χαχαχαχα αμα εχουνε και μοντερατορες να τους υποστηριζουν δε, εκει να δεις πλακες!κοινωνική ασυδοσία.
θεωρώ βεβαίως το χειρότερο κακό άτομα που θα πρεπε κανονικά να τρώνε φάπες για το βουλώνουν να κάνουν κλίκες για να δημιουργούν ντόρο.
ενίοτε χρησιμοποιούν και κάτοπτρα για να φαίνονται περισσότεροι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 665
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προσωπικά άτομα που θεωρώ ότι έχουν αξία από εδώ μέσα τα έχω γνωρίσει.Ετσι ακριβως.
Δεν πειραζει,ορισμενοι-παροτι μπαινουμε στο τριπακι των ποστ-την οποια εξαρτηση μας την αναγνωριζουμε,οπως και την ματαιοτητα του να"συζηταμε"με την οθονη του πισι.
κατά συνέπεια το μυστικό είναι να μπορείς να διυλίζεις το χρήσιμο από το νετ και με μέτρο να το εντάσσεις στην πραγματική ζωή.
εδώ μέσα υπάρχουν αξιολογότατα άτομα που πιθανώς έξω δε θα ασχολιόσουν καν να γνωρίσεις εάν τα γνώριζες σε ένα καφέ γιατί δεν θα είχες την πολυτέλεια να διαβάσεις την άποψη που γράφουν με την ησυχία τους μπροστά στην οθόνη του πισι.
Επισκέπτης
Ουτε το ενα ισχυει,ουτε το αλλο.ναι αλλά είναι και ο μόνος τρόπος να συναναστραφείς με τόσα πολλά άτομα και να αντιμετωπίσεις τόσες πολλές διαφορετικές γνώμες.
Δεν θα κατσω να εξηγησω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξεκόλλα.χαχαχαχα αμα εχουνε και μοντερατορες να τους υποστηριζουν δε, εκει να δεις πλακες!
δε χρειάζεται συνεχώς να αποδεικνύεις ότι είσαι ελαφρόμυαλος.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
κοινωνική ασυδοσία.
Εδώ είναι σχεδόν τσάμπα στην πραγματική ζωή ρε παίχτη. (ελλοχεύουν και οι φάπες βέβαια όπως λες)
Λες να κόστιζε στην διαδικτυακή?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εδώ μέσα υπάρχουν αξιολογότατα άτομα που πιθανώς έξω δε θα ασχολιόσουν καν να γνωρίσεις εάν τα γνώριζες σε ένα καφέ γιατί δεν θα είχες την πολυτέλεια να διαβάσεις την άποψη που γράφουν με την ησυχία τους μπροστά στην οθόνη του πισι.
'φχαρ'στωωωω
βρε παπαρα, περιγραφεις ακριβως την κλικα σας και τη φορτωνεις στους αλλους για ξεκαρφωμα? ποσο νιονιος εισαι?ξεκόλλα.
δε χρειάζεται συνεχώς να αποδεικνύεις ότι είσαι ελαφρόμυαλος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σ εχω δει κάπου κάπου σε ξέρω;'φχαρ'στωωωω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
προσωπικά άτομα που θεωρώ ότι έχουν αξία από εδώ μέσα τα έχω γνωρίσει.
κατά συνέπεια το μυστικό είναι να μπορείς να διυλίζεις το χρήσιμο από το νετ και με μέτρο να το εντάσσεις στην πραγματική ζωή.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εντάξει για το πρώτο, ίσως είναι παρατραβηγμένο, αλλά με 500+ μέλη σχεδόν κάθε μέρα εδώ μέσα και με δικαίωμα στο λόγο , τείνω να διαφωνώ μαζί σου.Ουτε το ενα ισχυει,ουτε το αλλο.
Δεν θα κατσω να εξηγησω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξεκόλλα σου λέω γίνεσαι παντελώς αστείος.βρε παπαρα, περιγραφεις ακριβως την κλικα σας και τη φορτωνεις στους αλλους για ξεκαρφωμα? ποσο νιονιος εισαι?
δεν έχω καμμιά κλίκα.
δεν έχω καμμιά κλίκα.
οτι πεις!
Επισκέπτης
Αυτο.Εδώ είναι σχεδόν τσάμπα στην πραγματική ζωή ρε παίχτη. (ελλοχεύουν και οι φάπες βέβαια όπως λες)
Αυτη ειναι η διαφορα.
Εδω πατας ενα κουμπι και πας για νανι.
Εκει πατας το κουμπι του αλλουνου και(μπορει να)πας στον οδοντιατρο-η,τον στελνεις(αναλογως την περιπτωση).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
υπάρχουν και άλλα που δεν έχω γνωρίσει ακόμα αλλά όλα σιγά σιγά παίρνουν το χρόνο τους και πραγματοποιούνται.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μέμου παραδέξου το, αυτά για τους οποίους κατηγορείς τους άλλους ισχύουν και για σας. υπάρχουν παρέες και για τις δύο απόψεις. ο περσόνας περιορίζεται απλώς στο να λέει ότι οι άλλοι είναι για φάπες. ο μέμος επιμένει ότι μόνο οι άλλοι έχουν την παρέα τους και κάνουν ντου στα θρεντ
γι'αυτό πετσόκοψα το ποστ και έβαλα μόνο το σημείο που με αφορούσεσ εχω δει κάπου κάπου σε ξέρω;
Επισκέπτης
Ειπαμε:Eξω ελλοχευουν οι φαπες.εντάξει για το πρώτο, ίσως είναι παρατραβηγμένο, αλλά με 500+ μέλη σχεδόν κάθε μέρα εδώ μέσα και με δικαίωμα στο λόγο , τείνω να διαφωνώ μαζί σου.
Η και"φαπες".
Ο μεμος γινεται ΓΕΛΟΙΟΣ καθε μερα μεσω του νικ του.
Στα παπαρια του:μπορει να ανοιξει αλλα πενηντα νικ.
ΕΞΩ ομως εχει μονο μια μουρη-και 32 δοντια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εξαρτάται που γυροφέρνεις.Αυτο.
Αυτη ειναι η διαφορα.
Εδω πατας ενα κουμπι και πας για νανι.
Εκει πατας το κουμπι του αλλουνου και(μπορει να)πας στον οδοντιατρο-η,τον στελνεις(αναλογως την περιπτωση).
εδώ μέσα σε ένα κοινό δωμάτιο συνευρίσκονται σουλατσαδόροι του μεταξιού και σουλατσαδόροι του γηπέδου και σουλατσαδόροι της εθνικής πινακοθήκης και σουλατσαδόροι της μυκόνου με μόνο διακριτικό ένα νικ.
η συμπτωση αποψεων ορισμενων ανθρωπων, δεν ειναι το ιδιο με μια οργανωμενη ομαδα αλληλοβαρεματος παλαμακιων σε καθε αναρθρη κραυγη που ακουγεται....και μαλιστα με ανωθεν υποστηριξη.....μέμου παραδέξου το, αυτά για τους οποίους κατηγορείς τους άλλους ισχύουν και για σας. υπάρχουν παρέες και για τις δύο απόψεις. ο περσόνας περιορίζεται απλώς στο να λέει ότι οι άλλοι είναι για φάπες. ο μέμος επιμένει ότι μόνο οι άλλοι έχουν την παρέα τους και κάνουν ντου στα θρεντ
τοπιασες το υπονοουμενο....
Επισκέπτης
στον λαλακη να τους στελνεις..Αυτο.
στον οδοντιατρο
Υ.Γ που χαθηκε αυτος ο κωλοπουστας???
εσυ τι εχεις?Ειπαμε:Eξω ελλοχευουν οι φαπες.
Η και"φαπες".
Ο μεμος γινεται ΓΕΛΟΙΟΣ καθε μερα μεσω του νικ του.
Στα παπαρια του:μπορει να ανοιξει αλλα πενηντα νικ.
ΕΞΩ ομως εχει μονο μια μουρη-και 32 δοντια.
μια μουρη στραπατσαρισμενη προφανως απο τις φαπες που τρως στην πραγματικη σου ζωη και κανα δυο δοντια για να ανοιγεις καμια μπυρα....