...και μια και γραφω γι σιστες,τι θα κανετε με τα ουκρανα αδερφακια σας....?θα βγαλετε γουστα ρε πουστριτες ντυμενοι με δερματινα και δωσε ζιχ χαιλ και τετοια ..πρεπει να χετε ξεροκαβλωσει απο τωρα...ετσι ειναι,αμα ανηκει ο πουστης στην ανωτερη λευκη φυλη,ειναι αλλο πραμα....
θα σου πω εγω ειμαι ολυμπιακος και προφανως η ομαδα της ντυναμου κιεβου ειναι η ντροπη της ανθρωποτητας με τα φασιστοειδη που εχει για οπαδους
ειδα το πανο που σηκωσανε οι οπαδοι της αεκ στον μεταξυ τους αγωνα και γεμισα υπηρεφανεια γι αυτους τους οπαδους
προφανως και περιμενω ενα κορεο στο καραισκακη με θεμα πχ αδωξοι μπασταρδοι και αντιναζι εικονα να χτυπαν εναν φασιστα η να κοβουν χερι που χερεταει ναζιστικα η κατι τετοιο τελως παντων
θελω το καραισκακη να ειναι πιττα κοκκινο με αντιναζι συμβολα
προφανως και καποιος που ειναι αντιναζι μπορει να ψηφιζει απο νδ και πασοκ μεχρι οικολογους αρα δεν υπαρει κανενα θεμα πολιτικοποιησης
πολιτικοποιηση ειναι να κλεινεις τα ματια αδερφε οχι να προπαγανδιζεις οτι εισαι αντιναζι
τελος παντων ολοι κρινομαστε και εδω θα ειμαστε για να σχολιασουμε το πως συμπεριφερθηκαν οι οπαδοι μας
παντως απ οσα εχω δει στο φβ και σε τσατ θα υπαρξει καποιο πανο γι αυτο να εισαι σιγουρος