Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειπαμε:Eξω ελλοχευουν οι φαπες.
Η και"φαπες".
Ο μεμος γινεται ΓΕΛΟΙΟΣ καθε μερα μεσω του νικ του.
Στα παπαρια του:μπορει να ανοιξει αλλα πενηντα νικ.
ΕΞΩ ομως εχει μονο μια μουρη-και 32 δοντια.

το πρόβλημα δεν είναι πόσα νικ μπορεί να ανοίξει.
είναι πως μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις φάπες της κανονικής ζωής και να πάρει τα πάνω του. μόνη διέξοδος το μπουρδέλα.
είναι και αυτό ενα είδος κοινωνικής βαλβίδας ανακούφισης.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η συμπτωση αποψεων ορισμενων ανθρωπων, δεν ειναι το ιδιο με μια οργανωμενη ομαδα αλληλοβαρεματος παλαμακιων σε καθε αναρθρη κραυγη που ακουγεται....και μαλιστα με ανωθεν υποστηριξη.....

τοπιασες το υπονοουμενο....

το'πιασα

και εσείς κάνετε ακριβώς το ίδιο.
όταν πχ ο ραφμαν βάζει τον βελουχιώτη για τον ππ και ακολουθούν δύο σελίδες με τζέιμς και εσένα και άλλους να λένε πόσο γαμάτη ήταν η φωτο και να βρίζετε τον ππ, πόση διαφορά έχει με τον νάτσο, τον γκάμπα και τον μάους που γεμίζουν σελίδες για μασέτες?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
στον λαλακη να τους στελνεις..
Υ.Γ που χαθηκε αυτος ο κωλοπουστας???

Τελευταία φορά που τον είδα τον κυνηγούσε ένα ροτβάιλερ που κράταγε στα δόντια του μια μπιλια από αεροβόλο.

Μάλλον τον πρόλαβε στο τρέξιμο..... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η συμπτωση αποψεων ορισμενων ανθρωπων, δεν ειναι το ιδιο με μια οργανωμενη ομαδα αλληλοβαρεματος παλαμακιων σε καθε αναρθρη κραυγη που ακουγεται....και μαλιστα με ανωθεν υποστηριξη.....

τοπιασες το υπονοουμενο....

ο "ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ" κλαψομουνιάζεται για την αριστερή ολιγαρχία του μπουρδέλα....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το πρόβλημα δεν είναι πόσα νικ μπορεί να ανοίξει.
είναι πως μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις φάπες της κανονικής ζωής και να πάρει τα πάνω του. μόνη διέξοδος το μπουρδέλα.
είναι και αυτό ενα είδος κοινωνικής βαλβίδας ανακούφισης.
....ειπε ο αριστερος επαναστατης εκ παρισιων....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο "ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ" κλαψομουνιάζεται για την αριστερή ολιγαρχία του μπουρδέλα....
δεν κλαψομουνιαζεται καθολου!

στιλιτευει σε καθε ευκαιρια(και ειναι δυστυχως πολλες) τη διπροσωπια αυτης της αριστερης ολιγαρχιας!

μονη της αυτοξευτιλιζεται και αυτοαναιρειται, δε χρειαζεται να κανει κανεις τιποτε γιαυτο...

Επισκέπτης
εξαρτάται που γυροφέρνεις.
εδώ μέσα σε ένα κοινό δωμάτιο συνευρίσκονται σουλατσαδόροι του μεταξιού και σουλατσαδόροι του γηπέδου και σουλατσαδόροι της εθνικής πινακοθήκης με μόνο διακριτικό ένα νικ.
3 σε 1..
τι κερδιζω μαστορα???

Υ.Γ εμενα φωτογραφιζεις στρακι???
ξεχασες & τις αλλες ιδιοτητες μου ομως..
πρεζακιας-μικροτσουτσουνος-αγαμητος-φτωχος-πουστης-ασχημος & πολλα ακομη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το'πιασα

όταν πχ ο ραφμαν βάζει τον βελουχιώτη για τον ππ και ακολουθούν δύο σελίδες με τζέιμς και εσένα και άλλους να λένε πόσο γαμάτη ήταν η φωτο και να βρίζετε τον ππ, πόση διαφορά έχει με τον νάτσο, τον γκάμπα και τον μάους που γεμίζουν σελίδες για μασέτες?

τεράστια.
ο γκάμπα έχει μασέτες και όπλα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
οι άλλοι εάν δουν τον σύγχρονο βελουχιώτη θα κατουρηθούν απάνω τους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

στιλιτευει σε καθε ευκαιρια(και ειναι δυστυχως πολλες) τη διπροσωπια αυτης της αριστερης ολιγαρχιας!

μονη της αυτοξευτιλιζεται και αυτοαναιρειται, δε χρειαζεται να κανει κανεις τιποτε γιαυτο...

το άλτερ ίγκο του ππ
ξέρω, και οι δύο θα προσβληθείτε
όμως δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τον παραλληλισμό  :boobies:

τεράστια.
για το φόρουμ μιλάω  :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το'πιασα

εγω δε θυμαμαι ποτε να εχω επικροτησει τετοιες φωτο!

ουτε εχω μπαναρει κανεναν επειδη εχει αντιθετη αποψη με μενα...

ελπιζω αυτο το υπονουμενο να το πιασεις....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μιλάς για ξεφτίλα της αριστράς ως γνήσιος ελληναράς και αυτοξεφτιλίζεις τις θέσεις σου και μόνο που στηλιτεύεις την αριστερά με Γιώτα.

Επισκέπτης
εξαρτάται που γυροφέρνεις.
εδώ μέσα σε ένα κοινό δωμάτιο συνευρίσκονται σουλατσαδόροι του μεταξιού και σουλατσαδόροι του γηπέδου και σουλατσαδόροι της εθνικής πινακοθήκης και σουλατσαδόροι της μυκόνου με μόνο διακριτικό ένα νικ.
Δεν θα ελεγα οτι συνευρισκομαστε με κανεναν εδω μεσα.
Βασικα με την οθονη μιλαμε.
Στην τελικη ενα ΑΣΚΟΠΟ τριπακι:Aλλο αν ο μεμος και κατι αλλοι νομιζουν οτι βρηκαν τροπο να επηρεασουν κοσμο.
Και εδω που τα λεμε με μερικους εδω μεσα δεν εχω απολυτως τιποτε κοινο,και αμφιβαλλω εαν θα ηθελα να τους ξερω και εξω-και δεν εννοω μονο τον λεονορο π.χ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
3 σε 1..
τι κερδιζω μαστορα???

Υ.Γ εμενα φωτογραφιζεις στρακι???
ξεχασες & τις αλλες ιδιοτητες μου ομως..
πρεζακιας-μικροτσουτσουνος-αγαμητος-φτωχος-πουστης-ασχημος & πολλα ακομη..

πουστάκι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μεγαλείο μιας προσωπικότητας από αυτό.
Ο Αινστάιν στα διαλείμματα της συγγραφής της θεωρίας της σχετικότητας γαμούσε το πρεζάκι τη μέριλυν μονρό.
κάνε τις αναγωγές σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τεράστια.
αν ειναι ο συγχρονος βελουχιωτης νατρωει παντοφλα στο σπιτι, να τη χεσω την επανασταση σας....

(ετσι λενε οι φημες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω δε θυμαμαι ποτε να εχω επικροτησει τετοιες φωτο!

ουτε εχω μπαναρει κανεναν επειδη εχει αντιθετη αποψη με μενα...

ελπιζω αυτο το υπονουμενο να το πιασεις....

ναι, τον νταλκά σου με τον ζίροου τον ξέρουμε όλοι.

έεεεστω ότι εσύ δεν έχεις επικροτήσει τέτοιες φωτό.
τις επικροτούν (ειδικά πιο παλιά, χαμός γινόταν) οι δικοί σου ομοϊδεάτες και αυτοί με τους οποίους ενώνεστε στα πολιτικά θρεντ εναντίον των κακών αριστερών (δεν λέω παρεού για να μην πεις ότι δεν έχεις παρεάκι εδώ). και μην τολμήσεις να πεις ότι εσύ δεν ενώνεσαι με κανέναν και είσαι ελεύθερος σκοπευτής που δε συμφωνεί ποτέ πλήρως με κάποια άποψη, ούτε διαφωνεί πλήρως με καμία. αφού το κάνουν οι δικοί σου φίλοι λοιπόν, γιατί σε ενοχλεί μόνο όταν το κάνουν οι άλλοι?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μιλάς για ξεφτίλα της αριστράς ως γνήσιος ελληναράς και αυτοξεφτιλίζεις τις θέσεις σου και μόνο που στηλιτεύεις την αριστερά με Γιώτα.
ετσι ετσι, διορθωσε ολα τα ορθογραφικα λαθη στο φορουμ πρωτα (και τα δικα σου) και μετα ελα να μας το παιξεις προφεσορας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν θα ελεγα οτι συνευρισκομαστε με κανεναν εδω μεσα.
Βασικα με την οθονη μιλαμε.
Στην τελικη ενα ΑΣΚΟΠΟ τριπακι:Aλλο αν ο μεμος και κατι αλλοι νομιζουν οτι βρηκαν τροπο να επηρεασουν κοσμο.
Και εδω που τα λεμε με μερικους εδω μεσα δεν εχω απολυτως τιποτε κοινο,και αμφιβαλλω εαν θα ηθελα να τους ξερω και εξω-και δεν εννοω μονο τον λεονορο π.χ.

προσωπικά όταν μου απαντάει ο γκάμπα ή ο πλέζουρας, ή ο ζίροου ή ο ίσιος ή ο βολταίρος ή ο πουρέιτζερ έχω μπροστά μου και τις φάτσες τους.
η διαφορά είναι τεράστια.

Επισκέπτης
προσωπικά όταν μου απαντάει ο γκάμπα ή ο πλέζουρας, ή ο ζίροου ή ο ίσιος ή ο βολταίρος ή ο πουρέιτζερ έχω μπροστά μου και τις φάτσες τους.
η διαφορά είναι τεράστια.
Eτσι ΟΚ.
Υπαρχει διαφορα-γιατι ελλοχευουν οι φαπες,αν οχι τωρα αυριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom