Εξαρχής βρωμοκοπούσε εκβιασμό και αρπαχτή το όλο θέμα από την αρχή.
Η ιστορία άλλαζε συχνότερα κι απτην ισοτιμία των Μπολιβάρ Βενεζουέλας.
Την πλεύρισε σα γνήσιος νταβαντζάκος κι ο ταρζάν, μόλις μυρίστηκε χρήμα, σου λέει 'κάτσε μπας και, μία ή άλλη η κοπελίτσα είναι να καεί, εγώ στ @@ μου'....
Η μαλακία είναι, πως πλέον σε περίπτωση που ίσχυε έστω ΕΝΑ από τα δηλωθέντα αυτής της τύπισσας, έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει οποιοδήποτε δίκιο.
Εμένα προσωπικά, άλλη είναι η απορία μου...δεν μπορώ να το χωνέψω δηλαδή αυτό:
Βάσει όσων βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο, προκύπτει πως όποια γουστάρει, καπηλευόμενη όλη αυτη την εμπορικότητα της κατάστασης, μπορεί να βγει δημόσια να διαβάλλει τον οποιοδήποτε, χωρίς να έχει αποδειχθεί η ενοχή του.
Κοινώς, η υπόληψη του καθενός κρίνεται στις προθέσεις της καθε γυναίκας, καθώς μπορεί να παρουσιάζεται ως 'αδύναμη'.
Στα καπάκια τα μέσα αρπάζουν το θέμα, καθώς είναι πιασάρικο (εμπεριέχει σεξ και κουτσομπολιό), και ξεκινά η μεσαιωνική οχλοδικία!
Είναι δυνατόν να μην έχουν προβλεφθεί νομικά τέτοια ενδεχόμενα?
Εδώ μιλάμε για βιβλική αγριάδα και υπανάπτυκτα πράγματα!
Έχει πλάκα πάντως το ΄ποπ΄ στοιχείο του Ελληνικού φεμιναζισμού, απτη μία πουλάνε ό,τι πουλάνε, κι απτην άλλη αν τις πας στα μπουζούκια πρώτες-πρώτες θ ανέβουν στα τραπέζια. Θυμίζει τους κομμουνιστές με τα Cherokee. Αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, καλό είναι να τα χουμε να γελάμε.
Αυτοί οι τύποι πχ τώρα που μάλλον βγήκαν καθαροί. Δεν σπιλώθηκε το όνομα τους? Δεν μπορούν να ισχυριστούν π.χ. πως δεν υπήρξαν ψυχολογικές και οικονομικές φθορές λόγω της συκοφαντίας και να τους γαμήσουν τον αδόξαστο?
Και γιατί δεν μπόρεσαν να 'φρενάρουν' όλη αυτή την κατάσταση τη στιγμή εκείνη, εφόσον όλα τα δημοκρατικά συντάγματα του πολιτισμένου κόσμου ορίζουν πως 'όλοι είναι αθώοι μέχρι ν αποδειχθεί το αντίθετο'?
Σχετικά με την γελοία αυτή κατάσταση πάντως, εν τέλει προκύπτει πως οι ίδιες οι γυναίκες θα πληρώσουν το βαρύτερο τίμημα: ήδη έχουν παρακμάσει αισθητικά, οριακά δε βλέπονται, τώρα που πουλάνε και νταβαντζιλίκι κιόλας, δεν θα τις ακουμπάει κανείς. Επίσης, προσεχώς στις κοινωνίες του αύριο, θα κληθούν να συναγωνιστούν τις τρανς, τις οποίες κατα βάθος απεχθάνονται. Όσοι έχουν λίγο μυαλό, θα καταφύγουν στον αγοραίο έρωτα αναγκαστικά.