apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν βαλατε την σωστη φωτο τυπεξέχασες τον ΠΠ;
γιαυτο δεν τον αναγνωρισε
δεν βαλατε την σωστη φωτο τυπεξέχασες τον ΠΠ;
μπορει να το εχεις κανει κιολας.οι τουρκοι ειναι ανωμαλιαρηδες απο παλια,γιουσουφακια παντα θελανε.θα παω πρωτα να γαμηθω όπως μου συνεστησες. Μετα θα σου την πω αν θες.
Φιλε μου φενεσαι ανθρωπος που ξερει καποια πραγματα μην μου τα χαλας.Μαγκα μου ξερεις τι εστι Τουρκια οταν περασεις στο Ασιατικο κομματι?
σε ποια πολη εισαι καταρχην δεν μας ειπες.η τουρκια δεν ειναι μια χωρα ομοιογενης. υπάρχει η πόλη, τα δυτικα μέρη, και η ανατολη.
οταν λες ασιατικο κοματι αναφερεσαι στην ασιατικη μερια της πόλης, ή στην ανατολη της τουρκιάς; για να καταλαβω.
Σημ. Στην ασιατικη μερια της πολης ειναι οι πιο ομορφες και ακριβες συνοικιες.
Σημ2. Στην ανατολη, στα κουρδιστανια (μην το πεις ετσι ποτε εδω) ειναι η πικρα.
για κανε μου λιανη την ερωτηση να σε απαντησω.
τυπε βαλε και τη φωτο του παπια με τους πακηδες και τους νιγηριανους στο γηπεδο.
Φυσικα και θα σου απαντησω μαρεσει η διαδικασια του διαλογου και της εκφρασης ιδεων και αποψεων.Οτι τα χωρια τους θυμιζουν εποχη μεσαιωνα σου λεει τιποτα?Οτι κανεις δεν κυκλοφορει στις μεγαλουπολεις μετα τις 10 το βραδυ?Μηπως μαλλον σου λεει τιποτα οτι σε κλευουν/σκοτωνουν και απο πανω φταις?Πορωμενα ζωα ειναι φιλε μου που ακομα εχουν τη θανατικη ποινη δια λιθοβολισμου,η γυναικα δεν εχει δικαιωματα κτλπ.Αλλα βεβαια βρισκουν και τα κανουν στους Κουρδους και τους Ελληνες..η τουρκια δεν ειναι μια χωρα ομοιογενης. υπάρχει η πόλη, τα δυτικα μέρη, και η ανατολη.
οταν λες ασιατικο κοματι αναφερεσαι στην ασιατικη μερια της πόλης, ή στην ανατολη της τουρκιάς; για να καταλαβω.
Σημ. Στην ασιατικη μερια της πολης ειναι οι πιο ομορφες και ακριβες συνοικιες.
Σημ2. Στην ανατολη, στα κουρδιστανια (μην το πεις ετσι ποτε εδω) ειναι η πικρα.
για κανε μου λιανη την ερωτηση να σε απαντησω.
σε ποια πολη εισαι καταρχην δεν μας ειπες.
ο φιλος παραπανω εννουσε προς τα βαθη τις τουρκιας,εκει που τα εχουν ολα εκτος απο NOVA.
αν καταλαβες.
Στην Πολη ε?Πετυχα διαναεγω ειμαι και μενω στην ευρωπαϊκη πλευρά της Πόλης.
Η αφεντια μου εχει φτασει μεχρι το εσκισεχιρ ανατολικά.
στα βαθη της ανατολης, παιδια τα πραγματα ειναι πικρα. αλλα μην ξεχνατε οτι η τουρκιά ειναι μεγάλη χώρα, και μονο για πλάκα απο την πολη μεχρι το πιο ανατολικο μερος θες 36 ώρες ταξιδι με το αυτοκινητο.
επειδη δεν εχει φτασει η χαρη μου, δεν μπορω να σας πω απο που αρχιζει η πικρα με τα δικα μας ματια φυσικα. Θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο μετα απο την μεση (στο μηκος).
Πικρα και γυφτια παιδια εχει παντου. Στην Πολη εχει μαζευτει ολη η ανατολη. Αν θελετε να δειτε καθαρη τουρκια να πατε σμυρνη ή αλλου αμα στα παραλια. Οχι Πολη. Εδω ειναι γεματη με κουρδους.
Φυσικα και θα σου απαντησω μαρεσει η διαδικασια του διαλογου και της εκφρασης ιδεων και αποψεων.Οτι τα χωρια τους θυμιζουν εποχη μεσαιωνα σου λεει τιποτα?Οτι κανεις δεν κυκλοφορει στις μεγαλουπολεις μετα τις 10 το βραδυ?Μηπως μαλλον σου λεει τιποτα οτι σε κλευουν/σκοτωνουν και απο πανω φταις?Πορωμενα ζωα ειναι φιλε μου που ακομα εχουν τη θανατικη ποινη δια λιθοβολισμου,η γυναικα δεν εχει δικαιωματα κτλπ.Αλλα βεβαια βρισκουν και τα κανουν στους Κουρδους και τους Ελληνες..
p.s Φανταζομαι οτι ζεις στην ''Ινσταμπουλ'' οπως τι λετε για αυτο νομιζεις οτι ειστε και ανεπτυγμενοι,δεν ειστε φιλε μου εχετε φοβερη διπλωματια αλλα οτι και να γινει οσα χρονια και να περασουν θα παραμεινετε ΒΑΡΒΑΡΟΙ
Φυσικα και τα μετρα του Πρωθυπουργου ειναι εντελος αντιδημοκρατικα και ως κυριο στοχο εχουν να αφαιρεσουν την δυναμη που εχει ο λαος,αφου ως γνωστον οσο πιο φτωχος ο λαος τοσο λιγοτερη δυναμη εχει.Στο θεμα της Τουρκιας τωρα συμφωνω οτι στην Ελλαδα πολλα χωρια ακομα οι κατοικοι τους κοιμουνται με τα γουρουνοτσαρουχα αλλα δεν συγκρινονται και με τους Τουρκους,καταλαβε το φιλε μου ειναι εντελος φανατισμενοι εκει περα.Θα παραμείνετε; Δηλαδη; Ειμαι μερος της τουρκιας ή της διπλωματιας τους ή της βαρβαροτητας τους;
Ναι, ειναι οτι ειναι, αλλα πες μου τώρα, αν η κυβέρνηση του γιωργάκη δεν φέρεται βαρβάρικα στους ελληνες τωρα.
και μην συγκρίνεις τα ανόμοια, γιατι δεν ξερεις.
και ελα να σου δείξω χωρια και εγω στην ελλαδα, απο τον τοπο μου, που ειναι σαν ζωα και βαρβαροι. να δουμε.
Φυσικα και τα μετρα του Πρωθυπουργου ειναι εντελος αντιδημοκρατικα και ως κυριο στοχο εχουν να αφαιρεσουν την δυναμη που εχει ο λαος,αφου ως γνωστον οσο πιο φτωχος ο λαος τοσο λιγοτερη δυναμη εχει.Στο θεμα της Τουρκιας τωρα συμφωνω οτι στην Ελλαδα πολλα χωρια ακομα οι κατοικοι τους κοιμουνται με τα γουρουνοτσαρουχα αλλα δεν συγκρινονται και με τους Τουρκους,καταλαβε το φιλε μου ειναι εντελος φανατισμενοι εκει περα.
Ολα αυτα τα ειχα δει στο ρεπορταζ χωρις συνορα με τον Κουλογλου και ειχα φρικιασει..φιλε, θα αποδεχθώ αυτο που μου λες, αν μου πεις οτι ηρθες και το ειδες με τα ματια σου, και μιλησες μαζι τους. Αλλιως άστο.
εχει χωρια που ισως ειναι λιγο περιεργοι, αλλα στα περισσότερα μερη ειναι ενταξει και δεν εχουνε προβλημα με εμας ή αλλους ξένους.
φανατισμενοι στο Ισλαμ εχει παντου, όπως και κεμαλιστες που δεν θελουνε την θρησκεία αλλα ουτε τους ξενους. Ειναι χωρα αντιθεσεων.
Για εμας τους ελληνες ειναι χωρα ευκαιριών. Γιατι η ευρώπη ειναι τελειωμενη για τους ελληνες.
Ολα αυτα τα ειχα δει στο ρεπορταζ χωρις συνορα με τον Κουλογλου και ειχα φρικιασει..
Τεσπα εσυ ισως ξερεις καλυτερα αλλα κατι τελευταιο θα σου πω μην περνεις παραδειγμα μονο απο το τι γινεται στην Πολη,για πηγαινε και αλλου.
Αnytime anywhereααα, απο τον κουλογλου ξερεις. ε, λοιπον επειδη ξερω πιο πολλα, μιας και ειμαι εδω, και εχω παει σε πολλα μερη, ακου εμενα. Αμα μεγαλη κουβεντα ανοιξες και ειναι 4.5 το πρωι δεν την παλεβω. αστο για αυριο.
μπορει να το εχεις κανει κιολας.οι τουρκοι ειναι ανωμαλιαρηδες απο παλια,γιουσουφακια παντα θελανε.
Κομπλεξικά χαζοεθνίκια δεν παίζεστε!
--Ένας άνθρωπος που ζει στην τουρκιά πήγε να πει την άποψή του τι βιώνει εκεί, πέσατε να τον φάτε! Εσείς ξέρετε (από την τιβι) αυτός όχι!
--10 ποστς για τον ΠΠ, χωρίς αυτός καν να έχει ποστάρει!!!
τα αιώνια κόμπλεξ των εθνικιών του μπου τελεία κομ!