Πρεπει να μου το αποδειξεις, οτι με !!!
πολα ζιτας απο μια κυρια
Εύκολο είναι αυτό.....: Να περάσεις μαζί του στο δωμάτιο. ;)
Πρεπει να μου το αποδειξεις, οτι με !!!
πολα ζιτας απο μια κυρια
Εύκολο είναι αυτό.....: Να περάσεις μαζί του στο δωμάτιο. ;)
το μασαζ απο 12:00-20:00 θα λιτουργη και με της κοπελες που ξερετε φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
απο τοσες κοπελαρες που εχουμε δεν σου αρεςε καμια για μενα ειναι απαγορευμενο λογο πορτας μορακη :-*Εύκολο είναι αυτό.....: Να περάσεις μαζί του στο δωμάτιο. ;)
εισος θα δουμε εαν θα εισαι καλο πεδηΣωστοτατος !!! :-* :-* :-*
εισος θα δουμε εαν θα εισαι καλο πεδη
Θα εχουμε σε λιγο καινουριες οσο για μενα??????????????????????????????????????????????????????????????Ποτε θα φερεις καινουργιες κοπελες ???
Οι υπαρχουσες, δεν με συγκινουν !!!
Οσο για σενα, αν θελεις αφηνεις την πορτα και περναμε στα ενδοτερα !!!
μια παριμια λεη η κοτα η.............εχη το ζουμη τελος παντον γουςτα ειναι αυτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αγαπητή Συγγρένια καλησπέρα................
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσετε σε κάποια ανανέωση-επιλογή μεσαίου βεληνεκούς.
Δεν γίνεται να διαθέτετε στο ευρύ κοινό υπέρβαρες ή γλυκές αλλά καδρονάτες κοπέλες.
Εύχομαι όταν τα ξαναπούμε να έχετε και βαλβιδάτες.
Εμείς πάντα σας αγαπούσαμε που είστε και σε ιστορικό δρόμο,γιατί ξηγιέστε έτσι;
Εγώ αυτά είδα-αυτά λέω,εκτός αν χρειάζομαι οφθαλμίατρο,μπορεί να φταίει κι αυτό.
Δεν είναι άσχημες αλλά δεν έχουν το κλικ της διαφοράς,τονίστε το αυτό στις επιλογές
και οι τσέπες μας δικές σας,ευχαριστώ.
ναι βλεπις ειρθε το καλοκερη και τα νισεια εχουν περασηΗ Ντόνα αποχώρησε αγαπητή ελαιοοικοδέσπινα;
εχις δικιο σε αυτο που λες αλα μετης πιτσιρικες εχουμε προβλιμα ολες νομιζουν οτη δουλεβουμε σαν στουντιο και πετανε τους πελατες σε δεκα λεπτα και οταν ροταο ολα καλα καπι απο την ντροπι του λενε (ολα καλα)η(δεν εχο χρονο)τλπ.....για αυτο δεν θελουμε για τωρα να φερουμε καινουριες αλα συντομα θα εχουμε μια εκπλιξη για ολους τους πελατες μας.αστα Νανσυ φερε κανα καλο γιατι θα σε παρακαλαμε να μπεις στο δωματιο και θα μας σπασεις τα νευρα μεχρι να μας κατσεις...
θα ενιμεροσο οταν θα ειμαι οκ τωρα εχο προβλιμα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγω θελω να'ρθω και να περασουμε μαζι! χεσε τις πιτσιρικες, μπες μεσα στο δωματιο και παρτα ολα κοριτσαρε!
ναι βλεπις ειρθε το καλοκερη και τα νισεια εχουν περαση
ναι βλεπις ειρθε το καλοκερη και τα νισεια εχουν περαση