Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οπως καηκε και η Γαλλια το 1968 και μετα πηρε ο Ντε Γκωλ 50%?

δεν ξέρω αν θα είναι σαν τον Μάη ούτε πως θα εξελιχθεί
αλλά η ιστορία δείχνει ότι κάθε φορά που οι διαχειρηστές κάποιου τόπου ξεπερνάν κάποια όρια φαταουλίασης ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια βίαια γεγονότα.

με εξέρεση τους κινέζους  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
αλλά η ιστορία δείχνει ότι κάθε φορά που οι διαχειρηστές κάποιου τόπου ξεπερνάν κάποια όρια φαταουλίασης ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια βίαια γεγονότα.

Μοιρασε γνωση Πακι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Αν ετρωγαν απλα λιγα δις δεν θα ετρεχε και τιποτα αλλα αυτοι δρουν με σχεδιο και δολο συνομωτικα για τον αφανισμο Ελλαδας και Ελληνων.

Πολυ απλα μας κυβερνουν οι χειροτεροι εχθροι μας με την <<δημοκρατια>> τους.
Αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να κανουν αυτα που κανουν,θα ετρωγαν απλα λιγα ψωρο-δις ευρω......και?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Εσείς που λυπάστε τον Κουμουτσάκο και τα υπόλοιπα λαμόγια να έχετε πάντα
στο νου σας ότι αυτοί έχουνε βοηθήσει στο να γίνει η χώρα μας το
τριμπούρδελο που έχει γίνει. Τις δικές τους και όχι μόνο, μίζες πληρώνουμε.
Και ακόμα πιστέψτε με δεν έχετε δει τίποτα. Έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας

Έρχεται χειμώνας που θα ξεσπιτωθεί κόσμος...!

Μήπως να μαζεύομαστε να κάνουμε ντου στις τράπεζες...;;   :ak:
Έτσι κι αλλιώς ασφαλισμένα τα ´χούνε...!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Ειδες Χατζηδακη σημερα τύπε  :rockon:
Ολοι ζητουν δηλωσεις του εν οψει του συμβαντος με τον Κουμουτσακο  :grin:

Εφαγε ο αλλος 2 μπουνιες και 2 σπρωξιες και εγινε παλι διασημος ο Χατζηδακης.. :headbang: :headbang: Μονο σε αυτη την χωρα μπορει να συμβει

ο Μπαρμπι μπορεις να μου πεις πως την γλυτωσε ΠΑΛΙ ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
καλά αν ξυπνίσεις καμιά μέρα και δεις την αθήνα να καίγετε στείλε μου πμ να σου εξηγήσω τι δηλώνει η αποχή :2funny:

πριν παρει φωτια η Αθηνα κοιτα να εχεις διορθωσει λιγο την ορθογραφια σου τυπε  :zfuck:

Και για πες αν παρει φωτια η Αθηνα εσυ θα κατεβεις απο το χωριο σου ή θα μεινεις εκει να βλεπεις Mega τσανελε ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αιμα εχει χυθει αλλα <<μονο>>  10000-15000 Ελληνων που αυτοκτονησαν λογω αυτων των σιχαματων.
Ποιος νοιαζετε..εεεεεε......και αυτο επειδη δεν εχουμε καποιου ειδους πολεμο....

Τα σιχαματα οπως βλεπεις κανουν ζωαρα με τα δις του λαου.

Εκει το πανε για να τους χαρισουμε την Ελλαδα και να φυγουμε οπως αναγκασαν 15000 να αυτοκτονησουν και ακομα περισσοτερους να λενε χαριζω το αυτοκινητο και το σπιτι μου για να μην πληρωνω τα χαρατσια.

σιγά ρε μην αυτοκτονήσανε και 200.000 ...

έχεις ακούσει από πολλούς να λένε χαρίζω σπίτια χαρίζω αυτοκίνητα ?? πες μου που είναι να τους δίνω και πέντε χιλιάρικα στον καθέναν και να τα παίρνω εγώ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εφαγε ο αλλος 2 μπουνιες και 2 σπρωξιες και εγινε παλι διασημος ο Χατζηδακης.. :headbang: :headbang: Μονο σε αυτη την χωρα μπορει να συμβει

ο Μπαρμπι μπορεις να μου πεις πως την γλυτωσε ΠΑΛΙ ?
Ειναι σβέλτο αγορι τύπε  :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
σιγά ρε μην αυτοκτονήσανε και 200.000 ...

έχεις ακούσει από πολλούς να λένε χαρίζω σπίτια χαρίζω αυτοκίνητα ?? πες μου που είναι να τους δίνω και πέντε χιλιάρικα στον καθέναν και να τα παίρνω εγώ...

Δεν θυμασαι καποια περιοδο που καθε δυο μερες ειχαμε και μια αυτοκτονια?
Τοσοι ειναι 10 με 15 χιλιαδες....σε μια πενταετια

Εσυ πιστευεις οτι μεσα τους δεν το λενε πολλοι...παρα πολλοι......
Ειναι θεμα χρονου να γινει πραξη....οι φοροι ολο και ανεβαινουν για να γινει αυτο....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν θυμασαι καποια περιοδο που καθε δυο μερες ειχαμε και μια αυτοκτονια?
Τοσοι ειναι 10 με 15 χιλιαδες....σε μια πενταετια

Εσυ πιστευεις οτι μεσα τους δεν το λενε πολλοι...παρα πολλοι......
Ειναι θεμα χρονου να γινει πραξη....οι φοροι ολο και ανεβαινουν για να γινει αυτο....

λοιπόν έχουμε και λέμε με απλά μαθηματικά .. 6 χρόνια * 365 μέρες = 2190 μέρες .. κάθε δύο μέρες μια αυτοκτονία σημαίνει 1095 αυτοκτονίες αντε 1.100 .. απέχει το νούμερο πολύ ...

μωρέ από μέσα τους καταριόνται πολλά ... αλλά ψηφίζουν τα ίδια και το κυριώτερο κανένας δεν κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει αυτό που λες...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
λοιπόν έχουμε και λέμε με απλά μαθηματικά .. 6 χρόνια * 365 μέρες = 2190 μέρες .. κάθε δύο μέρες μια αυτοκτονία σημαίνει 1095 αυτοκτονίες αντε 1.100 .. απέχει το νούμερο πολύ ...

μωρέ από μέσα τους καταριόνται πολλά ... αλλά ψηφίζουν τα ίδια και το κυριώτερο κανένας δεν κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει αυτό που λες...

Πριν εγραψα οτι δεν προσπαθω να αλλαξω κανεναν,μυαλο εχουν ας το χρησιμοποιησουν.
Με πολιτικα δεν αξιζει να ασχολεισαι εκτος και αν θελεις να εχεις σκατα διαθεση και να μη γαμας ουτε καν να βλεπεις το πορνο σου.
Παλια ασχοληθηκα πολυ με αυτα και ετσι καταλαβα οτι δεν αξιζει να χανουνμε χρονο απο τη ζωη μας για να ασχολουμαστε με τα σιχαματα και την ανυπαρκτη πολιτικη.

Κανεις δεν γεννηθηκε στον πλανητη αυτο για να καθεται να ασχολειται με τον τσιπρα.......κλπ κλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
11221513_915363658551030_7582551070874541969_n.jpg
Να αγιασει το χερι τους λεμε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
11221513_915363658551030_7582551070874541969_n.jpg
Να αγιασει το χερι τους λεμε.
αυτή θα σου πει είναι νόμιμη βία που πηγάζει από την φύση του φαινομένου που λέγεται κράτος.

όπως ο στρατιώτης που σκοτώνει στον πόλεμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom