Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.656
- Πόντοι
- 3.656
εμένα πάλι 28 ευρώ μου βγήκε με έγδαρανδεν παιρνω εκπτωση![]()

εμένα πάλι 28 ευρώ μου βγήκε με έγδαρανδεν παιρνω εκπτωση![]()
μικρος Χαρτοπολεμοςεμένα πάλι 28 ευρώ μου βγήκε με έγδαραν![]()
αυτή η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλουςμικρος Χαρτοπολεμος![]()
αυτή η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλους
θα σε γαμησει αλγοριθμοςαυτή η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλους
ποια οικονομική κρίσηαυτή η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλους
Δηλαδή όταν κατεβάζεις κάτι μέσω torrent client δεν χρησιμοποιεί https??? το vpn δεν κρυπτογραφεί το traffic?
ποια οικονομική κρίση
τα παςς πάνε και έρχονται
λογικά έρχεται κάτι καλό και για το πάσχα από τον κύριο κυριάκο![]()
μονο Χαρτοπολεμοι μικροι και μεγαλοι τα παιρνουν αυταποια οικονομική κρίση
Ναι είναι αλλά υστερεί σε ταχύτητα γιατί το δίκτυο tor είναι αποκεντρωμένο σύστημα εξυπηρετητών (servers) υποστηριζόμενο από εθελοντές σε σχέση με τα vpn τα οποία είναι κεντρικά συστήματα υποστηριζόμενα από εταιρίες. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους λειτουργίας, αλλά το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο το tor όσο και τα vpn κρυπτογραφούν μόνο τη σύνδεση και όχι τα δεδομένα που μεταφέρονται (για κρυπτογράφηση και των δεδομένων απαιτείται πανάκριβος εξοπλισμός τον οποίο φυσικά έχουν μόνο μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας και στρατιωτικοί οργανισμοί). Αυτό συνεπάγεται ότι αν κάποιος <<σπάσει>> τη σύνδεση σε tor ή vpn μπορεί να δει άνετα τα δεδομένα που μεταφέρονται.O Tor από μόνος του, είναι ασφαλής;
έχει δει κανείς αγαπημένο ταρίφα @celebre να μας πει για ντουμπάι?
τον φωνάζω και δεν έρχεται
ή κοιτάζει την τιμή του καφέ?![]()
Δε νομίζω τύπε.Πάμε πάλι από την αρχή. Τα torrents βασίζονται στο ότι τα κομμάτια που διακινούνται ΠΡΕΠΕΙ να έχουν το σωστό hash ώστε να είναι σωστά και όχι κατεστραμμένα. Ας έχεις όσα VPN θες από τη στιγμή που οι 2 clients κάνουν handshake για τη σωστή ανταλλαγή δεδομένων τον ήπιες. To VPN είναι για να μη δω εγώ τι παίζει μεταξύ εσένα του Θανάση και του Βαγγέλη. Αν με βάλετε στο παιχνίδι μια χαρά βλέπω τι γίνεται.
Αυτό δεν καταλαβαίνετε. Ότι οι διωκτικές αρχές και οι εταιρίες ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ. Δεν μυρίζουν τα νύχια τους αλλά ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΙΑ.
Τύπε έχουν θεωρητικά, αλλά η άρση απορρήτου δε γίνεται τόσο απλά για ψύλου πήδημα.στο τορρεντ στην ουσια εχουν αποδεικτικα στοιχεια αφου το εχεις στον υπολογιστη σου
θα σου πει δειξε αποδειξη οτι αγορασες την ταινια. θα την εχεις?
στο στριμ ειναι πιο δυσκολο αφου δεν αποθηκευεται τιποτα.... εκει λοιπον θα παιξει ρουφιανια απο τον παροχο και θα πιαστεις ειτε στα πρασα ειτε θα δειξουν οτι εσυ εβλεπες παρανομη νοβα μεσω ταδε...
Μπερδεύτηκα από έναν γνωστό δεξιό του σάητ που ανεβάζει κάτι καταλόγους από σουβλατζίδικα από τους ολυμπιακούς του 2004να μιλας για σενα και να μην γενικευεις , εμεις οι δεξιοι ειμαστε καταπληκτικα![]()
έχω vpn θα μου κλάσειθα σε γαμησει αλγοριθμος![]()
αρνί-pass?ποια οικονομική κρίση
Εγώ δεν είπα ότι δεν μπορούν να βρουν ίχνη είπα ότι το traffic είναι κρυπτογραφημένο.Τα ασφαλή πρωτόκολλα είναι για να αποφευχθούν οι επιθέσεις "Man in the Middle". Δηλαδή να μη μπορώ εγώ να κλέψω τα δεδομένα που στέλνεις εσύ όταν είμαστε σε ένα κοινό δίκτυο. ΑΛΛΑ όταν με βάλεις στο δίκτυο σου σαν εταίρο δεν σε σώζει κάτι. Επίσης τα δεδομένα κάθε είδους ακολουθούν κάποιους κανόνες ώστε να πάνε εκεί που πρέπει. Άλλου είδους δεδομένα στέλνει ένας email client και άλλα μια εφαρμογή μουσικής. Με σωστό φιλτράρισμα μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά.
Επίσης στην περίπτωση των VPN δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρουν ίχνη. Απλά θα τσεκάρουν στις 15/4 που παίζει Άνω Αετόπετρα - Κάτω Κουτρουβάλα πως δρομολογείται η κίνηση. Θα εντοπίσουν μια χαρά την Ελβετία ή το Σουρινάμ.
Και που θα τα εντοπίσουν, θα πάνε στον πάροχο της vpn και θα ρωτάνε ποιός έβλεπε από τον σερβερ του Σουρινάμ την Κάτω Κουτρουβάλα; Πόσο πιθανόν είναι αυτό; Και άλλο πόσο ο vpn να θέλει/μπορεί να τον δώσει; Τρομοκράτης είναι για να πιέσουν οι μυστικές υπηρεσίες;Επίσης στην περίπτωση των VPN δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρουν ίχνη. Απλά θα τσεκάρουν στις 15/4 που παίζει Άνω Αετόπετρα - Κάτω Κουτρουβάλα πως δρομολογείται η κίνηση. Θα εντοπίσουν μια χαρά την Ελβετία ή το Σουρινάμ.
ρωτησα εναν ειδικο στο youtube και ειπε οτι και ζωντανα on line να βλεπεις την ταινια στο gamato ειναι παρανομο και τρως 750 ευρω προστιμοοχι ζωντανα.... για ταινια παντα.... εκει εχει την ευθυνη ο γαματο...
το ζωντανο στριμ λαηβ αγωνων ειναι πειρατικο... γιατι ξερεις οτι πρεπει να πληρωσεις για να το δεις... ο νομος αυτος βγηκε ξεκαθαρα για αυτους...
επισης παρανομο ειναι να κατεβασεις αρχεια πειρατικα στον υπολογιστη σου... οπως και προγραμματα... το οτι χρησιμοποιεις τορρεντ δεν ειναι παρανομο. με τορρεντ μπορει να κατεβασεις ακομα και νομιμα προγραμματα... το θεμα ειναι σε περιπτωση ελεγχου (η ρουφιανιας) να αποδειξεις οτι εισαι καθαρος...
εσεις δηλαδη πως νομιζετε (για παραδειγμα) οτι βρισκουν την παιδικη πορνογραφια?