johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
Υπάρχουν δύο επιλογές.
Ή έχεις το μοντέλο του red light district που λειτουργεί και σαν τουριστικός μαγνήτης τύπου Άμστερνταμ, Αμβούργου, αλλά έχει και τα κακά του γκέττο, εκεί παίζει η λύση Φιξ
ή είσαι πιο χαλαρός και αφήνεις πιο διακριτική εξάπλωση ή φτάνεις καισ το μοντέλο του Βερολίνου, όπου λειτουργούν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ μπουρδέλα σε καλές αστικές περιοχές μέσα σε πολυκατοικίες με διαμερίσματα κατοικιών, ιατρούς και δικηγόρους.
Λουκέτο στον ένα οίκο ανοχής μετά τον άλλο που λειτουργεί στον Βαρδάρη, βάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την απόφαση που έχει παρθεί, ώστε είτε να μεταφερθούν όλοι στην περιοχή του φιξ, είτε να κλείσουν για πάντα.
Παράλληλα, όσοι εξακολουθούν να λειτουργούν στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχουν την απαραίτητη άδεια. Οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτύρονται συχνά και έντονα και η αστυνομία κάνει διαρκώς «επιχειρήσεις» ώστε να κλείσουν.
Προφανώς!Ο Μπουταρης μπλεχτηκε παλι με αυτα ?
δεν εχω ιδεα γιατρε δεν εχω παει ποτε σαν πελατης σε μπουρδελο ειμαι κατα αυτης της φασης οποτε δεν ασχολουμαιΠρεπει να μπει ο Μεγας Αλεφαντος να πει την γνωμη του.
Ο Μπουταρης μπλεχτηκε παλι με αυτα ?
Οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτύρονται συχνά και έντονα
πως το εχεις οραματιστει γιγαντα;δωσε τα φωτα σου στον λαοΑντε να καθαριζει και η αθηνα καποτε !!!!!!!!!
Υπαρχει απολυτη αναγκη για δημιουργια ενος "χωρου" που θα ειναι για τετοιες "δραστηριοτητες"
Ως ενα χωριο του ερωτα των φετιχ και οτι αλλο συνεπαγεται στον χωρο του σεξπως το εχεις οραματιστει γιγαντα;δωσε τα φωτα σου στον λαο
Δεν ειμαι γιγαντας αλλα ενας αξιοπρεπης νανος
πολυ ειδυλλιακο.....ο δημητρακης που θα χεζει;το σκεφτηκες;Ως ενα χωριο του ερωτα των φετιχ και οτι αλλο συνεπαγεται στον χωρο του σεξ
Σκεψου καποιον χωρο ο οποιος θα ειναι πολυθεματικος για ολα τα γουστα και για τα δυο φυλα
Ενα ειδικο χωριο μακρια απο κατοικιες σχολεια εκκλησιες κτλ κτλ κτλ με απολυτη προσβασιμοτητα σε καθε μεσο με λιγα λογια οπου θα μπορει να πηγαινει ο καθενας πασης φυσεως ερωτικου προσανατολισμου και να ικανοποιει τα παθη και τα γουστα του με το αναλογο αντιτιμο !!!!!!!!!
Υγ. Δεν ειμαι γιγαντας αλλα ενας αξιοπρεπης νανος
Μετά στα χώνει άδικα ο έκτορας?Ως ενα χωριο του ερωτα των φετιχ και οτι αλλο συνεπαγεται στον χωρο του σεξ
με λιγα λογια οπου θα μπορει να πηγαινει ο καθενας πασης φυσεως ερωτικου προσανατολισμου και να ικανοποιει τα παθη και τα γουστα του με το αναλογο αντιτιμο !!!!!!!!!
Το χωριο θα εχει και θεματικες ενοτητες σαν τα δωματια του πριαμουΜετά στα χώνει άδικα ο έκτορας?
το οριτζιναλ ηταν που κανουν μπανιο οι στριπτιζουδες....μετα μας δημιουργηθηκε απορια για τις πουτανεςΝα έχει και θάλασσα τότε για να απαντηθεί επιτέλους το προαιώνιο ερώτημα : "που κάνουν μπανιο οι πουτάνες?"