Νέα

Θητεία πεζικό Ροδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
ψαρακα οτι ειπε ο πορνολορδος σε 2 γραμμες.Πουτ δε πλεηστεησον νταουν σλολι κ υπηρετησε το ΕΣ.Εμεις θα φυλαμε θερμοπυλες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
Θητεια ως γιατρος στο στρατο πως ειναι αραγε? θα μπω κατα τον νοεμβριο σαν γιατρος

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Γεια και χαρα!

Θα ανοιξω ενα θεμα που ισως δεν ειναι συνηθισμενο στο φορουμ αλλα αν οι moderators πιστευουν οτι πρεπει να το σβησουν, ας το σβησουν.

Επειδη δεν εχω καποιον σαν πηγη πληροφοριας, θελω να ρωτησω εδω.

Παρουσιαζομαι στην μοναδα 294 ΤΕ στη Ροδο, πεζικό και θελω αν καποιος εχει παει και ξερει να πει δυο κουβεντες σχετικες. Γενικα ποσο χαλια ειναι να εισαι στρατιωτης πεζικου στη Ροδο;
Ξεχασα να προσθεσω τυπε, να σου γινει απαραιτητη συνηθεια η αιμοδοσια. Μεταφραζεται σε αδειες.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Θα περάσεις ζάχαρη, αρκεί να κρατάς χαμηλό το προφίλ σου απέναντι σε καραβανάδες,
είναι κομπλεξικά μουνόπανα με σύνδρομο κατωτερότητας.  :uglystupid: :uglystupid:
Θεωρείσαι αξιωματικός, αλλά εαν θέλουν τα μουνόπανα μπορούν να σε τρέξουν ασταμάτητα.
Πχ άμα τους βρίσεις μπορεί να σε βάλουν να κάνεις το γύρω του στρατοπέδου με το g3 μέχρι να ξεράσεις.
Καλή θητεία  :thumbsup: :thumbsup:

Υστερόγραφο η μαλακία με την αιμοδοσία τις περισσότερες φορές μεταφράζεται σε πριν
ύπνου 6 ωρών και ενοείται είσαι ζόμπι όλη την ημέρα.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θητεια ως γιατρος στο στρατο πως ειναι αραγε? θα μπω κατα τον νοεμβριο σαν γιατρος

Συνηθως πολυ χαλαρα.
Οι γιατροι λουφαρουν ολη μερα στο ιατρειο και γλιτωνουν ασκησεις-αγγαρειες κλπ...
Βεβαια μεγαλο ρολο στο στρατο παιζει και η μοναδα που θα εισαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
1) τυπε μου απο οτι ηξερα το 294 ΤΕ στις Καλυθιες Ροδου ειχε καταργηθει ως στρατοπεδο και οι νεοσυλλεκτοι παρουσιαζονταν στο 541 ΤΕ στην Αφαντου  :think:
2) η ροδος εχει τη φημη οτι ειναι λιγο μαυρη απο αποψη υπηρεσιων γιατι εχει αρκετες υπηρεσιες και λιγους φανταρους (σε σχεση πχ με τον Εβρο που συμβαινει το αντιθετο) ΑΛΛΑ στις εξοδους σου θα περνας ΖΑ-ΧΑ-ΡΗ ειδικα αν εισαι σε στρατοπεδο κοντα στην πολη (μοντε σμιθ, μεραρχια, καλυθιες, τσαιρι κλπ)
3) οι ροδιτες ειναι σε μεγαλο ποσοστο κωλοβυσματα και αρκετοι παιρνουν μεταθεση για μοντε σμιθ - μεραρχια οπου υπηρετουν σχεδον μεσα στην πολη διπλα στο σπιτι τους
4) αν δεν εισαι κανενας υπερβολικα μαμακιας η περιεργος και ειδικα αν βρεις καμια καλη παρεα απο καλα παιδακια στο λοχο σου θα περασεις φοβερα και οταν απολυθεις και μπεις με το κεφαλι στα σκατα (δουλεια η ανεργια) θα αναπολεις το στρατιωτικο και θα θελεις να το ξαναζησεις
5) προσπαθησε να μπεις βυσματικα σε κανενα λοχο που να μην ειναι μηχανοκινητος ωστε στις εκπαιδευσεις και τις επιθεωρησεις να εχεις μονο το G3 σου και τις γεμιστηρες σου και οχι κανενα Leonidas, η κανενα VBL

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Ωραια ηταν η ροδος. 12 μηνες ροδο και 3 χαλκη εμεινα πριν πολλα χρονια. Χειμωνα δεν καταλάβαμε. Υπηρεσία σκατα. Τωρα με το ενιαμηνο θα ειναι χειρωτερα. Καλυτερα βεβαια απο τον εβρο με τα χιονια και τις λασπες.
Φίλε που ήσον.211?ποτε πήγες?

OP
OP
Βοργιας

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ισως να μην με απασχολούσε το πως ειναι τα πραματα εκει στη Ροδο. Απλα συμβαίνει το εξης. Η πλειψηφία ανθρωπων που μου μιλησαν για την ζωη στο κεντρο, μου ειπαν οτι "θα περασεις ζαχαρη" διοτι σου μαθαινουν τα βασικα και μετα σε αφηνουν ελευθερο. Ουτε πολυ πριξιμο ουτε τιποτα. Και γενικα μου λεγαν οτι μετα το κεντρο θα ειναι πιο χαλαρα (ισχυει αραγε??).

Στο κεντρο ομως που ημουν, στην 124ΠΒΕ πεζικο Α λοχος, συνεβει το ακριβως αντιθετο. Υπαρχουν και μερικα δημοσιευματα στο ιντερνετ για το τι συμβαινει στο συγκεκριμενο κεντρο για το πεζικο (Α λοχος) για να εχετε μια ιδεα.
Τελος παντων, τωρα εγινε, κομπλε, ταλαιπωρια πολυ, λιγος ελευθερος χρονος, πολλοι αρρωστησαν κτλ.

Απλα δεν θα ηθελα να ξαναπερασω το ιδιο στην μοναδα, δηλαδη την ταλαιπωρια εκεινη την ιδια ενταση.

Αν τωρα ειναι μια απο τα ιδια, ε τι να κανουμε θα γινει και θα περασει καποτε.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Ανάλογα την μονάδα. Σε συμφέρει η μονάδα να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, μπας και χωθείς μόνιμα σε κανά ιατρείο.

Αν είναι μικρή, κάνεις ότι και οι άλλοι. Απλά όταν σε χρειαστούν κάνεις και τον γιατρό.

Έχεις κάνει και αγροτικό ή μόνο την σχολή;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ισως να μην με απασχολούσε το πως ειναι τα πραματα εκει στη Ροδο. Απλα συμβαίνει το εξης. Η πλειψηφία ανθρωπων που μου μιλησαν για την ζωη στο κεντρο, μου ειπαν οτι "θα περασεις ζαχαρη" διοτι σου μαθαινουν τα βασικα και μετα σε αφηνουν ελευθερο. Ουτε πολυ πριξιμο ουτε τιποτα. Και γενικα μου λεγαν οτι μετα το κεντρο θα ειναι πιο χαλαρα (ισχυει αραγε??).

Στο κεντρο ομως που ημουν, στην 124ΠΒΕ πεζικο Α λοχος, συνεβει το ακριβως αντιθετο. Υπαρχουν και μερικα δημοσιευματα στο ιντερνετ για το τι συμβαινει στο συγκεκριμενο κεντρο για το πεζικο (Α λοχος) για να εχετε μια ιδεα.
Τελος παντων, τωρα εγινε, κομπλε, ταλαιπωρια πολυ, λιγος ελευθερος χρονος, πολλοι αρρωστησαν κτλ.

Απλα δεν θα ηθελα να ξαναπερασω το ιδιο στην μοναδα, δηλαδη την ταλαιπωρια εκεινη την ιδια ενταση.

Αν τωρα ειναι μια απο τα ιδια, ε τι να κανουμε θα γινει και θα περασει καποτε.
το κεντρο ειναι πιο δυσκολο απο τη μοναδα
πρωτον γιατι στο κεντρο δεν εχεις εξοδους, ενω στη μοναδα κανεις τις υπηρεσιες σου και μετα βγαινεις
δευτερον γιατι στο κεντρο εισαι στην τσιτα ως νιουφης και απαιδευτος ενω στη μοναδα χαλαρωνεις με τον καιρο
στη μοναδα μπορει να φας ενα πηξηματακι τον πρωτο μηνα
μετα θα εισαι πολυ πιο χαλαρα απο το κεντρο εγγυημενα

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
το κεντρο ειναι πιο δυσκολο απο τη μοναδα
πρωτον γιατι στο κεντρο δεν εχεις εξοδους, ενω στη μοναδα κανεις τις υπηρεσιες σου και μετα βγαινεις
δευτερον γιατι στο κεντρο εισαι στην τσιτα ως νιουφης και απαιδευτος ενω στη μοναδα χαλαρωνεις με τον καιρο
στη μοναδα μπορει να φας ενα πηξηματακι τον πρωτο μηνα
μετα θα εισαι πολυ πιο χαλαρα απο το κεντρο εγγυημενα

Τύπε εξαρτάται από τη μονάδα.. Στην Κύπρο για παράδειγμα ήταν 1000 φορές πιο τέντα από ότι στο κέντρο που ήταν τέρμα χαλαρά..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε εξαρτάται από τη μονάδα.. Στην Κύπρο για παράδειγμα ήταν 1000 φορές πιο τέντα από ότι στο κέντρο που ήταν τέρμα χαλαρά..
δεν ξερω για ελδυκ τυπε μου
εγω στη ροδο παντως και οσους γνωστους μου εχω ρωτησει σε μυτιληνη, εβρο κλπ
ΟΛΟΙ μου εχουν πει οτι στη μοναδα ηταν πιο χαλαρα απο το κεντρο

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
δεν ξερω για ελδυκ τυπε μου
εγω στη ροδο παντως και οσους γνωστους μου εχω ρωτησει σε μυτιληνη, εβρο κλπ
ΟΛΟΙ μου εχουν πει οτι στη μοναδα ηταν πιο χαλαρα απο το κεντρο

Στην Κύπρο από τους 6,5 μήνες που μένεις εκεί οι 2 είναι αρκετά πούτσα, οι επόμενοι 2 λιγότερο πούτσα και οι τελευταίοι 2,5 ζωάρα.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ρόδο ήμουν κι' εγώ, αλλά σε πυροβολικό και σε άλλη περιοχή από το 294.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι δίπλα ή πολύ κοντά σε μονάδες πυροβολικού (155χιλ και αυτοκινούμενες) οι οποίες ήταν σχετικά ... μαύρες τω καιρώ εκείνο...
Φυσικά από τότε ενδέχεται να έχουν αλλάξει πολλά...
Μεγάλη σημασία έχει ο βαθμός του διοικητή που θα συναντήσεις. Αν είναι κάποιος που θέλει να ανέβει παραπάνω πχ Αντισυνταγμ. σε Συνταγμ.,
λογικά θα την τρέχει στο φουλ την μονάδα για να κάνει καλή εντύπωση στους από πάνω, να δείχνει μάχιμος κλπ.

Πάντως ότι και να πούμε εδώ, και αρκετοί είπαν σωστά πράγματα, την αλήθεια θα την δεις μόνος.
Για Ρόδο είναι η καλύτερη εποχή προφανώς, αλλά όχι σαν φαντάρος. Λυπάμαι που το λέω και ήμουν σε μια εποχή που όλα ήταν πιο χαλαρά, όχι όπως τώρα...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Επισκέπτης
Θα πηξει το μουνι σου πουστονεο

Σε βλεπω να βαρας αναβολη

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom