στα μαθω?? :S :S :S
μηδενισε τοτε...Το αντικλονινγκ κοντρολ του νήματος εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας.
μηδενισε τοτε...
να σου πω οτι δεν το περιμενα να μιλησεις ετσι για ενα αξιοτιμο μελος του σαη οπως ο ροπαο ψεμματα θα σου πω..απο ξεβρακωτο ειδικα γιορτινες μερες δεν εχω μεγαλες απαιτησεις..
η ψηφοφορια παραμενει ανοιχτη και σε αυτό το νημα :
μπειτε ολοι να γυρισουμε την ψηφοφορια!!!
αυτα καλο ειναι να μη γινονται :SΜη μιεσαιγα ρε νιμου, παλεύω να μαζέψω κανένα ψηφοφόρο και έρχεσαι και μου τους παίρνεις.
μπορώ και αλλού να ψηφίσω για τον γαύρο ή μόνο εδώ?Μη μιεσαιγα ρε νιμου, παλεύω να μαζέψω κανένα ψηφοφόρο και έρχεσαι και μου τους παίρνεις.