georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πέρασα για ένα ποτό πριν λίγα λεπτά! ΤΙΠΟΤΑ δεν παίζεται εκεί!!!!!
Σηκώθηκα κ έφυγα για LasVegas
στο lasvegas τι παίζει;
Πέρασα για ένα ποτό πριν λίγα λεπτά! ΤΙΠΟΤΑ δεν παίζεται εκεί!!!!!
Σηκώθηκα κ έφυγα για LasVegas
ποσο θες ακομα να απολυθεις τυπε?Γεια σας,ειμαι φανταρος στην θηβα, ηρθα με μεταθεση. Που να τρεχω Αθηνα, μακρυα πηγα μια φορα και δεν ξαναπαω, εισητηρια κουραση χασιμο χρονου.
Αν γνωριζει καποιος αν παιζει κατι στην Θηβα, ας μου πει, ας το γραψει εδω ή Ας στειλει πμ . Ευχαριστω.
έχει τα καλύτερα σουβλάκια τύπεΓεια σας,ειμαι φανταρος στην θηβα, ηρθα με μεταθεση. Που να τρεχω Αθηνα, μακρυα πηγα μια φορα και δεν ξαναπαω, εισητηρια κουραση χασιμο χρονου.
Αν γνωριζει καποιος αν παιζει κατι στην Θηβα, ας μου πει, ας το γραψει εδω ή Ας στειλει πμ . Ευχαριστω.
ποσο θες ακομα να απολυθεις τυπε?
Φιλε θα σε στεναχωρησω, Χαλια η πολη. Κ φυσικα δεν εχει τιποτα. Θες καιρο να απολυθεις?
Βγαλτην καλυτερα με
Τύπε μάλλον νεοσύλλεκτος είναι καθώς Θήβα έχει κέντρο παρουσίασης πυροβολικού. Εκτός και αν είναι μονιμάς και πήρε μετάθεση εκεί.
Πάντως εγώ θυμάμαι πως κάτι έπαιζε αλλά πάνε και καμιά δεκαριά χρόνια από τότε.
νεους θα φας καλαααααααααααααααΩραια υποδοχη!
Εκει παρουσιαστηκα τυπε. Κμ θυμαμαι σαν ψαρακας ατομα που ειχαν ερθει με μεταθεση γ να απολυθουν.
Σε ποια μοιρα ησουν??
και γω 4Β (ισόγειο) και στο απέναντι κτίριο ήταν η Γ που βάζαν τα πρεζάκια/γύφτους κλπ... το κτίριο της μοίρας μου ήταν δίπλα στον μεγάλο ανοιχτό χώρο που γίνονται οι ορκομοσίες!4η
ΕΣΣΟ;
θηβα πριν πολλα χρονια που υπηρετουσα ειχε κατι ντελα νομιζω 3! και μαλιστα κοντα στα στρατοπεδαΚαλησπερα!Εχουμε καμια πληροφορια για περιοχες λιβαδεια θηβα?
τραβα αθηνα τυπε,δεν ξερω αν εχει τιποτα εκει αλλα ακομα και να εχει σιγουρα δεν εχεις επιλογεςΚαλησπερα!Εχουμε καμια πληροφορια για περιοχες λιβαδεια θηβα?