alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εστω. Τι σε πειραξε?μη σοβαρο,εννοεις.
Εστω. Τι σε πειραξε?μη σοβαρο,εννοεις.
Μπαινουν και γελανε με την καταντια καποιων τυπε,δεν ειναι κακο αυτο.Η γνώμη μου πάντως είναι ότι μεγαλύτερη ανωμαλία είναι να μπαίνει μια γυναίκα στο bourdela και να συμμετέχει σε συζητήσεις για το πώς γαμανε οι άντρες τις πουτανες παρά ένας άντρας που ζητάει πληροφορίες για lactation φετίχ. Μπαίνει εδώ μέσα η κάθε αγαμητη και κάνει υψηλή κριτική.
Εδω που τα λεμε μπαινουν και αξιολογα κοριτσια.Μπαινουν και γελανε με την καταντια καποιων τυπε,δεν ειναι κακο αυτο.
οι περισσοτερες ειναι μια χαρα τυπε.σχεδον ολες τις εχω γνωρισει.Εδω που τα λεμε μπαινουν και αξιολογα κοριτσια.
και ποιος εισαι που τις γνωρισες εσυ,ο μαρλον μπραντο;οι περισσοτερες ειναι μια χαρα τυπε.σχεδον ολες τις εχω γνωρισει.
αλλα ειναι και κανα δυο που ειναι βασανια.
ο Μαστερκαι ποιος εισαι που τις γνωρισες εσυ,ο μαρλον μπραντο;
Σκασανε ολοι οι και καλα φυσιολογικοι να κραξουν τον ανωμαλο.
Πρεπει να ειναι ολοι σαν τα μουτρα σας?
Μπαινουν και γελανε με την καταντια καποιων τυπε,δεν ειναι κακο αυτο.
Δεν ξερω ρε τυπε εγω γενικα βλεπω μια μιζερια στον ελληνα αντρα του 2011.Λες και θεωρει απιθανο δηλαδη να πιασει μια γκομενα και ο μονος δρομος ειναι μια ιεροδουλη.. :Sκαθολου. εμεις αντιθετως γελαμε με την δικη τους (καταντια)
οταν διάβασα τον τίτλο του thread εσένα θυμήθηκα και την μανούρα που είχες πάθειΠλάκα-πλάκα είχα πετύχει μία σε τέτοια κατάσταση στο www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:8265/page:2/limit:40/#jr_review_6402]Αγίου Πέτρου[/url]. Σιχαμάρα απ' τις λίγες. :S
αν σου αρέσουν τα γλυκά ζεστα πιώματα θα σου αρέσει.. ;) ;) ;) ;) ;)Εγώ δεν θεωρώ το να θέλει κάποιος να θηλασει ανώμαλο, αλλά ούτε το επιδιώκω κι όλας. Μου αρέσουν οι γκόμενες με μεγάλα βυζιά. Τώρα αν είναι και γαλακτοφόρος, θα της ρίξω ένα βυζαγμα. Βέβαια αυτό όχι με πουτανα γιατί αν είναι φορέας τότε δεν είναι και πολύ συνετό να ανταλλάξουμε σωματικά υγρά. Αλλά με τη γυναίκα μου ή με κάποια που θα ήμουν βέβαιος ότι είναι καθαρή, στάνταρ θα το δοκιμαζα.
Τα ζεστα γλυκά είναι καλά. Τα ζεστα ξινα μη σου τυχουνε...αν σου αρέσουν τα γλυκά ζεστα πιώματα θα σου αρέσει.. ;) ;) ;) ;) ;)
Πλάκα-πλάκα είχα πετύχει μία σε τέτοια κατάσταση στο www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:8265/page:2/limit:40/#jr_review_6402]Αγίου Πέτρου[/url]. Σιχαμάρα απ' τις λίγες. :S
Τα ζεστα γλυκά είναι καλά. Τα ζεστα ξινα μη σου τυχουνε...
Εγώ δεν θεωρώ το να θέλει κάποιος να θηλασει ανώμαλο, αλλά ούτε το επιδιώκω κι όλας. Μου αρέσουν οι γκόμενες με μεγάλα βυζιά. Τώρα αν είναι και γαλακτοφόρος, θα της ρίξω ένα βυζαγμα. Βέβαια αυτό όχι με πουτανα γιατί αν είναι φορέας τότε δεν είναι και πολύ συνετό να ανταλλάξουμε σωματικά υγρά. Αλλά με τη γυναίκα μου ή με κάποια που θα ήμουν βέβαιος ότι είναι καθαρή, στάνταρ θα το δοκιμαζα.
30% καλά είναιΈγινε ένα μικρό κούρεμα (haircut) στο thread. Off-topic έφυγαν.
Το να μας τα καταπινουν ομως ειναι πολυ λογικο ε ?
Καθενας με την τρελα του τι να πεις ... καλα ρε αντισθενη αλλος θα πληρωνε για λιγα γραμμαρια μητρικου γαλακτος και συ την εφτυσες ?
ας το επερνες να το πουλουσαμε τουλαχιστον
Τωρα θυμηθηκα τη Ρομινα
www.imagerous.com/] [/URL]