ok then.pantvs ennoeitai ki oti ki ama esy gamhseis me to diko moy tha sou zhthsw ekshghseis.ποιος σου τη λεει μωρε μαλακα και συ, αμα γαμησεις με το δικο μου πουλι τοτε θα σου τη πω και θα σου ζητησω και εξηγησεις. Αντε μας ζαλισες τις μπαλες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ok then.pantvs ennoeitai ki oti ki ama esy gamhseis me to diko moy tha sou zhthsw ekshghseis.ποιος σου τη λεει μωρε μαλακα και συ, αμα γαμησεις με το δικο μου πουλι τοτε θα σου τη πω και θα σου ζητησω και εξηγησεις. Αντε μας ζαλισες τις μπαλες
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑθενκς.
κωλο δινεις?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
μόνο όταν αγαπάω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;)ειμαστε οκ.
H 70 κιλά δίνει κώλο? Αν θες yeahsure μας λες
ρε φιλαρα,me parakoloutheis vlepw.eyge.h sxesh mas exei mellonΟ yeahsure δεν τα φτιάχνει με γκόμενα αν δεναπο κώλο...
![]()
![]()
![]()
Δίκιο δε διαφωνώ παίχτη, απλά όποια γυναίκα δίνει κώλο δεν ξέρει απαραίτητα να γαμιέται. Λέω εγώ τώρα ε?house of fun δεν καταλαβαινω γιατι το διαχωριζεις ετσι.ολες οι γκομενες που ειχα επισημα γκομενες μεχρι σημερα και κωλο εδιναν και πιπα επαιρναν.
δεν το διανοουμε να μαι με μια γκομενα που δεν ξερει να γαμιεται.
οι παρθενοπιπτσες παιρνουν δρομο.
koita file...symfwnw s ayto pou les.Δίκιο δε διαφωνώ παίχτη, απλά όποια γυναίκα δίνει κώλο δεν ξέρει απαραίτητα να γαμιέται. Λέω εγώ τώρα ε?
ποια ειναι αυτη?φωτο?πάντως η miss universe κατερινα μεγάλου είναι 1.67 και αγγίζει of season τα 72 κιλά. δεν την λες και χοντρούλα![]()
Καλά σαν και έμενα και εσύπάντως η miss universe κατερινα μεγάλου είναι 1.67 και αγγίζει of season τα 72 κιλά. δεν την λες και χοντρούλα![]()
Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ειδικα οφ σιζον δεν ταιριάζει σε πολλά γούστα.πάντως η miss universe κατερινα μεγάλου είναι 1.67 και αγγίζει of season τα 72 κιλά. δεν την λες και χοντρούλα![]()