ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Να αγιασει το χερι τους λεμε.
Ο Κουμού καβάντζωσε χαλαρά άλλη μια δεκαετία βουλευτιλίκι μετά από αυτό...
Να αγιασει το χερι τους λεμε.
το κρατος εχει το μονοπωλια της βιας,της προπαγανδας,του ξεζουμισματος σε φορους,της παιδειαςΝα αγιασει το χερι τους λεμε.
Ειναι σβέλτο αγορι τύπε
Γελαστε εδω....
Ζηταει και τα ρεστα...ψηφισε 3 μνημονια,απετυχε παταγωδως ως διπλωματης και τωρα θελει να συλληφθουν και οι δραστες...
ας ξαναβγει εξω...
δηλαδή ρε παίκτη μου αν εσένα σε πλακώσει στις φάπες ένας τύπος επειδή του γαμείς την ξαδέλφη δεν θα ζητήσεις να συλληφθεί ??
εγω θα του πω μπραβο γιατι η ξαδερφη μου μικροτερη μου επαιρνε το τηλεκοντρολ και αλλαζε τα καναλια οταν εβλεπα τηλεοραση
παλι στα υψη θα ανεβουν τα ποσοστα της ΧΑ μετα τον ξυλοδαρμο του κουμουτσακου
αυτο απο που προκυπτει ? ειναι καταδικαστεο το συμβαν και ο 24χρονος εχει συλληφθει ηδη και αντιμετωπιζει ποινη ισοβιας καθειρξης
σιγα μην παει και ηλεκτρικη καρεκλα..
Καταδικαστεο ειναι οταν βαζουν τα ματ να χτυπανε γεροντακια,οχι οταν βαρανε τους απατεωνες.αυτο απο που προκυπτει ? ειναι καταδικαστεο το συμβαν και ο 24χρονος εχει συλληφθει ηδη και αντιμετωπιζει ποινη ισοβιας καθειρξης
αυτο απο που προκυπτει ? ειναι καταδικαστεο το συμβαν και ο 24χρονος εχει συλληφθει ηδη και αντιμετωπιζει ποινη ισοβιας καθειρξης
Καταδικαστεο ειναι οταν βαζουν τα ματ να χτυπανε γεροντακια,οχι οταν βαρανε τους απατεωνες.
Καλα του εκαναν και λιγα ηταν.Επρεπε να τον ξεβρακωσουν και να τον γαμησουν.
προκυπτει απο το ότι η ΧΑ ικανοποιει την αντιληψη των Ελλήνων ότι οι πολιτικοι μας χρειαζονται ξυλο και κλωτσιες. αν τις ετρωγε και ο φιλης ακομα και οι συριζαιοι
στις επομενες εκλογες θα ψηφιζαν ΧΑ
ετσι λεγανε και οτι το προσφυγικο θεμα ρε μαν θα εδινε ψηφους στην Χ.Α και στην Λεσβο και στην Κω οι περισσοτεροι ψηφισανε Συριζα...ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε αυτο που γραφεις χωρις να αναιρω εν μερει τα λεγομενα σου...
Μονο στους πολιτικους,μπας και σηκωθουν και φυγουν.ειμαι κατα και των δυο master....γενικοτερα πιστευω πως το ξυλο δειχνει ελλειψη πολιτισμου και παιδειας...ειναι γεγονος οτι περναμε μια δυσκολη φαση σαν χωρα...αλλα αν ειναι να αρχισουμε ολοι τα μπουκετα πιστευεις οδηγει καπου αυτο ?
Σωστος ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω.Μονο με μνημονια θα παιρνει παραταση ζωης η χωρα.Οι φανφαρες περι σκισηματος μνημονιων ηταν για ηλιθιους...Καλα η υπερτατη ανοησια ειναι αυτων που ελεγαν οτι η χωρα βρισκοταν σε αναπτηξη και οτι βγαιναμε απο το μνημονιο...Γενικά είμαι κατά του ξύλου, αλλά κατανοώ τον κόσμο. Οι άνθρωποι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ως έσχατη λύση, αν δείτε τι γραφόταν εδώ μέσα από πασοκονεοδημοκράτες, θα δείτε ότι όλοι έλεγαν πίστευαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό και άλλα τέτοια. Έλεγα εγώ τότε (δεν θέλω να το παίξω ούτε γνώστης ούτε προφήτη παρόλαυτα) έλεγα ότι ή τα ίδια θα κάνει ή θα βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Εντέλει έκανε τα ίδια. Συνέχισε την ίδια πορεία.
Ο κόσμος λοιπόν έχει τρελαθεί, δεν ξέρει τι να κάνει... Οπότε προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Όσο δεν βλέπουμε προκοπή, τα πράματα θα γίνονται χειρότερα και θα καταλήξουμε εντέλει να βλέπουμε καμιά ΧΑ φαβορί για πρώτο κόμμα, να τρίβουμε τα μάτια μας. Δυστηχώς...