Νέα

θηλυκο 172 cm, 70 kg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιος σου τη λεει μωρε μαλακα και συ, αμα γαμησεις με το δικο μου πουλι τοτε θα σου τη πω και θα σου ζητησω και εξηγησεις. Αντε μας ζαλισες τις μπαλες
ok then.pantvs ennoeitai ki oti ki ama esy gamhseis me to diko moy tha sou zhthsw ekshghseis. :2funny:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
μυστήριο, αφού η αγαπημένη μου αθλήτρια είναι πλέον 87 κιλά κι ήταν 1,70 όταν ήταν 8 ετών :dancing: :headbang: :uglystupid: :think: :rockon: :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Ekaterina_Gamova_by_alpkaraca.jpg
    Ekaterina_Gamova_by_alpkaraca.jpg
    157,4 KB · Εμφανίσεις: 16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
H 70 κιλά δίνει κώλο? Αν θες yeahsure μας λες

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
house of fun δεν καταλαβαινω γιατι το διαχωριζεις ετσι.ολες οι γκομενες που ειχα επισημα γκομενες μεχρι σημερα και κωλο εδιναν και πιπα επαιρναν.
δεν το διανοουμε να μαι με μια γκομενα που δεν ξερει να γαμιεται.
οι παρθενοπιπτσες παιρνουν δρομο.

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πάντως η miss universe κατερινα μεγάλου είναι 1.67 και αγγίζει of season τα 72 κιλά. δεν την λες και χοντρούλα  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
house of fun δεν καταλαβαινω γιατι το διαχωριζεις ετσι.ολες οι γκομενες που ειχα επισημα γκομενες μεχρι σημερα και κωλο εδιναν και πιπα επαιρναν.
δεν το διανοουμε να μαι με μια γκομενα που δεν ξερει να γαμιεται.
οι παρθενοπιπτσες παιρνουν δρομο.
Δίκιο δε διαφωνώ παίχτη, απλά όποια γυναίκα δίνει κώλο δεν ξέρει απαραίτητα να γαμιέται. Λέω εγώ τώρα ε?

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δίκιο δε διαφωνώ παίχτη, απλά όποια γυναίκα δίνει κώλο δεν ξέρει απαραίτητα να γαμιέται. Λέω εγώ τώρα ε?
koita file...symfwnw s ayto pou les.
alla to kserei na gamietai egw to ennow oti den exei kollhmata ki einai kayliara.ki ayth poy den exei kolhmata ki einai kayliara einai aytonohto oti eniote tha dinei k kwlo,gi ayto kai topouethuhka etsi sthn erwthsh panw

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ούτε αυτή που δεν έχει κολλήματα ή είναι καυλιάρα ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γαμιέται.Αλλά δε γαμιέται αν δε ξέρει θα την μάθουμε

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πάντως η miss universe κατερινα μεγάλου είναι 1.67 και αγγίζει of season τα 72 κιλά. δεν την λες και χοντρούλα  :think:
Καλά σαν και έμενα και εσύ :headbang:.
Μιλάνε για μέση γυναίκα όχι για αστέρια φίτνες ούτε καν γυμνασμένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom