MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
ψαρακα οτι ειπε ο πορνολορδος σε 2 γραμμες.Πουτ δε πλεηστεησον νταουν σλολι κ υπηρετησε το ΕΣ.Εμεις θα φυλαμε θερμοπυλες
Ξεχασα να προσθεσω τυπε, να σου γινει απαραιτητη συνηθεια η αιμοδοσια. Μεταφραζεται σε αδειες.Γεια και χαρα!
Θα ανοιξω ενα θεμα που ισως δεν ειναι συνηθισμενο στο φορουμ αλλα αν οι moderators πιστευουν οτι πρεπει να το σβησουν, ας το σβησουν.
Επειδη δεν εχω καποιον σαν πηγη πληροφοριας, θελω να ρωτησω εδω.
Παρουσιαζομαι στην μοναδα 294 ΤΕ στη Ροδο, πεζικό και θελω αν καποιος εχει παει και ξερει να πει δυο κουβεντες σχετικες. Γενικα ποσο χαλια ειναι να εισαι στρατιωτης πεζικου στη Ροδο;
Θητεια ως γιατρος στο στρατο πως ειναι αραγε? θα μπω κατα τον νοεμβριο σαν γιατρος
Γινεσαι προκλητικός.Θητεια ως γιατρος στο στρατο πως ειναι αραγε? θα μπω κατα τον νοεμβριο σαν γιατρος
Φίλε που ήσον.211?ποτε πήγες?Ωραια ηταν η ροδος. 12 μηνες ροδο και 3 χαλκη εμεινα πριν πολλα χρονια. Χειμωνα δεν καταλάβαμε. Υπηρεσία σκατα. Τωρα με το ενιαμηνο θα ειναι χειρωτερα. Καλυτερα βεβαια απο τον εβρο με τα χιονια και τις λασπες.
Ανάλογα την μονάδα. Σε συμφέρει η μονάδα να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, μπας και χωθείς μόνιμα σε κανά ιατρείο.Θητεια ως γιατρος στο στρατο πως ειναι αραγε? θα μπω κατα τον νοεμβριο σαν γιατρος
το κεντρο ειναι πιο δυσκολο απο τη μοναδαΙσως να μην με απασχολούσε το πως ειναι τα πραματα εκει στη Ροδο. Απλα συμβαίνει το εξης. Η πλειψηφία ανθρωπων που μου μιλησαν για την ζωη στο κεντρο, μου ειπαν οτι "θα περασεις ζαχαρη" διοτι σου μαθαινουν τα βασικα και μετα σε αφηνουν ελευθερο. Ουτε πολυ πριξιμο ουτε τιποτα. Και γενικα μου λεγαν οτι μετα το κεντρο θα ειναι πιο χαλαρα (ισχυει αραγε??).
Στο κεντρο ομως που ημουν, στην 124ΠΒΕ πεζικο Α λοχος, συνεβει το ακριβως αντιθετο. Υπαρχουν και μερικα δημοσιευματα στο ιντερνετ για το τι συμβαινει στο συγκεκριμενο κεντρο για το πεζικο (Α λοχος) για να εχετε μια ιδεα.
Τελος παντων, τωρα εγινε, κομπλε, ταλαιπωρια πολυ, λιγος ελευθερος χρονος, πολλοι αρρωστησαν κτλ.
Απλα δεν θα ηθελα να ξαναπερασω το ιδιο στην μοναδα, δηλαδη την ταλαιπωρια εκεινη την ιδια ενταση.
Αν τωρα ειναι μια απο τα ιδια, ε τι να κανουμε θα γινει και θα περασει καποτε.
το κεντρο ειναι πιο δυσκολο απο τη μοναδα
πρωτον γιατι στο κεντρο δεν εχεις εξοδους, ενω στη μοναδα κανεις τις υπηρεσιες σου και μετα βγαινεις
δευτερον γιατι στο κεντρο εισαι στην τσιτα ως νιουφης και απαιδευτος ενω στη μοναδα χαλαρωνεις με τον καιρο
στη μοναδα μπορει να φας ενα πηξηματακι τον πρωτο μηνα
μετα θα εισαι πολυ πιο χαλαρα απο το κεντρο εγγυημενα
δεν ξερω για ελδυκ τυπε μουΤύπε εξαρτάται από τη μονάδα.. Στην Κύπρο για παράδειγμα ήταν 1000 φορές πιο τέντα από ότι στο κέντρο που ήταν τέρμα χαλαρά..
δεν ξερω για ελδυκ τυπε μου
εγω στη ροδο παντως και οσους γνωστους μου εχω ρωτησει σε μυτιληνη, εβρο κλπ
ΟΛΟΙ μου εχουν πει οτι στη μοναδα ηταν πιο χαλαρα απο το κεντρο
Όχι τύπε. Γάμησα μη Κύπρια.gamhses kamia kypria?
Ρόδο ήμουν κι' εγώ, αλλά σε πυροβολικό και σε άλλη περιοχή από το 294.
Σε ποια μοναδα ησουν?