Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Να βγω και εγώ με το καλαζνικοβα έξω στην Αθήνα θα είμαστε οκ??Ναι...εσενα αν λες οτι ο Κατσιφας ειναι τρομοκρατης
Να βγω και εγώ με το καλαζνικοβα έξω στην Αθήνα θα είμαστε οκ??Ναι...εσενα αν λες οτι ο Κατσιφας ειναι τρομοκρατης
Εν τω μεταξύ οι φεμιναζί και οι λοιποί ομοϊδεάτες τους, σε όποιον τολμήσει να εκφράσει κάποια έστω αμφιβολία για την ακρίβεια της καταγγελίας, εύχονται με περισσή ευκολία καρκίνους, θάνατο κλπ...
εντωμεταξυ με ενα απλο γοογλε σερτσ βλεπεις οτι η εξεταση ουρων ειναι πιο αξιοπιστη απο το αιμα επειδη ανιχνευονται οι ουσιες πιο πολυ καιρο, αλλα νταξει η πολιτικη ορθοτητα βλεπει πλεκτανη επειδη δεν την πηραν αιμα...
Για πόσο χρόνο παραμένουν τα ναρκωτικά στον ανθρώπινο οργανισμό;
Και όμως: εδώ η κάνναβη «βάζει κάτω» όλα τα σκληρά ναρκωτικά.popaganda.gr
midas69 έγραψε:
Άλεξ κάνε μια πρόβλεψη για τα αποτελέσματα τοξικό λογικών εξετάσεων. Τι θα βγει???
Οπιοειδή.
Εγω απαντησα οτι θεωρω οτι θα βρεθουν μαλακά ναρκωτικα ΜΟΝΟ, δηλαδη πιθανον κανενα τσιγαρακι που θα ειχε καπνισει η νεαρά, και ΟΧΙ τα σκληρα ναρκωτικα που μας ειχαν παρει τα αυτιά τοσο καιρο, που την έκαναν ανικανη να αντιδρασει. Τελικα, ούτε καν μαύρο δεν ειχε κανει η νεαρά. Τιποτα.
Αντι λοιπον να σπευδεις σαν κομπλεξικος να λες μαλακιες, να παραδεχθεις πολυ απλα οτι επεσα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ, απο την πρωτη ημερα Οπως μεσα επεσα οταν
Ναι, επεσα παλι μεσα, οπως σχεδον παντα
Ειπαμε. Ειναι οι "επιλεκτικα ευαισθητοι". Αυτοι που επικαλουνται την ευαισθησια τους ουρλιαζοντας, ριχνοντας καταρες, φτυνοντας και ασχημονώντας.Εν τω μεταξύ οι φεμιναζί και οι λοιποί ομοϊδεάτες τους, σε όποιον τολμήσει να εκφράσει κάποια έστω αμφιβολία για την ακρίβεια της καταγγελίας, εύχονται με περισσή ευκολία καρκίνους, θάνατο κλπ...
Ψάχνω το ότι αν νομίζεις πως μπορεί οποιοδήποτε άτομο να αλλάζει τις καταθέσεις του, μάλλον θα βρεθεί κατηγορούμενο. Οι Ανακριτές δεν παίζουν σε τηλεπαιχνίδιΛεπτομέρειες. ΑΝ όντως έχει πει ψέμματα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αλλάξει κατάθεση. Τι το ψάχνεις;
Σκασε ρε υπανθρωπε, βουλωσε το επιτελους. Τσακισου φυγε απο δω.Σώπα ρε μεγάλε μηπως να πάρουμε την άδεια σου να μιλάμε.. Αντε.. Στους αγίους σαράντα πάνω από τους μίσους Αλβανοί ειναικαι το παίζουν ελληνες.. Η πρώην μου Λ ανιδα είχε κολλητή βορειοηπειρωτισα.. Μάντεψε.. Μια χαρά τα μίλαγε τα αλβανικά η βορειοηπειρωτισα?
μα ήδη την γνωρίζουμε, και δεν συνάδει με τα αποτελέσματα των τοξικολογικώνΣτις μαρτυρίες εννοεί την μαρτυρία της Γεωργίας
ποια ξεφτυλα???Τωρα λοιπον που τελειωσε το θεμα αυτο, περιμενω απο τον Τριανταφυλλοπουλο να βγει δημοσιως και να ζητησει συγνωμη για την ξεφτιλα του.
πες μας οτι αυτοκτονησε κιολας να τρελαθουμε!!!Να βγω και εγώ με το καλαζνικοβα έξω στην Αθήνα θα είμαστε οκ??
Σημερα λοιπον, μαθαμε να σεβομαστε το αυτονοητο.μα ήδη την γνωρίζουμε, και δεν συνάδει με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών
Στα αρχιδια μας πλέον το μουνι της ΓιωργιαςΤο γεγονός ότι το θέμα το αποκάλυψε πρώτος ο ναζι-χουντικος και άνθρωπος του Σαββίδη Στέφανος Χίος δείχνει ότι από πίσω κρύβονται συμφέροντα.
Τωρα λοιπον που τελειωσε το θεμα αυτο, περιμενω απο τον Τριανταφυλλοπουλο να βγει δημοσιως και να ζητησει συγνωμη για την ξεφτιλα του.
ενα πουλακι μου ειπε οτι οι λεβεντηδες ξεκινανε σειρα μηνυσεων σε πολυ κοσμο και δε θα χαρισουν χριστο. σε αυτο που αναφερεις μην περιμενεις ο πουστογερος να ζητησεις συγνωμη. προσωπικα δε θελω να ζητησει συγνωμη,να του αλλαξουν τα φωτα στις μηνυσεις θελω και να μεινει πανι με πανι.Τωρα λοιπον που τελειωσε το θεμα αυτο, περιμενω απο τον Τριανταφυλλοπουλο να βγει δημοσιως και να ζητησει συγνωμη για την ξεφτιλα του.
Θύμα είναι και αυτή και θα τιμωρηθεί άσχημα σύντομα ενώ ο Χίος κι ο Ταρζάν θα μετράνε τα φράγκα που έβγαλαν απο κλικς και clout που κέρδισαν τα μέσα τους,χαμένος κι ο Gayωνης κι ας νομίζει ότι κέρδισε πολύ φοβάμαι ότι θα κάνει παρέα στα ψάρια ή θα κάνει μια καλή "σύζυγο" σε καναν ισοβίτη στην μπουζού...Μόνο καλό το ξεβράκωμα του Metoo και των πουστροακτιβιστών και των υστερικών μίσανδρων θηλυκοτήτων που βέβαια συνεχίζουν σαν τις ψεκασμένες στρουθοκάμηλους τα μίσανδρα αφηγήματα σε νέες υποθέσεις ήδη προσπάθησαν να βρουν άλλη υπόθεση με 27χρονη καθώς η υπόθεση Μπίκα μάλλον ψόφησε και βρώμισε ...