Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προσωπικά όταν μου απαντάει ο γκάμπα ή ο πλέζουρας, ή ο ζίροου ή ο ίσιος ή ο βολταίρος ή ο πουρέιτζερ έχω μπροστά μου και τις φάτσες τους.
η διαφορά είναι τεράστια.

μπα, δεν ξέρω, και εγώ βλέπω τη φάτσα της βέλβις αλλά δε μου κάνει διαφορά από το πώς μιλάω σ' αυτήν και στους άλλους

Επισκέπτης
προσωπικά όταν μου απαντάει ο γκάμπα ή ο πλέζουρας, ή ο ζίροου ή ο ίσιος ή ο βολταίρος ή ο πουρέιτζερ έχω μπροστά μου και τις φάτσες τους.
η διαφορά είναι τεράστια.
ρουφιανοστρακι γιατι δινεις μονο εμας???
ξερεις & αλλους..
μολογα ρε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ειναι ο συγχρονος βελουχιωτης νατρωει παντοφλα στο σπιτι, να τη χεσω την επανασταση σας....

(ετσι λενε οι φημες)

με φήμες δεν πας μπροστά. κυρίως γιατί μονίμως ασχολείσαι με το τι κανουν ή άλλοι και όχι με τα προσωπικά σου προβλήματα.  αυτό πορσπαθεί σε τόσα ποστ να σου πει η μπούμπα αλλά χαμπάρι δεν παίρνεις......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τεράστια.
ο γκάμπα έχει μασέτες και όπλα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
οι άλλοι εάν δουν τον σύγχρονο βελουχιώτη θα κατουρηθούν απάνω τους.
κοίτα ποιοι λένε ότι είναι πρεσβευτές του βελουχιώτη και κοίτα ποιοι είναι εναντίον τους.

για γέλια και για κλάματα όλοι τους, ίχνος αντρισμού,
και γι' αυτούς την πληρώνει κάποιος που δεν έχουν ούτε το 1/10 από τα αρχίδια του βελουχιώτη.

θείος του πατέρα μου μόνιμος κάτοικος
Φυλακίστηκε και εξορίστηκε πολλές φορές ως το 1940 και κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου πολέμησε στο μέτωπο, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει δήλωση με την οποία αποκήρυσσε τις ιδέες του. Μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, άρχισε την παράνομη αντιστασιακή δράση του και τον Φεβρουάριο του 1942 είχε συγκροτήσει ένοπλη ομάδα από 15 άνδρες και άρχισε τον αγώνα από το χωριό Δομνίστα  της Ευρυτανίας. Με την αύξηση της δύναμης του ΕΛΑΣ ο Βελουχιώτης ανέλαβε ηγετική θέση και η φήμη του εδραιώθηκε μετά την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου τη νύχτα 25-26 Νοεμβρίου 1942, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία ανταρτικών ομάδων του ΕΛΑΣ υπό τον Βελουχιώτη, του ΕΔΕΣ υπό τον Ναπολέοντα Ζέρβα και Άγγλων αξιωματικών.

και τόπος καταγωγής μου , μου λέει πράγματα για τον βελουχιώτη που κανένας αριστερος ή δεξιός πρόκειται να καταλάβει.

αυτοί αριστεροδεξιοί είναι που εξεφτελίζουν με τον ίδιο τρόπο σύμβολα και ιδέες για κομματικά ωφέλει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το πρόβλημα δεν είναι πόσα νικ μπορεί να ανοίξει.
είναι πως μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις φάπες της κανονικής ζωής και να πάρει τα πάνω του. μόνη διέξοδος το μπουρδέλα.
είναι και αυτό ενα είδος κοινωνικής βαλβίδας ανακούφισης.
Καλως το Κυπριωτακι !
Μετα τον εκλιποντα Σ. Μουστακα ,εισαι ο Κυπριος που προκαλει το μεγαλυτερο γέλιο !
Περσονακο ,για την γελωτοθεραπεια σου , που απολαμβανουν οι αναγνωστε του μπου ,θα κανουμε ερανο να σου χαρισουμε ξυριστικη μηχανη για να φυρισει τις γαμπες της η Τζυμπρια σου ,που ειναι σαν κακτος .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρουφιανοστρακι γιατι δινεις μονο εμας???
ξερεις & αλλους..
μολογα ρε..

με τους άλλους δεν έχω συνάψει ερωτική σχέση.
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ναι, τον νταλκά σου με τον ζίροου τον ξέρουμε όλοι.

έεεεστω ότι εσύ δεν έχεις επικροτήσει τέτοιες φωτό.
τις επικροτούν (ειδικά πιο παλιά, χαμός γινόταν) οι δικοί σου ομοϊδεάτες και αυτοί με τους οποίους ενώνεστε στα πολιτικά θρεντ εναντίον των κακών αριστερών (δεν λέω παρεού για να μην πεις ότι δεν έχεις παρεάκι εδώ). και μην τολμήσεις να πεις ότι εσύ δεν ενώνεσαι με κανέναν και είσαι ελεύθερος σκοπευτής που δε συμφωνεί ποτέ πλήρως με κάποια άποψη, ούτε διαφωνεί πλήρως με καμία. αφού το κάνουν οι δικοί σου φίλοι λοιπόν, γιατί σε ενοχλεί μόνο όταν το κάνουν οι άλλοι?
δε με αφορα τι κανουν οι αλλοι ουτε θα αποδεχθω ντε και καλα συλλογικη ευθυνη επειδη ετσι βολευει οποιους δεν μπορουν να μου προσαψουν κατι αλλο!
Εγω την πλακα μου κανω, και μεσα απο αυτην προσπαθω να πω και καμια αληθεια εναντια στην οργανωμενη αποτι φαινεται προπαγανδα που γινεται εδωμεσα! και παροτι δεχομαι συνεχεια επιθεσεις, το επιπεδο μου  με υποχρεωνει να απαντω με χιουμορ!

το γεγονος δε οτι με εχουν αναδειξει αυθαορετα "αρχηγο" της υποτιθεμενης αυτης κλικας και βαλουν εναντιονμου με μανια, μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν με επιχειρηματα!

κανε τις αναγωγες σου λοιπον που λεει και μια ψυχη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοίτα ποιοι λένε ότι είναι πρεσβευτές του βελουχιώτη και κοίτα ποιοι είναι εναντίον τους.

για γέλια και για κλάματα όλοι τους, ίχνος αντρισμού,
και γι' αυτούς την πληρώνει κάποιος που δεν έχουν ούτε το 1/10 από τα αρχίδια του βελουχιώτη.

θείος του πατέρα μου μόνιμος κάτοικος
Φυλακίστηκε και εξορίστηκε πολλές φορές ως το 1940 και κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου πολέμησε στο μέτωπο, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει δήλωση με την οποία αποκήρυσσε τις ιδέες του. Μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, άρχισε την παράνομη αντιστασιακή δράση του και τον Φεβρουάριο του 1942 είχε συγκροτήσει ένοπλη ομάδα από 15 άνδρες και άρχισε τον αγώνα από το χωριό Δομνίστα  της Ευρυτανίας. Με την αύξηση της δύναμης του ΕΛΑΣ ο Βελουχιώτης ανέλαβε ηγετική θέση και η φήμη του εδραιώθηκε μετά την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου τη νύχτα 25-26 Νοεμβρίου 1942, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία ανταρτικών ομάδων του ΕΛΑΣ υπό τον Βελουχιώτη, του ΕΔΕΣ υπό τον Ναπολέοντα Ζέρβα και Άγγλων αξιωματικών.

και τόπος καταγωγής μου , μου πράγματα για τον βελουχιώτη που κανένας αριστερος ή δεξιός πρόκειται να καταλάβει.

αυτοί αριστεροδεξιοί είναι που εξεφτελίζουν με τον ίδιο τρόπο σύμβολα και ιδέες για κομματικά ωφέλει.
συμφωνάμε πλήρως.
επίσης αναλύοντας τη συγκεκριμένη κόντρα με απώλειες εντός οικογενείας αλλά και από φίλους κατέληξα ότι λχ είναι λογικό ο άνθρωπος που συμμετείχε ή το παιδί να έχουν συμπλεγματα αριστεροδεξιά λόγω εμφυλίου.

Και οι δύο πλευρές είχαν τα δίκια τους.
Απο την άλλη να βλέπω αγγόνια και δισέγγονα που μεγάλωσαν με ιποντ και νοκια θρι τζι να φωνάζουν γαμώ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΣΑΣ και στο μόνο που καταλήγω είναι πως ο εγκέφαλος είναι περιορισμένης ευθύνης. Ενθεν κακείθεν.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
με φήμες δεν πας μπροστά. κυρίως γιατί μονίμως ασχολείσαι με το τι κανουν ή άλλοι και όχι με τα προσωπικά σου προβλήματα.  αυτό πορσπαθεί σε τόσα ποστ να σου πει η μπούμπα αλλά χαμπάρι δεν παίρνεις......
να με συγχωρεις που δεν τα πιανω, αλλα ουδεποτε ηταν ο διακαης ποθος μου να αναδειχθω μιστερ μαλακας ολων των εποχων στο μπου τελεια κομ!

σεις που καιγεστε, καντε και τις στρατηγικες σας...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε με αφορα τι κανουν οι αλλοι ουτε θα αποδεχθω ντε και καλα συλλογικη ευθυνη επειδη ετσι βολευει οποιους δεν μπορουν να μου προσαψουν κατι αλλο!
Εγω την πλακα μου κανω, και μεσα απο αυτην προσπαθω να πω και καμια αληθεια εναντια στην οργανωμενη αποτι φαινεται προπαγανδα που γινεται εδωμεσα! και παροτι δεχομαι συνεχεια επιθεσεις, το επιπεδο μου  με υποχρεωνει να απαντω με χιουμορ!

το γεγονος δε οτι με εχουν αναδειξει αυθαορετα "αρχηγο" της υποτιθεμενης αυτης κλικας και βαλουν εναντιονμου με μανια, μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν με επιχειρηματα!

ρε μέμο έλεος
δε σου είπα να μαζέψεις τα τσιράκια σου

σου είπα
αυτό που λες το κάνουν αυτοί με τους οποίους διαφωνείς, και το στηλιτεύεις
όταν το κάνουν αυτοί με τους οποίους συμφωνείς κάνεις την πάπια και κοντεύουν να γυρίσουν τα μάτια στο κεφάλι σου. να στηλιτεύσεις? τι να στηλιτεύσεις? δεν έχεις λόγο να στηλιτεύσεις. έγινε κάτι? δεν έγινε.

αν ΠΑΛΙ δεν καταλάβεις και απαντήσεις κάτι άσχετο σταματάω, κουράστηκα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλως το Κυπριωτακι !
Μετα τον εκλιποντα Σ. Μουστακα ,εισαι ο Κυπριος που προκαλει το μεγαλυτερο γέλιο !
Περσονακο ,για την γελωτοθεραπεια σου , που απολαμβανουν οι αναγνωστε του μπου ,θα κανουμε ερανο να σου χαρισουμε ξυριστικη μηχανη για να φυρισει τις γαμπες της η Τζυμπρια σου ,που ειναι σαν κακτος .
Ο Σωτηρης Μουστακας ΖΕΙ !
Ειναι ο Περσονακος !
χαχαχαχαχααχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω την πλακα μου κανω, και μεσα απο αυτην προσπαθω να πω και καμια αληθεια εναντια στην οργανωμενη αποτι φαινεται προπαγανδα που γινεται εδωμεσα! και παροτι δεχομαι συνεχεια επιθεσεις, το επιπεδο μου  με υποχρεωνει να απαντω με χιουμορ!

αυτό είναι η κατάληξη.
έχεις ταυτιστεί με ένα ρόλο που μόνος σου νομίζεις ότι στον έχουν δώσει.........
κοινώς νομίζεις ότι ο ρόλος που έχεις πάρει είναι πρωταγωνιστικός. γάματα δλδ.

καλό να κάνεις αναγωγές αρκεί να έχει και την κατάλληλη φαιά.

επί του πρακτέου
χιούμορ έχει ο ράφμαν.
αρχηγικά στην κλίκα συμπεριφέρεται ο λαλάκης.
προσωπικά καμμιά μανία δεν έχω ανιληφθεί εναντίον σου.
από την άλλη είναι λογικό να θεωρείς τη βουτιά από βατήρα σε πισίνα τσουνάμι.
έχεις τα δίκια σου....εχουμε πει πολλές φορές για το γαμημένο σύστημα αναφοράς.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σου είπα
αυτό που λες το κάνουν αυτοί με τους οποίους διαφωνείς, και το στηλιτεύεις
όταν το κάνουν αυτοί με τους οποίους συμφωνείς κάνεις την πάπια και κοντεύουν να γυρίσουν τα μάτια στο κεφάλι σου. να στηλιτεύσεις? τι να στηλιτεύσεις? δεν έχεις λόγο να στηλιτεύσεις. έγινε κάτι? δεν έγινε.

αν ΠΑΛΙ δεν καταλάβεις και απαντήσεις κάτι άσχετο σταματάω, κουράστηκα
δηλαδη εσυ καταλαβες τωρα τι θες να πεις?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
νομίζω ότι οι εξηγήσεις του παρόντως θρεντ ίσως αλλάξουν λίγο το μπάχαλο που γίνεται εδώ μέσα

το κακό είναι ότι για άλλη μια φορά, σε μια ευκαιρία διαλόγου και αντιπαράθεσης έχουμε τον πάπια σαν θεατή.
δεν το λέω λόγω προσωπικής κόντρας αλλά έλεος... καρφώνεσαι μόνος σου.
κάτσε κοίτα μπας και έρθεις τελευταίος να μας την πεις για να δούμε ότι είσαι αυτός που αντιλαμβάνεται την ανωτερότητα.

end of story, ότι είχα να πω το είπα, πάω στο θρεντ με τα τουτου :kissass2:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτό είναι η κατάληξη.
έχεις ταυτιστεί με ένα ρόλο που μόνος σου νομίζεις ότι στον έχουν δώσει.........
κοινώς νομίζεις ότι ο ρόλος που έχεις πάρει είναι πρωταγωνιστικός. γάματα δλδ.

καλό να κάνεις αναγωγές αρκεί να έχει και την κατάλληλη φαιά.

επί του πρακτέου
χιούμορ έχει ο ράφμαν.
αρχηγικά στην κλίκα συμπεριφέρεται ο λαλάκης.
προσωπικά καμμιά μανία δεν έχω ανιληφθεί εναντίον σου.
από την άλλη είναι λογικό να θεωρείς τη βουτιά από βατήρα σε πισίνα τσουνάμι.
έχεις τα δίκια σου....εχουμε πει πολλές φορές για το γαμημένο σύστημα αναφοράς.
δεν νομιζω τιποτα, ουτε προσπαθω να κερδισω κανενα τιτλο απο εδω!

αν δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε αυτο, κατσε και τσεκαρε τα δικα σου συστηματα αναφορας καλυτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom