Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
11221513_915363658551030_7582551070874541969_n.jpg
Να αγιασει το χερι τους λεμε.

Ο Κουμού καβάντζωσε χαλαρά άλλη μια δεκαετία βουλευτιλίκι μετά από αυτό...

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
11221513_915363658551030_7582551070874541969_n.jpg
Να αγιασει το χερι τους λεμε.
το κρατος εχει το μονοπωλια της βιας,της προπαγανδας,του ξεζουμισματος σε φορους,της παιδειας
των παντων και απαγορευεται η προσβολη και η αμφισβητηση του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Ειναι σβέλτο αγορι τύπε  :grin:

Εκανα ρεπορταζ  :grin:

Τον Μπαρμπι τον γλυτωσαν οι 2 μπατσοι συνοδοι που εχει μαζι του , το θεμα ειναι και ο Κουμου ειχε αλλους 2 , αλλα που ηταν οι δικοι του?  :sunglasses:

Παντως η φατσα του Χατζηδακη μεχρι και οταν εχει φαει τις μαπες του ειναι για γελια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ΕΡΩΤΗΣΗ........

....... ποιοί ψήφισαν καί ποιοί δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αύτή τη φορά .

:think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γελαστε εδω....

Ζηταει και τα ρεστα...ψηφισε 3 μνημονια,απετυχε παταγωδως ως διπλωματης και τωρα θελει να συλληφθουν και οι δραστες...
ας ξαναβγει εξω...

δηλαδή ρε παίκτη μου αν εσένα σε πλακώσει στις φάπες ένας τύπος επειδή του γαμείς την ξαδέλφη δεν θα ζητήσεις να συλληφθεί ??

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δηλαδή ρε παίκτη μου αν εσένα σε πλακώσει στις φάπες ένας τύπος επειδή του γαμείς την ξαδέλφη δεν θα ζητήσεις να συλληφθεί ??

εγω θα του πω μπραβο γιατι η ξαδερφη μου μικροτερη μου επαιρνε το τηλεκοντρολ και αλλαζε τα καναλια οταν εβλεπα τηλεοραση

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
παλι στα υψη θα ανεβουν τα ποσοστα της ΧΑ μετα τον ξυλοδαρμο του κουμουτσακου

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
παλι στα υψη θα ανεβουν τα ποσοστα της ΧΑ μετα τον ξυλοδαρμο του κουμουτσακου

αυτο απο που προκυπτει ? ειναι καταδικαστεο το συμβαν και ο 24χρονος εχει συλληφθει ηδη και αντιμετωπιζει ποινη ισοβιας καθειρξης

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
σιγα μην παει και ηλεκτρικη καρεκλα..

ε ναι βλεπεις ειναι τυχερος γιατι η θανατικη ποινη ακομα δεν εχει ψηφιστει...τετοια συμβαντα ειναι καταδικαστεα και οι εμπλεκομενοι θα τιμωρουνται παραδειγματικα !

υ.γ αν εκανε κατι αντιστοιχο στην αμερικη θα ητανε Β felony assault και θα αντιμετωπιζε ποινη καθειρξης 2-3 χρονια...without bail...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο απο που προκυπτει ? ειναι καταδικαστεο το συμβαν και ο 24χρονος εχει συλληφθει ηδη και αντιμετωπιζει ποινη ισοβιας καθειρξης
Καταδικαστεο ειναι οταν βαζουν τα ματ να χτυπανε γεροντακια,οχι οταν βαρανε τους απατεωνες.
Καλα του εκαναν και λιγα ηταν.Επρεπε να τον ξεβρακωσουν και να τον γαμησουν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129

προκυπτει απο το ότι η ΧΑ ικανοποιει την αντιληψη των Ελλήνων ότι οι πολιτικοι μας χρειαζονται ξυλο και κλωτσιες. αν τις ετρωγε και ο φιλης ακομα και οι συριζαιοι
στις επομενες εκλογες θα ψηφιζαν ΧΑ

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Καταδικαστεο ειναι οταν βαζουν τα ματ να χτυπανε γεροντακια,οχι οταν βαρανε τους απατεωνες.
Καλα του εκαναν και λιγα ηταν.Επρεπε να τον ξεβρακωσουν και να τον γαμησουν.

ειμαι κατα και των δυο master....γενικοτερα πιστευω πως το ξυλο δειχνει ελλειψη πολιτισμου και παιδειας...ειναι γεγονος οτι περναμε μια δυσκολη φαση σαν χωρα...αλλα αν ειναι να αρχισουμε ολοι τα μπουκετα πιστευεις οδηγει καπου αυτο ?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
προκυπτει απο το ότι η ΧΑ ικανοποιει την αντιληψη των Ελλήνων ότι οι πολιτικοι μας χρειαζονται ξυλο και κλωτσιες. αν τις ετρωγε και ο φιλης ακομα και οι συριζαιοι
στις επομενες εκλογες θα ψηφιζαν ΧΑ

ετσι λεγανε και οτι το προσφυγικο θεμα ρε μαν θα εδινε ψηφους στην Χ.Α και στην Λεσβο και στην Κω οι περισσοτεροι ψηφισανε Συριζα...ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε αυτο που γραφεις χωρις να αναιρω εν μερει τα λεγομενα σου...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
ετσι λεγανε και οτι το προσφυγικο θεμα ρε μαν θα εδινε ψηφους στην Χ.Α και στην Λεσβο και στην Κω οι περισσοτεροι ψηφισανε Συριζα...ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε αυτο που γραφεις χωρις να αναιρω εν μερει τα λεγομενα σου...

φυσικο είναι στην αρχη του προσφυγικου ολοι να το παιζουμε ανθρωποι κοινωνικοι και πολιτισμένοι και να μην μας ενοχλεί η παρουσια τους..
τωρα που θα πετανε εξω απο τα σπιτια τους τους ελληνες ενώ ταυτόχρονα το κρατος θα προσφερει δωρεαν σιτηση και διαμονη σε ξενοδοχεια στους προσφυγες
όπως και αλλα πολλα που θα ακολουθησουν για την καλοπεραση των προσφυγων για να μη μας πουν και ρατσιστες και αφιλόξενους οι ευρωπαιοι να δουμε τι θα ψηφισουν ολοι αυτοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειμαι κατα και των δυο master....γενικοτερα πιστευω πως το ξυλο δειχνει ελλειψη πολιτισμου και παιδειας...ειναι γεγονος οτι περναμε μια δυσκολη φαση σαν χωρα...αλλα αν ειναι να αρχισουμε ολοι τα μπουκετα πιστευεις οδηγει καπου αυτο ?
Μονο στους πολιτικους,μπας και σηκωθουν και φυγουν.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γενικά είμαι κατά του ξύλου, αλλά κατανοώ τον κόσμο. Οι άνθρωποι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ως έσχατη λύση, αν δείτε τι γραφόταν εδώ μέσα από πασοκονεοδημοκράτες, θα δείτε ότι όλοι έλεγαν πίστευαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό και άλλα τέτοια. Έλεγα εγώ τότε (δεν θέλω να το παίξω ούτε γνώστης ούτε προφήτη παρόλαυτα) έλεγα ότι ή τα ίδια θα κάνει ή θα βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Εντέλει έκανε τα ίδια. Συνέχισε την ίδια πορεία.
Ο κόσμος λοιπόν έχει τρελαθεί, δεν ξέρει τι να κάνει... Οπότε προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Όσο δεν βλέπουμε προκοπή, τα πράματα θα γίνονται χειρότερα και θα καταλήξουμε εντέλει να βλέπουμε καμιά ΧΑ φαβορί για πρώτο κόμμα, να τρίβουμε τα μάτια μας. Δυστηχώς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γενικά είμαι κατά του ξύλου, αλλά κατανοώ τον κόσμο. Οι άνθρωποι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ως έσχατη λύση, αν δείτε τι γραφόταν εδώ μέσα από πασοκονεοδημοκράτες, θα δείτε ότι όλοι έλεγαν πίστευαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό και άλλα τέτοια. Έλεγα εγώ τότε (δεν θέλω να το παίξω ούτε γνώστης ούτε προφήτη παρόλαυτα) έλεγα ότι ή τα ίδια θα κάνει ή θα βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Εντέλει έκανε τα ίδια. Συνέχισε την ίδια πορεία.
Ο κόσμος λοιπόν έχει τρελαθεί, δεν ξέρει τι να κάνει... Οπότε προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Όσο δεν βλέπουμε προκοπή, τα πράματα θα γίνονται χειρότερα και θα καταλήξουμε εντέλει να βλέπουμε καμιά ΧΑ φαβορί για πρώτο κόμμα, να τρίβουμε τα μάτια μας. Δυστηχώς...
Σωστος ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω.Μονο με μνημονια θα παιρνει παραταση ζωης η χωρα.Οι φανφαρες περι σκισηματος μνημονιων ηταν για ηλιθιους...Καλα η υπερτατη ανοησια ειναι αυτων που ελεγαν οτι η χωρα βρισκοταν σε αναπτηξη και οτι βγαιναμε απο το μνημονιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom