Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
  Αν θελετε να τιμωρήσετε αυτούς που φταίνε, ψαχτείτε στην γενιά του πολυτεχνείου.
U1705344.jpg
κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
δλδ ένας οικογενειάρχηε αλβανός που είναι κύριος, εργατικός και πληρώνει φόρους και ΙΚΑ και εχει ενταχθεί πλήρως στην ελληνική κοινωνια να πάρει κι αυτός πούλο;

Το τελευταίο ανέκδοτο της πιάτσας : αλβανός+κύριος :2funny: :think:+εργατικός+πληρώνει φόρους και ΙΚΑ :2funny: :2funny:

Η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες, άλλο αν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί σταδιακά τους νομιμοποίησαν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίσκονται εδώ.
Ανεξάρτητα από αυτό, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παραμονής και δήθεν ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν το σύνολο της λεγόμενης "βαριάς" εγκληματικότητας οφείλεται σε αλβανούς. Αυτό και μόνο δείχνει για τι είδος ανθρώπων έχουμε να κάνουμε.

Βέβαια τη δολοφονία του ομογενή πολλοί την κάνανε γαργάρα, αν όμως γινόταν το αντίστροφο όπως γράφει και ο james070, θα βλέπαμε τι θα λέγανε οι συριζάκηδες και Σια.

Κάκως δεχτήκαμε αλβανούς στην Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή έπρεπε να τους στείλουμε πίσω. Ή να ζητάγαμε γερά ανταλάγματα (πχ. προοδευτική αυτονομία της Β.Ηπείρου) για να τους δεχτούμε, και πάλι μόνο για περιορισμένο χρόνο, όχι να τους έχουμε εδώ και σε λίγα χρόνια να μας ξεφυτρωσει και αλβανική μειονότητα.  

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά, τα ίδια σκατά ειμαστε.  Τι αλβανοι τι έλληνες, ειμαστε τα αρχαιότερα φύλλα στην περιοχή μας.  Δύο απο τις αρχαιότερες πόλεις της ευρώπης βρίσκονται σε αλβανικό έδαφος με ελληνικες επιγραφές επάνω.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΡΕΕΕ! ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ! ΕΙΔΕ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΥΡΡΟΣ μην κοιτας που η γλώσσα τους τωρα είναι αλλιώτικη.
το ότι ειναι αυτοι που είναι τώρα, βάλε και το πως ήτανε μεχρι 20 χρονια πριν, για να καταλάβεις.

λοιπόν, Αλβανία, θα εχουνε το Κόσσοβο σε λίγο καιρο (άσε ρε μεγάλε και ξέρω δεν θα τα γράψω με λεπτομέρειες εδω στο μπουρδελοσαιτ)
και θα ελέγχουνε την δυτική πλευρά των βαλκανίων, μιας και οι Σέρβοι δεν πουλήθηκαν σαν μαλακες που είναι. (ΣΛΑΒΟΙ)
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑ και θα κατσω να με γαμήσεις ρε φίλε. Και μετα ελα να πουμε για μπέσα αλβανική.  Τα ίδια σκατά.

τώρα είπαμε, οι δικοι μας ειναι ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ! Αν ελληνας τελευταια εχει παει αλβανια ας με επιβεβαιώσει, οτι δεν υπάρχει το 90% της εγκληματικότητας που υπήρχε! Γιατι τώρα η αλβανια θα γίνει η αμερικη των βαλκανίων, ΤΕΛΟΣ.  Τα κατακάθια μενουνε ελλαδα, και αντε να καθαρίσεις.

άλλο;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Τους νομιμοποίησαν καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Γι'αυτό θέλουν ΑΜΕΣΑ κρέμασμα οι πολιτικοί μας.

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταίο ανέκδοτο της πιάτσας : αλβανός+κύριος :2funny: :think:+εργατικός+πληρώνει φόρους και ΙΚΑ :2funny: :2funny:

Η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες, άλλο αν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί σταδιακά τους νομιμοποίησαν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίσκονται εδώ.
Ανεξάρτητα από αυτό, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παραμονής και δήθεν ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν το σύνολο της λεγόμενης "βαριάς" εγκληματικότητας οφείλεται σε αλβανούς. Αυτό και μόνο δείχνει για τι είδος ανθρώπων έχουμε να κάνουμε.

Βέβαια τη δολοφονία του ομογενή πολλοί την κάνανε γαργάρα, αν όμως γινόταν το αντίστροφο όπως γράφει και ο james070, θα βλέπαμε τι θα λέγανε οι συριζάκηδες και Σια.

Κάκως δεχτήκαμε αλβανούς στην Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή έπρεπε να τους στείλουμε πίσω. Ή να ζητάγαμε γερά ανταλάγματα (πχ. προοδευτική αυτονομία της Β.Ηπείρου) για να τους δεχτούμε, και πάλι μόνο για περιορισμένο χρόνο, όχι να τους έχουμε εδώ και σε λίγα χρόνια να μας ξεφυτρωσει και αλβανική μειονότητα.  

Κοίτα με το ΤΖΕΦΡΥ απλά ξεπουλάμε :cheesy:

Αλλά τα έλεγα εγώ (που λέει και ο Λεβέντης)
Αλλά κάποια ΖΩΑ τον ΨΗΦΗΣΑΝ  :cheesy:

Ρε σουτ στα Κωλοπασόκια.

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά, τα ίδια σκατά ειμαστε.  Τι αλβανοι τι έλληνες, ειμαστε τα αρχαιότερα φύλλα στην περιοχή μας.  Δύο απο τις αρχαιότερες πόλεις της ευρώπης βρίσκονται σε αλβανικό έδαφος με ελληνικες επιγραφές επάνω.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΡΕΕΕ! ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ! ΕΙΔΕ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΥΡΡΟΣ μην κοιτας που η γλώσσα τους τωρα είναι αλλιώτικη.
το ότι ειναι αυτοι που είναι τώρα, βάλε και το πως ήτανε μεχρι 20 χρονια πριν, για να καταλάβεις.

λοιπόν, Αλβανία, θα εχουνε το Κόσσοβο σε λίγο καιρο (άσε ρε μεγάλε και ξέρω δεν θα τα γράψω με λεπτομέρειες εδω στο μπουρδελοσαιτ)
και θα ελέγχουνε την δυτική πλευρά των βαλκανίων, μιας και οι Σέρβοι δεν πουλήθηκαν σαν μαλακες που είναι. (ΣΛΑΒΟΙ)
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑ και θα κατσω να με γαμήσεις ρε φίλε. Και μετα ελα να πουμε για μπέσα αλβανική.  Τα ίδια σκατά.

τώρα είπαμε, οι δικοι μας ειναι ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ! Αν ελληνας τελευταια εχει παει αλβανια ας με επιβεβαιώσει, οτι δεν υπάρχει το 90% της εγκληματικότητας που υπήρχε! Γιατι τώρα η αλβανια θα γίνει η αμερικη των βαλκανίων, ΤΕΛΟΣ.  Τα κατακάθια μενουνε ελλαδα, και αντε να καθαρίσεις.

άλλο;

Θα καθαρίσει παλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :cheesy:

Τιμή και δόξα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
τώρα είπαμε, οι δικοι μας ειναι ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ! Αν ελληνας τελευταια εχει παει αλβανια ας με επιβεβαιώσει, οτι δεν υπάρχει το 90% της εγκληματικότητας που υπήρχε! Γιατι τώρα η αλβανια θα γίνει η αμερικη των βαλκανίων, ΤΕΛΟΣ.  Τα κατακάθια μενουνε ελλαδα, και αντε να καθαρίσεις.

άλλο;

Κ άλλο ανέκδοτο θα κυκλοφορήσει στην πιάτσα!

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
παιδιά, τα ίδια σκατά ειμαστε.  Τι αλβανοι τι έλληνες, ειμαστε τα αρχαιότερα φύλλα στην περιοχή μας.  Δύο απο τις αρχαιότερες πόλεις της ευρώπης βρίσκονται σε αλβανικό έδαφος με ελληνικες επιγραφές επάνω.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΡΕΕΕ! ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ!
Καμια σχεση δεν εχουμε,αυτοι ειναι απογονοι των ιλλυριων ασε που κανανε και επιδρομες στην μακεδονια οι βρωμιαρηδες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αλβανός δεν είμαι, είμαι Ελληνας,

ξάδερφος της νατσούλας και συ?

κάνεις ένα λάθος όμως!
εμείς δεν είμαστε καν έλληνες!από πού κι ως πού?
αυτοί βέβαια είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων προγόνων τους!
κι αυτή η γη τους ανήκει!
τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ!
των αλβανών είναι η Ελλάδα!
η μισή...η υπόλοιπη των τούρκων!

γύρνα πλευρό τώρα!
ξαδερφονατσούλα!

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξάδερφος της νατσούλας και συ?

κάνεις ένα λάθος όμως!
εμείς δεν είμαστε καν έλληνες!από πού κι ως πού?
αυτοί βέβαια είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων προγόνων τους!
κι αυτή η γη τους ανήκει!
τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ!
των αλβανών είναι η Ελλάδα!
η μισή...η υπόλοιπη των τούρκων!

γύρνα πλευρό τώρα!
ξαδερφονατσούλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδες εσεις τα ξερετε όλα. δεν παιρνετε και ενα τουφεκι ο καθενας να κανετε την κάθαρση και μετα την αυτοκαθαρση;
γιατι οτι σκατα και αν ειναι η καταγωγη του καθενός, η αλήθεια είναι μια.
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.  Αλλιως μην μου λετε μαλακιες.  
Ειπατε τιποτε;

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το τι ειναι οι τουρκοι και ποιοι ειναι, το ξερουνε και οι ίδιοι. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ιδεα.
Στην Ελλαδα, το κακο ειναι οτι οι Ελληνες νομιζουν οτι τα ξερουνε ολα, επειδη ειδανε ενα σιτε, διαβασαν ενα βιβλιο ή μιλησαν με εναν παλιο.  Εχουμε το προνομοιο να εχουμε κοσμοθεωρία ο καθενας μας απο την πολυθρόνα.
Παιδια, ο κοσμος δεν ειναι οπως μας λεγανε, και φαινεται τελικα οτι τιποτε δεν ειναι ετσι.

Η γνώμη σας, η γνώμη μου, και η πραγματικότητα.
Φόρουμ δεν ειναι; αν θελετε μονο οτι λετε εσεις να ακουγεται, να μην ξαναγράψω εδω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
παιδες εσεις τα ξερετε όλα. δεν παιρνετε και ενα τουφεκι ο καθενας να κανετε την κάθαρση και μετα την αυτοκαθαρση;
γιατι οτι σκατα και αν ειναι η καταγωγη του καθενός, η αλήθεια είναι μια.
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.  Αλλιως μην μου λετε μαλακιες. 
Ειπατε τιποτε;
τι να έχει κάνει στην Αλβανία?
τη θητεία του?

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το τι ειναι οι τουρκοι και ποιοι ειναι, το ξερουνε και οι ίδιοι. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ιδεα.
Στην Ελλαδα, το κακο ειναι οτι οι Ελληνες νομιζουν οτι τα ξερουνε ολα, επειδη ειδανε ενα σιτε, διαβασαν ενα βιβλιο ή μιλησαν με εναν παλιο.  Εχουμε το προνομοιο να εχουμε κοσμοθεωρία ο καθενας μας απο την πολυθρόνα.
Παιδια, ο κοσμος δεν ειναι οπως μας λεγανε, και φαινεται τελικα οτι τιποτε δεν ειναι ετσι.

Η γνώμη σας, η γνώμη μου, και η πραγματικότητα.
Φόρουμ δεν ειναι; αν θελετε μονο οτι λετε εσεις να ακουγεται, να μην ξαναγράψω εδω.

όχι μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Για πες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενας  αλβανος  που  ειχε  πει  πριν  πανω  απο  δεκαετια!  (καναμε και ψιλοπαρεα τοτε)  εγω  και  να  κλεψω  και  να σκοτωσω  δεν  εχω  τυψεις   και  οχι μονο  εγω  σχεδον  ολοι  οι  αλβανοι!   και  ξερεις  γιατι?  γιατι  ειμαστε   αθρησκοι!   υποτιθετε  οτι ειναι  μουσουλμανοι  αλλα  λογω  του  χοτζα    δεν  εχουν  ιδεα  τη  σημαινει  ισλαμ!  ισως  να  ειναι  και  το  μοναδικο  κρατος  αθρησκων (και οχι αθεων)  στο  κοσμο :think:
τι μαλακιες λες ρε...δηλαδη οποιος ειναι αθρησκος ειναι εν δυναμει κλεφτης η δολοφονος η βιαστης;;;τι φρουτο εισαι εσυ ρε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom