Νέα

θηλυκο 172 cm, 70 kg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Άντε καλά..

Και έκτορα εσύ ειδικά ξέρεις τι μετράει για να είναι ένα σώμα καλό και σε τι μεγέθη
μην λες άλλα τώρα...
αστη μαλλον ειναι στο κοψιμο και ανοιξε το κουτακι  :headbang:
Και εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
για 55 κιλα λεμε. Μια χαρα κιλα για οποιοδηποτε μεσο υψος γυναικας. Δε μιλαμε για 1.85
Α. Δηλαδή μία κοπέλα 1.70 γυμνασμένη στα 55 κιλά θα είναι νορμαλ??
Κόψε τα χαζά σαν να είσαι κανας άσχετος ρε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άντε καλά..

Και έκτορα εσύ ειδικά ξέρεις τι μετράει για να είναι ένα σώμα καλό και σε τι μεγέθη
μην λες άλλα τώρα...Και εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς...

επειδη ξερω και ξερεις και συ γιαυτο σου το λεω οταν λες μαλακιες. οπως στο γυμναστηριακο θρεντ που ελεγες προγραμματα στα παιδια λες και απευθυνοσουν στον μιστερ Ολυμπια.
Πρεπει να συντρεχουν πολυ συγκεκριμμενες προϋποθεσεις για να ειναι ωραιο το 60αρι

απαντησα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mιλάμε για τη μέση ελληνίδα, συνεπως βγάλε το γυμνασμένη.
Γι' αυτό κάνεις λάθος υπολογισμούς

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
για οσους μου τη λενε παραπανω,ξαναλεω οτι ανοιξα το θεμα μεταξυ σοβαρου κι αστειου,κουβεντουλα ναγινεται...γουσταρω να ακουω γνωμες και ιδιως γουσταρω το τζερτζελο.
δεν περιμενω να μου πειτε αν ειναι μπαζο η θεα η κοπελα μου.
εγω τη συγκεκριμενη γυναικα 1.72 70 κιλα με το συγκεκριμενο σωμα και το συγκεκριμενο προσωπο και το συγκεκριμενο στιλ τη βρισκω γυναικαρα.3 βδομαδες τωρα που μαστε μαζι δεν εχω ματι γι αλλη.
ανοιξα το θεμα επειδη γενικως σημερα σαπιζω και προς σχολιασμο αυτης της απαραδεκτης καταστασης που επικρατει τα τελευταια χρονια περι ιδανικου γυναικειου κορμιου που καταπινετε αμασητα οι περισσοτεροι κ ιδιως οι νεοτεροι(εγω ειμαι εξαιρεση).

τις γυναικες με φυσιολογικο βαρος τις θεωρειτε σχεδον χοντρες για να μη μιλησω για τις πιο αφρατες,τις βγαζετε τοφαλους και εξιδανικευετε κατι κοκαλιαρικα που μας πλασαρουν για γυναικες με ψευτικα φουσκωτα βυζια.
ελεος ρε συναγωνιστες!
αρχισουμε κ χανουμε την αρσενικη μας φυση μου φαινεται με αυτα τα προτυπα...
ακουω φιλους μου να μιλανε και νομιζω δεν ακουν καλα τ αυτια μου.
καλα τα ανορεξικα για ενα πουτσο δε λεω,αλλα η γυανικα που χω στο κρεβατι μου θελω να ναι αισθαντικη  πως να σας το πω...
κι αισθαντικο δε μπορει να ναι το κοκαλο με τη σλικονη στα βυζια.
πως να μη βαλει σιλικονη η καημενη στα τοσα κιλα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
για οσους μου τη λενε παραπανω,ξαναλεω οτι ανοιξα το θεμα μεταξυ σοβαρου κι αστειου,κουβεντουλα ναγινεται...γουσταρω να ακουω γνωμες και ιδιως γουσταρω το τζερτζελο.
εγω τη συγκεκριμενη γυναικα 1.72 70 κιλα με το συγκεκριμενο σωμα και το συγκεκριμενο προσωπο και το συγκεκριμενο στιλ τη βρισκω γυναικαρα.3 βδομαδες τωρα που μαστε μαζι δεν εχω ματι γι αλλη.
ανοιξα το θεμα επειδη γενικως σημερα σαπιζω και προς σχολιασμο αυτης της απαραδεκτης καταστασης που επικρατει τα τελευταια χρονια περι ιδανικου γυναικειου κορμιου που καταπινετε αμασητα οι περισσοτεροι κ ιδιως οι νεοτεροι(εγω ειμαι εξαιρεση).

τις γυναικες με φυσιολογικο βαρος τις θεωρειτε σχεδον χοντρες για να μη μιλησω για τις πιο αφρατες,τις βγαζετε τοφαλους και εξιδανικευετε κατι κοκαλιαρικα που μας πλασαρουν για γυναικες με ψευτικα φουσκωτα βυζια.
ελεος ρε συναγωνιστες!
3 βδομάδες και δεν έχεις μάτια για άλλη?Πως τα κατάφερες?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
επειδη ξερω και ξερεις και συ γιαυτο σου το λεω οταν λες μαλακιες. οπως στο γυμναστηριακο θρεντ που ελεγες προγραμματα στα παιδια λες και απευθυνοσουν στον μιστερ Ολυμπια.
Πρεπει να συντρεχουν πολυ συγκεκριμμενες προϋποθεσεις για να ειναι ωραιο το 60αρι

απαντησα
Mιλάμε για τη μέση ελληνίδα, συνεπως βγάλε το γυμνασμένη.
Γι' αυτό κάνεις λάθος υπολογισμούς
εχει κολλησει το μυαλο της σε μια κατηγορια, βαρεθηκα να της το λεω
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλά πάντως για μένα το πολ'υ αδύνατο είναι πολύ πιο αντιαισθητικό απτο έστω γεμάτο ρε παιδιά.
Δεν ξέρω τα γούστα μου είναι τέτοια μην βαράτε :grin:
Θεωρώ τα 15 κιλά κάτω υπερβολή όπως και τα ίσα κιλά ίσο ύψος...
10 κάτω απτο ύψος είναι το νορμαλ για μένα...

Και έκτορα ΣΑΓΑΠΩ :smitten:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ελεος ρε συναγωνιστες!

ποιος σου τη λεει μωρε μαλακα και συ, αμα γαμησεις με το δικο μου πουλι τοτε θα σου τη πω και θα σου ζητησω και εξηγησεις. Αντε μας ζαλισες τις μπαλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom