Νέα

Θεσσαλονίκη S.O.S. έχουν μείνει 18 και όλο λιγοστεύουν….

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαιρετω ολα τα μελη!εγω παιδια πηγα εχθες για τσαρκα στα .....ρδελα εδω θεσσαλονικη μετα απο πολυ καιρο και εχω παθει πλακα,λιγοστα ανοιχτα,κοσμο μηδεν,απο κοριτσια 2-3 να αξιζαν!καποτε πηγαινες εμπαινες και εβλεπες αλλα 10-15 ατομα να περιμενουν,τωρα πας και ειναι 2-3 ατομα μονο!
εγω παλι απο την βολτα στα στουντιο αλλον συναγωνιστη δεν ειδα σε σαλονι επισης....απλα δυο κοπελες ειχαν πελατη στα δωματια και στο τσιρκο(26ης οκτ 35) δυο παιδια τα πετυχα στην πορτα να φευγουν....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
εγω παλι απο την βολτα στα στουντιο αλλον συναγωνιστη δεν ειδα σε σαλονι επισης....απλα δυο κοπελες ειχαν πελατη στα δωματια και στο τσιρκο(26ης οκτ 35) δυο παιδια τα πετυχα στην πορτα να φευγουν....
αφου δε γαματε οι βορειοι ρε το λενε και οι γκομενες πανω :grin:

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαλον η οικονομικη κριση εχει χτυπησει παντου!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η Μαιρουλα το ανοιξε το μπλε στην προμηθεως ή ειναι ακομη κλειστο?? :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πιες το λενε αυτο?οτι δεν  γαμαμε?
πολλες το λενε,με παραπονο.Ξεκινηστε ρε μαλακες να γαματε λιγο.Οι μισοι λεει ειναι πουστηδες και οι αλλοι μισοι πανε στα μπουρδελα.ενα σωρο μουνακια εχετε εκει που διψανε για γαμησι,ποτιστε τα λιγο και αυτα,εγω δεν μπορω εχω να ρθω 3 χρονια.

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολλες το λενε,με παραπονο.Ξεκινηστε ρε μαλακες να γαματε λιγο.Οι μισοι λεει ειναι πουστηδες και οι αλλοι μισοι πανε στα μπουρδελα.ενα σωρο μουνακια εχετε εκει που διψανε για γαμησι,ποτιστε τα λιγο και αυτα,εγω δεν μπορω εχω να ρθω 3 χρονια.
να σου πω την αληθεια δεν εχεις αδικο,αλλα οταν καθετε παιζει μαζι σου και οταν πας να την μιλησεις σου γυρναει την πλατη αντε πανε παιξε βολευ,τι μας δειχνεις οτι θες και μας ριχνεις ακυρο!!!1 αυτο!
2: για τους πουστηδες που λες μαλλον υπαρχουν και περισοτεροι,οπως επισης και λεσβιες!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τις εχουμε στην διαιτα του πουτσου :zfuck:.....γιαυτο ολο τρωνε μπουγατσες και χοντραινουν οι φακλανες.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να σου πω την αληθεια δεν εχεις αδικο,αλλα οταν καθετε παιζει μαζι σου και οταν πας να την μιλησεις σου γυρναει την πλατη αντε πανε παιξε βολευ,τι μας δειχνεις οτι θες και μας ριχνεις ακυρο!!!1 αυτο!
2: για τους πουστηδες που λες μαλλον υπαρχουν και περισοτεροι,οπως επισης και λεσβιες!
ε ρε τυπε η γκομενα θελει κυνηγι θελει επιμονη,μην καταθετεις τα οπλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τις εχουμε στην διαιτα του πουτσου :zfuck:.....γιαυτο ολο τρωνε μπουγατσες και χοντραινουν οι φακλανες.....
δεν ξερω τυπε δεν ειχα δει παρα  πολλες χοντρες επανω,εχετε ωραια μουνακια εκει.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Καρντάσι τα πράγματα είναι απλά. Παίζονται γερά παιγνίδια με τους οικους, γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Για να καταλάβετε, παλιά έτρωγαν πολύς και "καλός" κόσμος απ' αυτά και δεν τα πείραζαν και αν δεν έτρωγαν τα έκλειναν. Τώρα τελευταία έπαιζαν παιχνίδι οι εργολάβοι με τα ακίνητα της περιοχής και ήθελαν να τα διώξουν. Κάποιος από το δήμο ήθελε να τα μεταφέρει στο Καλοχώρι σε δικό του χώρο. ΠΟΛΕΜΟΣ κυριοι!!!!! 

Καλα το εγραφα εγω προχτες,να το ,συμφεροντα κρυβονται  απο  πισω! 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα ρε πλακα σας κανω μην ψαρωνεται τι νομιζεται εμεις ειμαστε καλυτεροι στα ιδια σκατα κολυμπαμε ολοι :grin:
απλα οι πιτσιρικες επανω μαγευονται μολις ακουνε αθηναιο και ανοιγουν τα ποδια πολυ πιο ευκολα,ελπιζοντας οτι ο ¨πρωτευουσιανος" θα τις παρει στον παραδεισο της αθηνας  :headbang: :headbang: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
απλα οι πιτσιρικες επανω μαγευονται μολις ακουνε αθηναιο και ανοιγουν τα ποδια πολυ πιο ευκολα,ελπιζοντας οτι ο ¨πρωτευουσιανος" θα τις παρει στον βοθρο παραδεισο της αθηνας  :headbang: :headbang: :headbang:
εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης και δεν το εχουν καταλαβει δυστυχως

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απλα οι πιτσιρικες επανω μαγευονται μολις ακουνε αθηναιο και ανοιγουν τα ποδια πολυ πιο ευκολα,ελπιζοντας οτι ο ¨πρωτευουσιανος" θα τις παρει στον παραδεισο της αθηνας  :headbang: :headbang: :headbang:
καλα χαλαρωσε λιγο!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μα το νοημα ειναι οτι εγω ας πουμε στο Βαρδαρη μπορει να κανω και 15 καταθεσεις το χρονο που ηταν εκτος προγραμματος.Μονο και μονο δηλαδη επειδη βρεθηκα προς τα εκει δηλαδη λογω κεντρου...
κατι αντιστοιχο μπορει να συμβει και προς το Μυλο.πας στα μπουζουκια,βλεπεις το μπουρδελο μπαινεις σε πειρασμο....
αν λοιπον πανε σε ενα απομονωμενο μερος θα πρεπει να πηγαινει κανεις αποκλειστικα γι'αυτο το λογο.Δεδομενου οτι και τωρα βαρανε μυγες στα σπιτια θεωρω οτι δε τους συμφερει καθολου και αυτους το να μεταφερθουν

Ετσι εχουν τα πραγματα .. δες το σαν ευκαιρια για οικονομια  :dancing:

κατι για καλοχωρι ακουστηκε ...  :idiot: ποιο γρηγορα θα φτανει ο Κετερινιωτης παρα αυτος σπ την καλαμαρια  :2funny: :2funny:

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν η κατάσταση είναι στάσιμη. Τα σπιτάκια παραμένουν κλειστά, τα σκουπίδια είναι λόφοι στους δρόμους, έχουν περάσει 25 μέρες και αρχίζουν να λέγονται κουβέντες του τύπου παραλάβαμε χάος, εντάξει θα περιμένουμε λίγο ακόμη αλλά ρε παιδιά από το Δήμο δώστε απαντήσεις, Κε Δήμαρχε κουνήσου λίγο παραπάνω γι΄ αυτό σου έδωσαν εντολή οι πολίτες, τώρα που είσαι φρέσκος ακόμη και έχεις όρεξη, άρχισε να λύνεις ένα ένα τα θέματα. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν σίγουρα μέινανε 17 και ίσως και 16.

Το Σαπφώς 5 σφραγήστικε με μολυβοσφραγίδα, >:( >:( >:( άνεργες από σήμερα Ήρα και Βερόνικα.

Το Κατεχάκη ήταν κλειστό, δεν είδα βουλοκέρια από έξω αλλά πιστεύω ότι πάει κι΄ αυτό, μακάρι να βγώ ψεύτης (κι΄ είχε φέρει και ένα ωραίο μωρό τελευταία :tits:)

Έπεται και συνέχεια???? :huh: :huh:

Τίποτε δεν κάνει ο Δήμαρχος. >:( >:( >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom