Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο αλβανος με την σημαια πριν λιγα χρονια, ειναι τωρα στο Princeton Uni. μαλακες, ενα μυαλο σε ξενα χερια!
ο δε ελληνας που εβρισε τους αλβανους πριν λιγους μηνες στην παρελαση, αξιωματικος των ειδικων δυναμεων που ηθελε να βγει συνταξη και δεν μπορουσε αλλιως..  
Για να μην λετε μαλακιες αν δεν ξερετε!
εσυ λες μαλακιες,και δεν τα ξερεις ολα μεγαλε.

εκεινο το μαιμουνι ο αλβανος που λες,που ειναι και κουμπαριομε τον ρουφιανο τον ζουγκλα,να ξερεις οταν γυρισει,θα κανει κανενα μειονοτικο κομμα,οι θα τον παρουν τα κομμουνια,και οι πουστροτσιπρες,για να τραβανε ψηφουν απο τους αλβανους,και να μιλαει για δικαιωματα μεταναστων και μαλακιες.
ο αλλος που λες,αμα ηθελε να φυγει απο τον στρατο,σε μια μερα την κοπανουσε,δεν χρειαζοτανε να κανει αυτο το πραγμα.
αντε μην μπερδευσε με την τουρκια,εδω ελλαδα ειναι.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εσυ λες μαλακιες,και δεν τα ξερεις ολα μεγαλε.

εκεινο το μαιμουνι ο αλβανος που λες,που ειναι και κουμπαριομε τον ρουφιανο τον ζουγκλα,να ξερεις οταν γυρισει,θα κανει κανενα μειονοτικο κομμα,οι θα τον παρουν τα κομμουνια,και οι πουστροτσιπρες,για να τραβανε ψηφουν απο τους αλβανους,και να μιλαει για δικαιωματα μεταναστων και μαλακιες.
ο αλλος που λες,αμα ηθελε να φυγει απο τον στρατο,σε μια μερα την κοπανουσε,δεν χρειαζοτανε να κανει αυτο το πραγμα.
αντε μην μπερδευσε με την τουρκια,εδω ελλαδα ειναι.

αμα σας ειπα πιο πριν,
1. εφοσον τα ξερετε ολα
2. εφοσον λεω μαλακιες
3. εφοσον ειμαι τουρκια

να το βουλωσω ή να με διορθώνετε.  Γιατι λογικο ειναι να ειμαι λαθος σε όλα.
Η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου, και οι Ελληνες που μενουν εκει ειναι οι θεοι και τα ξερουν ολα.

αντε γεια απο εμενα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο αλβανος με την σημαια πριν λιγα χρονια, ειναι τωρα στο Princeton Uni. μαλακες, ενα μυαλο σε ξενα χερια!
ο δε ελληνας που εβρισε τους αλβανους πριν λιγους μηνες στην παρελαση, αξιωματικος των ειδικων δυναμεων που ηθελε να βγει συνταξη και δεν μπορουσε αλλιως..  
Για να μην λετε μαλακιες αν δεν ξερετε!
εν τω μεταξύ, μην νομίζεις ότι σπουδάζει τίποτα δύσκολο. του κώλου επιστήμη, την ίδια έχει σπουδάσει και ο γιωργάκης,
δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιείς όλα, ξέρουμε τι ετσί η κάθε επιστή,η και ξέρουμε τι εστί princeton berkeley και harvard
σε πανεπιστήμια είμαστε και εμείς και ξέρουμε και την αξιολόγηση και πως βγαίνεις από αυτές τις σχολές.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αμα σας ειπα πιο πριν,
1. εφοσον τα ξερετε ολα
2. εφοσον λεω μαλακιες
3. εφοσον ειμαι τουρκια

να το βουλωσω ή να με διορθώνετε.  Γιατι λογικο ειναι να ειμαι λαθος σε όλα.
Η Ελλαδα ειναι το κεντρο του κοσμου, και οι Ελληνες που μενουν εκει ειναι οι θεοι και τα ξερουν ολα.

αντε γεια απο εμενα.
δε βαριέσαι, κάνεις τηλεκριτηκή, εμείς τα τρώμε στην μάπα, εσύ θα μας πεις τι γίνεται.
εμείς εδώ βαράμε μύγες.
άμα φύγω και εγώ για αυστραλία(όπως προβλέπεται) θα γράφω εδώ το μακρύ και το κοντό μου για το τι γίνεται στην ελλάδα ενώ θα είμαι σε άλλο ημισφαίριο.
έτσι κυβερνάει και ο προθυπουργός, από την πάρο κάνοντας διακοπές, εκ του μακρόθεν πάντα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αμα σας ειπα πιο πριν,
1. εφοσον τα ξερετε ολα
2. εφοσον λεω μαλακιες
3. εφοσον ειμαι τουρκια

να το βουλωσω ή να με διορθώνετε.  Γιατι λογικο ειναι να ειμαι λαθος σε όλα.

αντε γεια απο εμενα.
συγνωμη αν σε στεναχωρεσαμε.

ρε σαλτα και γαμησου ρε μαλακα,μας κανεις τον αδικημενο τωρα.εσυ το επαιζες ξερολας τοση ωρα,και φωτεινος παντογνωστης.
με ποιους νομιζεις οτι μιλας ρε?
με τιποτα τουρκους σε κανενα καφενειο στην αγκυρα?
αντε απο εξυπνακηδες-μαλακες,γεμισαμε,δεν θελουμε αλλους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

ρε σαλτα και γαμησου ρε μαλακα,μας κανεις τον αδικημενο τωρα.εσυ το επαιζες ξερολας τοση ωρα,και φωτεινος παντογνωστης.
θα κάνει παρέα με τον
index.php
index.php

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε βαριέσαι, κάνεις τηλεκριτηκή, εμείς τα τρώμε στην μάπα, εσύ θα μας πεις τι γίνεται.
εμείς εδώ βαράμε μύγες.
άμα φύγω και εγώ για αυστραλία(όπως προβλέπεται) θα γράφω εδώ το μακρύ και το κοντό μου για το τι γίνεται στην ελλάδα ενώ θα είμαι σε άλλο ημισφαίριο.
έτσι κυβερνάει και ο προθυπουργός, από την πάρο κάνοντας διακοπές, εκ του μακρόθεν πάντα.

εγω ρε φιλε εδω κοντα ειμαι, δεν ειμαι στα 16χιλιαδες μιλια.  Και επειδη τα εφαγα ηδη στην μαπα ειμαι εδω.  Αλλιως ειχα αναγκη να ειμαι μεσα στην τουρκιά; νομιζεις οτι μου αρεσει;  νομιζεις οτι τους κανω κεφι;
Τηλεκριτική; που ησσουνα εσυ και οι υπολοιποι που τα ξερουν ολα οταν με πηδαγε το ελληνικο δημοσιο και ο ΝΟΜΟΣ χωρις να μπορω ΝΟΜΙΚΑ να αντιδρασω επι 1 χρονο;; θες να πιασω να λεω την ιστορια μου τα τελευταια 5 χρονια; Επειδη και ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα δεν εχει νοημα.  Μυαλο δεν μπορω ουτε θελω να βαλω σε κανεναν, ασε που όπως σας φαινεται σιγουρα λεω μαλακιες, οποτε:

Καλη δυναμη οτι και αν κανεις και οπου και αν πας.

θα ενεργοποιηθω στην προτροπή σου απο αυριο, με συγχωρεις για αποψε.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εμείς εδώ βαράμε μύγες.
ρε σε πειραξε που ο πρωθυπουργος πηγε 10 μερες διακοπες στην παρο? ο μαλακας ο χοντρος που εκανε 5 χρονια διακοπες συνεχεια,και συνεχιζει να κανει δεν σε πειραζει?
ο παπανδρεου ητανε 10 μηνες συνεχεια σε ενα αεροπλανο και ετρεχε ρε σαν τον πουστη,η παρος σας πειραξε? καλα κανει για μενα,και ας κατσει και ολο τον σεπτεβριο αν γουσταρει.

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
θα κάνει παρέα με τον
index.php
http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93420.0;attach=282870;image[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος ποιος ειναι? :think: :think: :think: :think:

[QUOTE="Quazzar, post: 2109879"]
εγω ρε φιλε εδω κοντα ειμαι, δεν ειμαι στα 16χιλιαδες μιλια.  Και επειδη τα εφαγα ηδη στην μαπα ειμαι εδω.  Αλλιως ειχα αναγκη να ειμαι μεσα στην τουρκιά; νομιζεις οτι μου αρεσει;  νομιζεις οτι τους κανω κεφι;
Τηλεκριτική; που ησσουνα εσυ και οι υπολοιποι που τα ξερουν ολα οταν με πηδαγε το ελληνικο δημοσιο και ο ΝΟΜΟΣ χωρις να μπορω ΝΟΜΙΚΑ να αντιδρασω επι 1 χρονο;; θες να πιασω να λεω την ιστορια μου τα τελευταια 5 χρονια; Επειδη και ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα δεν εχει νοημα.  Μυαλο δεν μπορω ουτε θελω να βαλω σε κανεναν, ασε που όπως σας φαινεται σιγουρα λεω μαλακιες, οποτε:

[/quote]
πες μας την ιστορια σου αν θελεις,αρκει να μην ειναι σαν την ιστορια,του λιβανεζου εστιατορα,που εγινε ταριφας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτος ποιος ειναι? :think: :think: :think: :think:
πες μας την ιστορια σου αν θελεις,αρκει να μην ειναι σαν την ιστορια,του λιβανεζου εστιατορα,που εγινε ταριφας.
δεν εγινε απο μονος του τυπε
για ολα φταιει μια αρμενισσα :2funny:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

θα παω πρωτα να γαμηθω όπως μου συνεστησες.  Μετα θα σου την πω αν θες. :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγω ρε φιλε εδω κοντα ειμαι, δεν ειμαι στα 16χιλιαδες μιλια.  Και επειδη τα εφαγα ηδη στην μαπα ειμαι εδω.  Αλλιως ειχα αναγκη να ειμαι μεσα στην τουρκιά; νομιζεις οτι μου αρεσει;  νομιζεις οτι τους κανω κεφι;
Τηλεκριτική; που ησσουνα εσυ και οι υπολοιποι που τα ξερουν ολα οταν με πηδαγε το ελληνικο δημοσιο και ο ΝΟΜΟΣ χωρις να μπορω ΝΟΜΙΚΑ να αντιδρασω επι 1 χρονο;; θες να πιασω να λεω την ιστορια μου τα τελευταια 5 χρονια; Επειδη και ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα δεν εχει νοημα.  Μυαλο δεν μπορω ουτε θελω να βαλω σε κανεναν, ασε που όπως σας φαινεται σιγουρα λεω μαλακιες, οποτε:

μην αγχώνεσαι ξέρω πως είναι το δημόσιο.
ο πατέρας μου είναι 20 χρόνια σταδικαστήρια με το ΤΕΒΕ τώρα ΟΑΕΕ και μας έχουν φύγει λεφτά που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε αλλού.
είμαι 100% σίγουρος για αυτά που σου λέω με τους αλβανούς γιατί μέχρι πρόσφατα είχα συναναστροφές με αυτούς και ξέρω και τι παιχνίδια παίζονται κάτω από το τραπέζι, με πολιτικούς και μετανάστες.
είμαι μέσα στα πράγματα επειδή όλος ο κοινωνικός μου περίγυρος έχει να κάνει άμμεσα ή έμμεσα με αλβανούς, μορφωμένους και αμόρφωτους.

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0

σε κάποια πράγματα ίσως εχεις και δίκιο.. πάντως

καλό βράδυ σας..

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μας ειπες ωραια ειναι εκει στη Τουρκια με τους φιλους σου?

ουτε κρυο ουτε ζεστη, σαν την Ελλαδα ενα πραγμα. Απλα η διαφορα εδω ειναι οτι δεν ειναι ο τοπος μου και οτι και να γινει, σκασιλα μου.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ουτε κρυο ουτε ζεστη, σαν την Ελλαδα ενα πραγμα. Απλα η διαφορα εδω ειναι οτι δεν ειναι ο τοπος μου και οτι και να γινει, σκασιλα μου.
Φιλε μου φενεσαι ανθρωπος που ξερει καποια πραγματα μην μου τα χαλας.Μαγκα μου ξερεις τι εστι Τουρκια οταν περασεις στο Ασιατικο κομματι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom