τεράστια.
ο γκάμπα έχει μασέτες και όπλα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
οι άλλοι εάν δουν τον σύγχρονο βελουχιώτη θα κατουρηθούν απάνω τους.
κοίτα ποιοι λένε ότι είναι πρεσβευτές του βελουχιώτη και κοίτα ποιοι είναι εναντίον τους.
για γέλια και για κλάματα όλοι τους, ίχνος αντρισμού,
και γι' αυτούς την πληρώνει κάποιος που δεν έχουν ούτε το 1/10 από τα αρχίδια του βελουχιώτη.
θείος του πατέρα μου μόνιμος κάτοικος
Φυλακίστηκε και εξορίστηκε πολλές φορές ως το 1940 και κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου πολέμησε στο μέτωπο, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει δήλωση με την οποία αποκήρυσσε τις ιδέες του. Μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, άρχισε την παράνομη αντιστασιακή δράση του και τον Φεβρουάριο του 1942 είχε συγκροτήσει ένοπλη ομάδα από 15 άνδρες και άρχισε τον αγώνα
από το χωριό Δομνίστα της Ευρυτανίας. Με την αύξηση της δύναμης του ΕΛΑΣ ο Βελουχιώτης ανέλαβε ηγετική θέση και η φήμη του εδραιώθηκε μετά την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου τη νύχτα 25-26 Νοεμβρίου 1942, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία ανταρτικών ομάδων του ΕΛΑΣ υπό τον Βελουχιώτη, του ΕΔΕΣ υπό τον Ναπολέοντα Ζέρβα και Άγγλων αξιωματικών.
και τόπος καταγωγής μου , μου λέει πράγματα για τον βελουχιώτη που κανένας αριστερος ή δεξιός πρόκειται να καταλάβει.
αυτοί αριστεροδεξιοί είναι που εξεφτελίζουν με τον ίδιο τρόπο σύμβολα και ιδέες για κομματικά ωφέλει.