Νέα

θηλυκο 172 cm, 70 kg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εντάξει βρε κορίτσια, πείτε μου όμως ειλικρινά δεν θα την δεις στον δρόμο και θα την πεις και χοντρούλα, αφού δεν έχει ίχνος λίπου πάνω της!!!
και φυσικά με ύψος ένα 1.70 τα 55 είναι πολύ λίγα!!!
μπορεί μια κοπέλα ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστη μ αυτά τα κιλά και το ύψος να ναι οκ αλλά μια κοπέλα που γυμνάζεται έστω και λίγο ούτε κατα διάνοια δεν έιναι αυτά φυσιολογικά κιλά!!! μην τρελαθούμε κιόλας!!!
κι αυτό ανεξαρτήτως ύψους τα 65 κιλά είναι πολλά δνε το καταλαβαίνω!!!! δλδ για μια κοπέλα 1.80 και 65 κιλά λίγα μου φαίνονται!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συγγνωμη νορα αλλα αν την δω με παντελονι θα την τοφαλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!χοντροπουτα απο τις καλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε αυτή που δεν έχει κολλήματα ή είναι καυλιάρα ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γαμιέται.Αλλά δε γαμιέται αν δε ξέρει θα την μάθουμε
ela re sy file twra,καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν παιζει.εξαιρετικα σπανιο να ειναι 25-30 η γυναικα να ναι καυλιαρα κ να μην ξερει να γαμιεται.της το χει μαθει η φυση της πως να στο πω...

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επίσης να τονίσω πως υπάρχουν κοπέλες 55 κιλών που χουν μεγαλύτερο ποσοστού λίπους στο σώμα τους απο κοπέλες 60 κιλών με το ίδιο ύψος.
άρα για να χαρακτηριστεί κάποια χοντρούλα, δεν παίζουν ρόλο τα κιλά αλλά το ποσοστό λίπους% που φαίνεται με λιπομέτρηση  :idiot:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εντάξει βρε κορίτσια, πείτε μου όμως ειλικρινά δεν θα την δεις στον δρόμο και θα την πεις και χοντρούλα, αφού δεν έχει ίχνος λίπου πάνω της!!!
μπορεί μια κοπέλα ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστη μ αυτά τα κιλά και το ύψος να ναι οκ αλλά μια κοπέλα που γυμνάζεται έστω και λίγο ούτε κατα διάνοια δεν έιναι αυτά φυσιολογικά κιλά!!! μην τρελαθούμε κιόλας!!!
κι αυτό ανεξαρτήτως ύψους τα 65 κιλά είναι πολλά δνε το καταλαβαίνω!!!! δλδ για μια κοπέλα 1.80 και 65 κιλά λίγα μου φαίνονται!!!
Αυτά λέγαμε παραπάνω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ela re sy file twra,καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν παιζει.εξαιρετικα σπανιο να ειναι 25-30 η γυναικα να ναι καυλιαρα κ να μην ξερει να γαμιεται.της το χει μαθει η φυση της πως να στο πω...
άμα της τόμαθε η φύση όλα οκ. ε ρε τι μαθαίνω στα 40άρα μου :2funny:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε αυτή που δεν έχει κολλήματα ή είναι καυλιάρα ξέρει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να γαμιέται.Αλλά δε γαμιέται αν δε ξέρει θα την μάθουμε
επι τη ευκαιρια δεν ανοιγουμε κανα θρεντ με συμβουλες στα μουνακια ...;
titlos...κοριτσια! tips by mpourdeliarhdes to become a great fuck...!xexe

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
787787298_RK2YC-O.jpg

Επισκέπτης
κι αυτό ανεξαρτήτως ύψους τα 65 κιλά είναι πολλά δνε το καταλαβαίνω!!!! δλδ [glow=red,2,300]για μια κοπέλα 1.80 και 65 κιλά λίγα μου φαίνονται!!![/glow]
:jerking:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άμα της τόμαθε η φύση όλα οκ. ε ρε τι μαθαίνω στα 40άρα μου :2funny:
ela re mlk γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου τωρα...
μια καυλιαρα γκομενα που χει γαμηθει 5 και 10 φορες sth zwh ths ,δεν εχει καταλαβει τη την κανει να explode τοσο αυτη οσο και τον πουτσι απεναντι της...;;;;
einai dynaton???????den katalavainw giati soy fainetai toso parakseno ayto poy eipa.
kshga pio analytika...

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
re atoma me vrhkate neoyra kai me douleyte.

telika ayth h loukrhtia ti rolo varaei?
as ksekinhsoyme me to fylo... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom