Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι να έχει κάνει στην Αλβανία?
τη θητεία του?

αν εχει παει για δουλεια ή αλλο λόγο στην Αλβανια.

+ΕΔΙΤ: Ο φιλος πιο πανω εχει δίκιο, θεο δεν εχουνε.  Πριν λιγες μερες την ακουσα απο εναν αλβανό γιατι σαν ελληνες μας εχουνε γαμισει οι παπαδες.  Και εγω μαζι σου χοτζαμ του ειπα.  Δικιο εχει, τα παπαδαρια μας κανανε μη χεσω.

Με λιγα λογια, τι ειναι ελλαδα και τι εγινε η αλβανια σε 20 χρονια να μου πει καποιος.  Και αν μπορει να παει να αγορασει ακινητο στο κεντρο των Τιράνων.
Σε 20 χρονια τι θα γινει;
Σας ειπα, ο αιώνας αυτός ειναι της Αλβανίας και της Τουρκίας.  Οαο πιο γρηγορά το καταλαβουμε, τοσο πιο καλη θεση θα εχουμε, αλλιως καήκαμε - ατομικα παντα.  Γιατι, σε κρατικό επιπεδο οι συννενοήσεις γινονται αλλου και χωρις να ξερουμε τιποτε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φόρουμ δεν ειναι; αν θελετε μονο οτι λετε εσεις να ακουγεται, να μην ξαναγράψω εδω.
τυπε μην μασας
βρηκαν ευκαιρια τα εθνικια τωρα που λεπει η παπια και βγαλαν γλωσσα
κατσε να μπει και εκει να δει πως θα αποκατασταθει η ταξη :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι μαλακιες λες ρε...δηλαδη οποιος ειναι αθρησκος ειναι εν δυναμει κλεφτης η δολοφονος η βιαστης;;;τι φρουτο εισαι εσυ ρε...
ένας μόνος του δεν είναι!
μια κοινωνία άθρησκη και άθεη όμως ναι!
είναι εν δυνάμει κοινωνία κλεφτών-δολοφόνων=βιαστών!
η απόδειξη είναι ολοζώντανη με όλες τις ανατολικές χώρες που μόλις έπεσε ο κομμουνισμός και έφυγαν απ τη φυλακή του έδειξαν το χαρακτήρα τους!
όλη η ευρώπη γέμισε πουτάνες,νταβάδες,λαθρέμπορους όπλων και ναρκωτικών, αυξήθηκε παντού η εγκληματικότητα κοκ

κοινό γνώρισμα όλων αυτών των κοινωνιών?
Κομμουνισμός(=δικτατορία) και απαγόρευση κάθε μορφής θρησκείας!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

+ΕΔΙΤ: Ο φιλος πιο πανω εχει δίκιο, θεο δεν εχουνε.  Πριν λιγες μερες την ακουσα απο εναν αλβανό γιατι σαν ελληνες μας εχουνε γαμισει οι παπαδες.  Και εγω μαζι σου χοτζαμ του ειπα.  Δικιο εχει, τα παπαδαρια μας κανανε μη χεσω.

Με λιγα λογια, τι ειναι ελλαδα και τι εγινε η αλβανια σε 20 χρονια να μου πει καποιος.  Και αν μπορει να παει να αγορασει ακινητο στο κεντρο των Τιράνων.
Σας ειπα, ο αιώνας αυτός ειναι της Αλβανίας και της Τουρκίας.  Οαο πιο γρηγορά το καταλαβουμε, τοσο πιο καλη θεση θα εχουμε, αλλιως καήκαμε - ατομικα παντα.  Γιατι, σε κρατικό επιπεδο οι συννενοήσεις γινονται αλλου και χωρις να ξερουμε τιποτε.
Θέλω να μου πεις πώς ήταν η Ελλάδα στις αρχές της δεκ του 60 και πώς έγινε λίγα χρόνια μετά, και αφού οι πρώτοι μετανάστες έφεραν τα πρώτα λεφτά τους από γερμανίες και αμερικές!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6

+ΕΔΙΤ: Ο φιλος πιο πανω εχει δίκιο, θεο δεν εχουνε.  Πριν λιγες μερες την ακουσα απο εναν αλβανό γιατι σαν ελληνες μας εχουνε γαμισει οι παπαδες.  Και εγω μαζι σου χοτζαμ του ειπα.  Δικιο εχει, τα παπαδαρια μας κανανε μη χεσω.

Με λιγα λογια, τι ειναι ελλαδα και τι εγινε η αλβανια σε 20 χρονια να μου πει καποιος.  Και αν μπορει να παει να αγορασει ακινητο στο κεντρο των Τιράνων.
Σας ειπα, ο αιώνας αυτός ειναι της Αλβανίας και της Τουρκίας.  Οαο πιο γρηγορά το καταλαβουμε, τοσο πιο καλη θεση θα εχουμε, αλλιως καήκαμε - ατομικα παντα.  Γιατι, σε κρατικό επιπεδο οι συννενοήσεις γινονται αλλου και χωρις να ξερουμε τιποτε.

Τι σας κρατάει τότε στη χώρα μας αφού έχει πάει μπροστά η αλβανία?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ένας μόνος του δεν είναι!
μια κοινωνία άθρησκη και άθεη όμως ναι!
είναι εν δυνάμει κοινωνία κλεφτών-δολοφόνων=βιαστών!
η απόδειξη είναι ολοζώντανη με όλες τις ανατολικές χώρες που μόλις έπεσε ο κομμουνισμός και έφυγαν απ τη φυλακή του έδειξαν το χαρακτήρα τους!
όλη η ευρώπη γέμισε πουτάνες,νταβάδες,λαθρέμπορους όπλων και ναρκωτικών, αυξήθηκε παντού η εγκληματικότητα κοκ

κοινό γνώρισμα όλων αυτών των κοινωνιών?
Κομμουνισμός(=δικτατορία) και απαγόρευση κάθε μορφής θρησκείας!
ρε φιλε πας καλα;;;ολες οι πουτανες με σταυρους και κομποσκοινια κυκλοφορανε...ειδικα στο πρωην ανατολικο μπλοκ η θρησκεια κανει θραυση...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε φιλε πας καλα;;;ολες οι πουτανες με σταυρους και κομποσκοινια κυκλοφορανε...ειδικα στο πρωην ανατολικο μπλοκ η θρησκεια κανει θραυση...
δεν έχεις ακούσει για απωθημένο λόγο απαγόρευσης?
για το "Θεό Χότζα"?μια και μιλάμε για Αλβανία!
ρώτα τον κουαζάρ που έχει πάει και θα το έχει ακούσει απ τα φιλαράκια του....

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

1. πολλοι εχουνε γεννηθεί εδώ.
2. πολλών τα παιδια εχουνε γεννηθεί εδώ.
3. εδω μπορει να εισαι οτι θελεις.  Στην αλβανια πλεον το εγκλήμα ειναι απαγορευμένο.  Εδώ ειμαστε χύμα.

και τέλος, μην απευθυνεσαι σε εμενα. Αλβανος δεν ειμαι, ειμαι Ελληνας, Ελλαδίτης και μενω στην Τουρκία.  Ξερω προσωπα και πράγματα.
Η αλβανια θα παει μπροστά, φυσικα μην περιμενεις να γινει Ελβετία.  Για πες μου εσυ τωρα, προς τα που παει η Ελλαδα και τι κανεις για αυτο;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ ξέρω ότι εν έτη 2010 στέλνεις αλβανό αντιπρόσωπο στην αλβανία και σου φέρνει παρθένα νύφη, για το σπίτι, με την νοοτροπία που επικρατούσε το 1950 στην ελλάδα, γυναίκα δούλα, και όλα αυτά με 2000 ευρώ.

το πιο αστείο που διάβασα εδώ μέσα ήταν αυτό με την αμερική της ευρώπης.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
3. εδω μπορει να εισαι οτι θελεις.  Στην αλβανια πλεον το εγκλήμα ειναι απαγορευμένο.  Εδώ ειμαστε χύμα.

και τέλος, μην απευθυνεσαι σε εμενα. Αλβανος δεν ειμαι, ειμαι Ελληνας, Ελλαδίτης και μενω στην Τουρκία.  Ξερω προσωπα και πράγματα.
Η αλβανια θα παει μπροστά, φυσικα μην περιμενεις να γινει Ελβετία.  Για πες μου εσυ τωρα, προς τα που παει η Ελλαδα και τι κανεις για αυτο;
δηλαδή τα όπλα και τα ναρκωτικά που έρχονται από αλβανία ποιος τα φέρνει;
τις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων και την εξαγωγή τους στην αλβανία ποιος την κάνει;

έχεις δει ποτέ αλβανό;
άντε τώρα,μεγαλώσαμε με τους αλβανούς στα χωριά μας και θα μας πουλήσεις εσύ και ιστορία περί αλβανών.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εγώ ξέρω ότι εν έτη 2010 στέλνεις αλβανό αντιπρόσωπο στην αλβανία και σου φέρνει παρθένα νύφη, για το σπίτι, με την νοοτροπία που επικρατούσε το 1950 στην ελλάδα, γυναίκα δούλα, και όλα αυτά με 2000 ευρώ.

Αμερική.....αλλά όχι και Ελβετία!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

το κάψιμο πάει σύννεφο!

αχαχααχαχαχχααχαχαχαα

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

δεν πειραζει ρε φιλε. Εδώ θα ειμαστε.  Και θα τα δουμε, οπως θα δουμε πολλά ακομα με τον τζόφρευ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων και την εξαγωγή τους στην αλβανία ποιος την κάνει;

έχεις δει ποτέ αλβανό;
άντε τώρα,μεγαλώσαμε με τους αλβανούς στα χωριά μας και θα μας πουλήσεις εσύ και ιστορία περί αλβανών.
οι αμερικάνοι!

αχαχαχαχαχααχαχχαχα

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

έχεις δει ποτέ αλβανό;

Η δουλεια δουλεια φιλε. Το ναρκωτικο ναρκωτικο.  Αυτους που πιάνουνε, ειναι αυτοι που δεν πληρώνουνε τα `κοστη` εξαγωγής.
Εσυ που τα ξερεις και πιο καλα απο εμενα, ρωτα τους φιλους σου Αλβανους (δεν ειναι ντροπη, εγω εχω φιλους τουρκους) που μεγαλωσες μαζι στο χωριο σου, αν εχουνε επαφη με την αλβανια ακομα να σου επιβεβαιώσουνε αυτα που λεω, και εδω ειμαστε.

Η ΗΠΑ βαζουνε ποδι στα βαλκανια μεσω Αλβανιας.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ η` μεινετε μαλακες και νομιζετε ακομα οτι η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ η ΤΡΥΠΑ του ΚΩΛΟΥ της ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ειπατε κατι;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δεν πειραζει ρε φιλε. Εδώ θα ειμαστε.  Και θα τα δουμε, οπως θα δουμε πολλά ακομα με τον τζόφρευ.
δε μου λες ρε παλίκαρε, εσύ που έχεις πάει τόοοοοοοσες φορές στην Αλβανία, να σε ρωτήσω κάτι:
στο κέντρο των Τιράνων, στις....ακριβές πολυκατοικίες.....πόσες ώρες τη μέρα έχουν ρεύμα?
πάνω από 2?
κάτω από δύο?

αν μου πεις και για πόση ώρα έρχεται το νερό για να γεμίσουν τα τεπόζιτά τους οι αμερικάνοι αλβανοί, κερδίζεις σιτιτουράκι!

αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τους κρατάει το χρήμα.
30 και 40 ευρώ που παίρνουν μεροκάματο εδώ μαζί με φαγητό έχουν άλλη αξία στην αλβανία.

δουλεύουν οι αλβανοί εδώ μερικά χρόνια και γυρνάνε πίσω έχοντας χτίσει επιχειρήσεις και πολυκατοικίες στην αλβανία.
όσοι κάθονται εδώ κάθονται επειδή έχουν σύνταξη του ΟΓΑ παρακαλώ και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο.
πήγαιναν στον κάθε εργοδότη τους και του έλεγαν να πάει στο δημαρχείο της περιοχής που επάγονταν και δήλωνε ότι έκανε 10 μεροκάματα ο αλβανός ενώ είχε κάνει 1-2. έτσι έφταναν σε 10 χρόνια και βγάζανε συντάξεις.

τώρα αυτό κόπηκε γιατί αντί να πηγαίνεις και να λες πόσα μεροκάματα έκανε , και να πληρώνει το χρόνο 500 ευρώ σύνταξη ο αλβανός πρέπει να του αγοράσεις κάτι κουπόνια που είναι σαν τα ένσημα, το κάθε ένα κάνει περίπου 20 ευρώ και κανένας εργοδότης πλέον δεν τους κάνει αυτή τη χάρη.
οπότε τώρα που έσφιξαν τα πράγματα και οικονομικά αλλά και με τις συντάξεις, αρχίζουν και φεύγουν.
40 αλβανοί στο χωριό μου και μείνανε μόνο 5, αυτό λέει πολλά.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η δουλεια δουλεια φιλε. Το ναρκωτικο ναρκωτικο.  Αυτους που πιάνουνε, ειναι αυτοι που δεν πληρώνουνε τα `κοστη` εξαγωγής.
Εσυ που τα ξερεις και πιο καλα απο εμενα, ρωτα τους φιλους σου Αλβανους (δεν ειναι ντροπη, εγω εχω φιλους τουρκους) που μεγαλωσες μαζι στο χωριο σου, αν εχουνε επαφη με την αλβανια ακομα να σου επιβεβαιώσουνε αυτα που λεω, και εδω ειμαστε.

Η ΗΠΑ βαζουνε ποδι στα βαλκανια μεσω Αλβανιας.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ η` μεινετε μαλακες και νομιζετε ακομα οτι η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου.

Ειπατε κατι;

το ρολόι του το βρήκε ο Μπους?
ή αγόρασε άλλο?
αχαχαχαχαχχαχαχα

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
3. εδω μπορει να εισαι οτι θελεις.  Στην αλβανια πλεον το εγκλήμα ειναι απαγορευμένο.  Εδώ ειμαστε χύμα.

και τέλος, μην απευθυνεσαι σε εμενα. Αλβανος δεν ειμαι, ειμαι Ελληνας, Ελλαδίτης και μενω στην Τουρκία.  Ξερω προσωπα και πράγματα.
Η αλβανια θα παει μπροστά, φυσικα μην περιμενεις να γινει Ελβετία.  Για πες μου εσυ τωρα, προς τα που παει η Ελλαδα και τι κανεις για αυτο;

Το 3ο επιχείρημα ήταν όλα τα λεφτά! Μακάρι να πάνε μπροστά όλες οι χώρες των μεταναστών και να επαναπατριστούν σύντομα. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η δουλεια δουλεια φιλε. Το ναρκωτικο ναρκωτικο.  Αυτους που πιάνουνε, ειναι αυτοι που δεν πληρώνουνε τα `κοστη` εξαγωγής.

Η ΗΠΑ βαζουνε ποδι στα βαλκανια μεσω Αλβανιας.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ η` μεινετε μαλακες και νομιζετε ακομα οτι η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου.

Ειπατε κατι;

έκανα διαλειματάκι

Επανέρχομαι λοιπόν.

Κάπου δεν τα λες καλά...
Η ΑΜΕΡΙΚΗ θα είναι οι φτοχωμπινέδες πλέον..
Εδώ θα είμαστε
Ξέχνα πλέον τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Μήπως νομίζεις ότι καλοπερνάνε  :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Ειπατε κατι;
την παλεύεις καθόλου;
μια χαρά σχέσεις κρατάνε οι αλβανοί στην ελλάδα με αυτούς στην αλβανία.
οικογενειάρχες είναι οι περισσότεροι που έχουν έρθει στην ελλάδα για να δουλέψουν και στέλνουν τα λεφτά στις οικογένειές τους.
έχω 20 χρόνια σε χωριό και δεν μπορείς να μου πεις τίποτα περί αλβανών, και τους εχω ζήσει και τους έχω πληρώσει και έχω μιλήσει άπειρες φορές για πράγματα που εσύ δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ.
να ζεις καλά εκεί στην τουρκία, αλλά άφησε τουλάχιστον αυτούς που έχουνε φάει ψωμί και αλάτι με τους αλβανούς να έχουν ένα λόγο παραπάνω.
εικασίες εγώ δεν σου κάνω για την αμερική ή την ελβετία της ευρώπης γιατί ξέρω ότι ακόμα και τώρα τρώνε τρελλή προπαγάνδα για τις υπόλοιπες χώρες και ειδικά για την ελλάδα οι αλβανοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom