House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το λέει ξεκάθαρα το λινκ μπόντυ freaksΠαναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το λέει ξεκάθαρα το λινκ μπόντυ freaksΠαναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε το ειδα η χαζη!Το λέει ξεκάθαρα το λινκ μπόντυ freaks
ela re sy file twra,καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν παιζει.εξαιρετικα σπανιο να ειναι 25-30 η γυναικα να ναι καυλιαρα κ να μην ξερει να γαμιεται.της το χει μαθει η φυση της πως να στο πω...Ούτε αυτή που δεν έχει κολλήματα ή είναι καυλιάρα ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γαμιέται.Αλλά δε γαμιέται αν δε ξέρει θα την μάθουμε
+1συγγνωμη νορα αλλα αν την δω με παντελονι θα την τοφαλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!χοντροπουτα απο τις καλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά λέγαμε παραπάνωεντάξει βρε κορίτσια, πείτε μου όμως ειλικρινά δεν θα την δεις στον δρόμο και θα την πεις και χοντρούλα, αφού δεν έχει ίχνος λίπου πάνω της!!!
και φυσικά με ύψος ένα 1.70 τα 55 είναι πολύ λίγα!!!
μπορεί μια κοπέλα ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστη μ αυτά τα κιλά και το ύψος να ναι οκ αλλά μια κοπέλα που γυμνάζεται έστω και λίγο ούτε κατα διάνοια δεν έιναι αυτά φυσιολογικά κιλά!!! μην τρελαθούμε κιόλας!!!
κι αυτό ανεξαρτήτως ύψους τα 65 κιλά είναι πολλά δνε το καταλαβαίνω!!!! δλδ για μια κοπέλα 1.80 και 65 κιλά λίγα μου φαίνονται!!!
άμα της τόμαθε η φύση όλα οκ. ε ρε τι μαθαίνω στα 40άρα μουela re sy file twra,καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν παιζει.εξαιρετικα σπανιο να ειναι 25-30 η γυναικα να ναι καυλιαρα κ να μην ξερει να γαμιεται.της το χει μαθει η φυση της πως να στο πω...
Αυτά λέγαμε παραπάνω
επι τη ευκαιρια δεν ανοιγουμε κανα θρεντ με συμβουλες στα μουνακια ...;Ούτε αυτή που δεν έχει κολλήματα ή είναι καυλιάρα ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γαμιέται.Αλλά δε γαμιέται αν δε ξέρει θα την μάθουμε
σωθηκαμε.επι τη ευκαιρια δεν ανοιγουμε κανα θρεντ με συμβουλες στα μουνακια ...;
titlos...κοριτσια! tips by mpourdeliarhdes to become a great fuck...!xexe
εντάξει βρε κορίτσια, πείτε μου όμως ειλικρινά δεν θα την δεις στον δρόμο και θα την πεις και χοντρούλα, αφού δεν έχει ίχνος λίπου πάνω της!!!
και φυσικά με ύψος ένα 1.70 τα 55 είναι πολύ λίγα!!!
μπορεί μια κοπέλα ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστη μ αυτά τα κιλά και το ύψος να ναι οκ αλλά μια κοπέλα που γυμνάζεται έστω και λίγο ούτε κατα διάνοια δεν έιναι αυτά φυσιολογικά κιλά!!! μην τρελαθούμε κιόλας!!!
κι αυτό ανεξαρτήτως ύψους τα 65 κιλά είναι πολλά δνε το καταλαβαίνω!!!! δλδ [glow=red,2,300]για μια κοπέλα 1.80 και 65 κιλά λίγα μου φαίνονται!!![/glow]
ela re mlk γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου τωρα...άμα της τόμαθε η φύση όλα οκ. ε ρε τι μαθαίνω στα 40άρα μου
χαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑσωθηκαμε.
ξαπλωσε λιγο πιες ενα ζεστο κ οταν ξυπνησεις δε θα θυμασαι τιποτα.χαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
α ρε λουκρητια πολυ σε παω σοβαρ ατωρα
louk thanx απάντησες και για μέναξαπλωσε λιγο πιες ενα ζεστο κ οταν ξυπνησεις δε θα θυμασαι τιποτα.
τπτ χαρα μου..louk thanx απάντησες και για μένα