jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Φευ ! Αποσβέννυνται οι φλεγόμενοι πυρσοί του Προμηθέως ! :o
της! Προμηθεως της Οδου
Φευ ! Αποσβέννυνται οι φλεγόμενοι πυρσοί του Προμηθέως ! :o
Aυτό που άκουσα χθες είναι ότι μέσα στον Ιούνιο θα συνεδριάσει επιτέλους η επιτροπή αδειοδότησης με προοπτική να ανανεωθούν οι άδειες και να ανοίξουν πολλά από τα κλειστά μαγαζιά. Ίδωμεν.
ρε και που ειναι ανοιχτα φερνουν τιποτα καλο;;;;;Λοιπόν πάει και το Ερημίτη σφραγίστηκε κι΄ αυτό, 13 λοιπόν μείνανε ακόμη, κουράγιο Δήμαρχε τελειώνουν λίγα σου μείνανε.
Άντε τώρα να πας να πάρεις και τις ευλογίες σου.
Τέτοιος ζήλος όμως μπράβο τους, να μάσουν κανά σκουπίδι από το δρόμο που έχουμε βρωμήσει δεν μπορούν
Με το που θα κλέισουν όλα τα μπουρδέλα της πόλης θα λυθούν και όλα τα προβλήματα της
+1000000000στην μονοπωλιακη κατασταση που επικρατει στην πολη
Μας έχει φάει το μονωπώλιο εδώ πάνω,λίγες επιλογές,τιμές-τσεκούρι και στο παίζουν και γι' αυτό η κάθε πατσαβούρα που φέρνουν στο παίζει και ιστορία! Τώρα νοείται για συμπρωτεύουσα να έχει τόσα λίγα οικήματα; Αθήνα μ' έχουν πεί ότι οι επιλογές είναι άπειρες και οι τιμές πολύ πιό προσιτές (και με 15 ευρώ βρίσκεις) κι εδώ πέρα έχουμε καταντήσει να θεωρούμε το 30άρι 'φτηνή λύση' (σκεφτείτε και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση που μαστίζει λίγο πολύ την τσέπη ολονών μας)... Και δυστυχώς επειδή η Θεσ/νίκη ήταν ανέκαθεν ορθοδοξοσυντηρητικοδεξιά πόλη,δε βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση... :S
Μακάρι φίλε,μακάρι... πάντως και όλα τα σπίτια να ανοίξουν,επιβάλλεται μιά μείωση τιμών γιατί μας γαμάνε τα βάρδουλα σε κάθε συνεύρεση,γιατί από μιά φάση και μετά καταντάει εξαπάτηση,30 ευρώ την σήμερον ημέρα είναι ένα καλό μεροκάματο αλλά στο μπουρδέλο μεταφράζεται ως ξεπέτα με τις λιγότερες δυνατές υπηρεσίες (εκτός αν πέσεις σε καμιά καλή που θα σεβαστεί εσένα και τα φράγκα σου)...για μένα το απλό πρόγραμμα θα πρεπε να πέσει στα 15 το πολύ ευρώ,δε γίνεται τα 30 ευρώ που εγώ τα έχω δουλέψει να με τα τρώει η άλλη σε 5 λεπτά και να παίρνω το ρίσκο να φάω ξενέρα κιόλας...Καλύτερα γι αυτούς θα ναι αν κατεβάσουν τις τιμές (και για μας γιατι δε θα αναγκαζομαστε να αραιωνουμε τις επισκεψεις μας)Είμαστε πάντως σε πολύ καλό δρόμο, όχι βέβαια να πιάσουμε τα στάνταρ των Αθηνών που άλλωστε ποτέ δεν τα είχαμε και εδώ που τα λέμε ούτε θα τα αποκτήσουμε ποτέ γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μια επαρχιακή πόλη είμαστε και τίποτε παραπάνω, αλλά για να διατηρήσουμε τα ήδη κεκτημένα δικαιώματα που είχαμε χρόνια.
Εγώ λοιπόν που άνοιξα ετούτο εδώ το θρέντ και που τα έχωνα άγρια στον Μπουτάρη για την ατολμία του, εγώ είμαι αυτός που δηλώνω ότι για πρώτη και ίσως και για τελευταία φόρα ένοιωσα περήφανος για κάποιον πολιτικό.
Και ένοιωσα περήφανος γιατί ο άνθρωπος δίνοντας γροθιά στο κατεστημένο που προσπαθούσε να κλείσει όλως ανεξαιρέτως τους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη με μια χειμαρρώδη ομιλία του άφησε άφωνους όλα τα συντηρητικά στοιχεία τύπου Παπαθεμελή και κάποιων γυναικών της αντιπολίτευσης που θέλουν μια Θεοκτατούμενη και ορθοδοξοσυντηρητικοδεξιά, όπως αναφέρεις, Θεσσαλονίκη που τους βολεύει.
Και για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν δηλώνω επίσης ότι εγώ προσωπικά ποτέ μα ποτέ δεν σιγοντάρισα κανένα πολιτικό ή κάποιο κόμμα που εκπροσωπεί.
Επίσης εγώ θα είμαι αυτός που θα του τα χώσει και πάλι αν για οποιοδήποτε λόγο κάνει πίσω ή αναιρέσει αυτά που υποσχέθηκε.
Και επίσης σαν ρεαλιστής και σαν γνώστης του όλου θέματος που είμαι λόγω του ότι έχω ζήσει και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη με λύπη μου σας λέω ότι πρακτικά είναι αδύνατο να έχουμε εμείς εδώ οι Βόρειοι τα μπερεκέτια των Αθηναίων συναθλητών.
Δυστυχώς έτσι λειτουργούσε και με τον ίδιο τρόπο έτσι θα λειτουργεί η αγορά. Αν εδώ στην πόλη μας και στη υπόλοιπη επαρχία λόγω της οικονομικής κρίσης οι τιμές θα πέσουν στα 15 ευρώ στην Αθήνα θα πέσουν στα 5 ευρώ κοκ.
Σταδιακά θα ανοίξουν και τα υπόλοιπα καταστήματα μέχρι τον αριθμό των 35 αν δεν κάνω λάθος και η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.
Καλές τσάρκες σε όλους μας.
Οχι πεσιμισμος παιδια! Οι Αθηναιοι ειναι μαζι σας. Δυστυχως λογω μεγαλυτερης αγορας συσωρευεται εδω η αφροκρεμα.Είμαστε πάντως σε πολύ καλό δρόμο, όχι βέβαια να πιάσουμε τα στάνταρ των Αθηνών που άλλωστε ποτέ δεν τα είχαμε και εδώ που τα λέμε ούτε θα τα αποκτήσουμε ποτέ γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μια επαρχιακή πόλη είμαστε και τίποτε παραπάνω,
Και επίσης σαν ρεαλιστής και σαν γνώστης του όλου θέματος που είμαι λόγω του ότι έχω ζήσει και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη με λύπη μου σας λέω ότι πρακτικά είναι αδύνατο να έχουμε εμείς εδώ οι Βόρειοι τα μπερεκέτια των Αθηναίων συναθλητών.
Δυστυχώς έτσι λειτουργούσε και με τον ίδιο τρόπο έτσι θα λειτουργεί η αγορά. Αν εδώ στην πόλη μας και στη υπόλοιπη επαρχία λόγω της οικονομικής κρίσης οι τιμές θα πέσουν στα 15 ευρώ στην Αθήνα θα πέσουν στα 5 ευρώ κοκ.
Κατσε να βρει προεδρος ο γλ να δεις τι θα γινει .. μεχρι και τα περιπτερα θα σας κλεισει
και το γαμισι και το τσιγαρο θα σας κοψει
τελικα ξαναγυρισαμε σε 26 ανοιχτα μαγαζια παλι.... παρα τις απαισιοδοξες προβλεψεις της στειρας αντιπολιτευσης του τζο.....εγω σας τα λεγα.....μουνια;υπαρχουν......Η επιδημία κλεισίματος σπιτιών στην συμπρωτεύουσα έχει αρχίσει από το τέλος του περασμένου καλοκαιριού, και όσα μπουρδέλα (μέσα και τα studio) έχουν κλείσει, δεν έχουν ανανεωθεί οι άδειες τους.
Από το σύνολο των 29 σπιτιών έχουν μείνει αυτή τη στιγμή μόνο 18. Θα μειωθούν κι΄ άλλο ? Τι κάνει η Νέα Δημοτική Αρχή με την μείωση των σπιτιών μπορεί να έχουμε υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Αν γνωρίζει κάποιος τι μέλει γενέσθαι ας ενημερώσει, φαντάζομαι ενδιαφέρει όλους μας στο site.
εγω σας τα λεγα.....μουνια;υπαρχουν......
μαγαζια θα χουμε....λεφτα να πηγαινουμε δεν θα χουμε ετσι οπως παμε....Μετρημένα 29 και όλα ανοικτά μετά από πάρα πολύ καιρό τα είδα ένα προς ένα στην προχθεσινή μου βόλτα όλα τα σπιτάκια. Ήταν ένα μικρό τουρ ικανοποίησης και δικαίωσης μιας που προσπαθώντας μέσα από αυτό το θρεντ πιστεύω ότι βάλαμε και εμείς ένα πετραδάκι ώστε να συμβεί αυτό.
Από ότι ακούστηκε, πλέον όλα τα μαγαζιά είναι νόμιμα και έχουν άδεια, οπότε μέσα από τον ανταγωνισμό που θα δημιουργηθεί πιστεύω ότι θα έχουμε να περιμένουμε όλοι μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες.
Εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μας αυτή την περίοδο της κρίσης που διανύουμε και να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να ξαναγράψουμε σε τούτο εδώ το θρεντ ανάλογα πράγματα.
SOS εχουν γινει 43 και ολο αυξανονταιS.O.S. έχουν μείνει 18 και όλο λιγοστεύουν….
Συγγινηθηκα με την ιστορια της αλεξανδρας.....
Τωρα που το αφεντικο της θα την βαλει στο σουπερ λουξ στουντιακι που θα ανοιξει στο μυλο, με τους δερματινους καναπεδες και τις πλασμα τηλεωρασεις, δεν πιστευω να την χαλασει...θα πει δεν γαμιετε και ο βαρδαρης...
ΥΓ. Αν θα επρεπε καποιους να καθαρισουν σε αυτη την χωρα, μετα τους δημοσιους, χαλαρα μετα τους δημοσιογραφους...
Λουκέτο στον ένα οίκο ανοχής μετά τον άλλο που λειτουργεί στον Βαρδάρη, βάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την απόφαση που έχει παρθεί, ώστε είτε να μεταφερθούν όλοι στην περιοχή του φιξ, είτε να κλείσουν για πάντα.
Παράλληλα, όσοι εξακολουθούν να λειτουργούν στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχουν την απαραίτητη άδεια. Οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτύρονται συχνά και έντονα και η αστυνομία κάνει διαρκώς «επιχειρήσεις» ώστε να κλείσουν.