Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.363
Κριτικές
40
Like
10.821
Πόντοι
3.946
Εδώ οι πολιτικοορθοι και οι αυτοκλητες φεμινίστριες κοντεύουν να μας πείσουν ότι οι βιασμοί είναι ένα πρόβλημα στην Ελλάδα, τη στιγμή που στατιστικά έχουμε από τα μικρότερα ποσοστά στην Ευρώπη.
 
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Μηνύματα
56
Like
111
Πόντοι
0
Όλα δείχνουν μουφα βιασμό και κόντρα Σαββιδη-Μαρινακη από πίσω ! Καθόλου τυχαίο που οι Σαββιδικοι αντιμαρινακικοι Χίος και Τριανταφυλλόπουλος πήραν το μέρος της γκόμενας και ο δεύτερος της πήρε και συνέντευξη ! Προφανώς όλα αποσκοπούν στο να χτυπηθούν άνθρωποι από το περιβάλλον Μαρινάκη !
Κλασικοι Ελληνες. Θα βρουν συνωμοσια μεχρι και στη σακουλα με τα πατατακια.
 
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Μηνύματα
56
Like
111
Πόντοι
0
Εδώ οι πολιτικοορθοι και οι αυτοκλητες φεμινίστριες κοντεύουν να μας πείσουν ότι οι βιασμοί είναι ένα πρόβλημα στην Ελλάδα, τη στιγμή που στατιστικά έχουμε από τα μικρότερα ποσοστά στην Ευρώπη.
Αρα αν εχουμε λιγους βιασμους ειναι κοινωνικα αποδεκτο;
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.188
Κριτικές
23
Like
7.832
Πόντοι
3.346
Σα να χανει εδαφος η κοπελα.
Παντως απο τι βλεπω στα σοσιαλ οι φεμιναζι θα την υποστηριξουν οπως και να χει..διοτι την πιστευουν και αυτο τους αρκει :O
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.032
Κριτικές
48
Like
6.438
Πόντοι
11.445
o ζουγκλας βλεπει παγκοσμια συνομοσια :klapseee:
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.207
Like
1.748
Πόντοι
216
τυπε για να ξεχρεωσει με τις αγωγες που θα φαει θα πρεπει να δουλευει διπλοβαρδια στην φυλης μεχρι να γινει γκρανι :wanker::wanker::wanker:
Σιγά μη δεχτούν να μπλέξουν οι τσατσαδες στη Φυλής με τις ιστορίες αυτής της μαλακοβιόλας τύπε :confused:
 
  • Like
Αντιδράσεις: enduro

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
986
Like
1.507
Πόντοι
206
409E3E51-AE9F-4191-AD7D-5281F0EE7356.jpeg

"Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω και "Αγία" του Metoo Γεωργία Μπίκα είναι βασικά το ίδιο πράγμα...και οι δύο βρέθηκαν με ενα cult following ενα συφερτό απροσάρμοστων υστερικών με σοβαρά ψυχιατρικά θέματα.Η Αθανασία πάτησε στην θρησκοληψία η Γεωργία στο μισανδρικό παροξυσμό του metoo
DDE83951-CF07-406B-B56F-467E572F23F4.jpeg

Μην απαντάτε σε φεμιναζί και απολογητές τους όπως απαντάτε σε νορμάλ κόσμο...Πρόκειται για αίρεση για cult είναι πωρωμένοι και τυφλωμένοι εξού και η σημερινή παράνοια περί "συνομωσίας" και θαψίματος που θυμίζει Qanon μετα τις αμερικανικές εκλογές πέρσι...
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
577
Like
860
Πόντοι
86
Αστυνομία και ιατροδικαστές: Κάναμε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες μετά την καταγγελία βιασμού της Γεωργίας


Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΕΔ Θεσσαλονίκης, «το περιστατικό καταγγέλθηκε από την 24χρονη μεσημβρινές ώρες της 1/1/2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ενώ την ίδια ημέρα, πέραν των λοιπών προανακριτικών πράξεων, έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες»:

«Ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών. Ανωτέρω ουροσυλλέκτες διατηρήθηκαν σε ψυχρό περιβάλλον (ψυγείο) εντός ασφαλούς χώρου, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, μέχρι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, που παραδόθηκαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Α.Π.Θ.

Κατασχέθηκε ο απαραίτητος ρουχισμός της παθούσας, ο οποίος απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προς εξερεύνηση και ανίχνευση τυχόν βιολογικού υλικού.
Χορηγήθηκε, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, έγγραφο σημείωμα στην παθούσα για την ιατροδικαστική της εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.


Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα (2/1/2022) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ελήφθησαν (5) πέντε στειλεοί με επιχρίσματα της παθούσας για προσδιορισμό βιολογικού υλικού (DNA), τα οποία μας παραδόθηκαν την 03/01/2022 και απεστάλησαν στα αρμόδια εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, για διενέργεια εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης.

Σημειώνεται ότι, το σύνολο των δειγμάτων που ελήφθησαν κατά τις ανακριτικές διαδικασίες μέχρι την αποστολή τους στα αρμόδια εργαστήρια, διαφυλάχτηκαν σε ψυχρό περιβάλλον (ψυγείο) εντός ασφαλούς χώρους της ως άνω Υπηρεσίας, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Η σχετική έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών παρελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (1/2/2022), εντός σφραγισμένου φακέλου και παραδόθηκε αυθημερόν στο 5ο Τακτικό Ανακριτικό Γραφείο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από το εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Α.Π.Θ. παραδόθηκε σήμερα (1/2/2022) η έκθεση τοξικολογικών εξετάσεων στο ίδιο ως άνω Γραφείο».



Παράλληλα, σε ανακοίνωση της, που εκδόθηκε επίσης απόψε, Τρίτη, η ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ενημερώθηκε για το περιστατικό την 01/01/22, απογευματινές προς βραδινές ώρες, από τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος ασφάλειας του Λευκού Πύργου.Η αρμόδια ιατροδικαστής της υπηρεσίας συνέστησε στα αστυνομικά όργανα την άμεση λήψη δείγματος ούρων, που είναι το μόνο κατάλληλο βιολογικό δείγμα για τοξικολογική ανάλυση, σε τέτοιου είδους περιστατικά. Το δείγμα, όπως ενημερώθηκε η ίδια, ελήφθη το ίδιο βράδυ. Αναφορικά με την τοξικολογική ανάλυση η υπηρεσία μας ακολούθησε τις οδηγίες του καθηγητή ιατροδικαστικής & τοξικολογίας του ΑΠΘ κου Ράικου, υπεύθυνου των αναλύσεων αυτών, για ολόκληρη τη Β. Ελλάδα. οδηγίες που έχουν δοθεί συμφωνά με τα διεθνή πρωτόκολλα».

«Την επόμενη μέρα, Κυριακή, απογευματινη ώρα, η εξεταζόμενη προσήλθε στην υπηρεσία μας προκειμένου να εξεταστεί και να ληφθούν τα κατάλληλα βιολογικά δείγματα για εξέταση γενετικού υλικού, τα οποία παραδόθηκαν στην αρμόδια προανακριτική αρχή ώστε να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια».

«Ο κ. Ραικος παρέλαβε ο ίδιος το βιολογικό δείγμα προς τοξικολογική ανάλυση από το τμήμα ασφάλειας του Λευκού Πύργου, μαζί με την έγγραφη εντολή εξέτασης του και το μετέφερε στο εργαστήριο του στο απθ για ανάλυση. Σημειώνουμε ότι στις 19/01/22 ο κ. Ραικος απέστειλε σχετικό δείγμα και σε αρμόδιο εργαστήριο στην Ελβετια για παράλληλο έλεγχο. Τα αποτελέσματα των έλεγχων σήμερα, 01/02/22, παραδοθήκαν σε κλειστό φάκελο στην ανακριτική αρχή».

------------------------------------


Κάτι τέτοιο περίμενα να βγάλουν αστυνομία-ιατροδικαστής.

Το γεγονός ότι πρέπει να βγάλουν τέτοια ανακοίνωση δείχνει που έφτασε το metoo.
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
577
Like
860
Πόντοι
86
Την βλεπω την Γεωργιτσα στη μπουζου :confused: :confused: :confused:


Αυτό που έβαλες είναι από το 2019.

Τσέκαρε χτεσινό.


Κύπρος: Αθώα η Βρετανίδα που είχε καταδικαστεί για «ψευδή καταγγελία» ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς!

''
Σημασία στην λεπτομέρειαμ, προσοχή στα γεγονότα
31/01/2022, 19:58

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν λέει τίποτα για το τι έκαναν ή δεν έκαναν οι ισραηλινοί με την αγγλίδα. Λέει απλώς ότι δεν υπήρξε "πρόκληση δημόσιας βλάβης μετά από ψευδή καταγγελία" από την κατάθεσή της, το αδίκημα δηλαδή για το οποίο καταδικάσθηκε. Τα υπόλοιπα που γράφονται είναι επιπέδου κουτσομπολιού. Αν η κυρία νομίζει ότι όντως εβιάσθη, θα πρέπει να κάνει νέα καταγγελία (ή να ανασύρει την παλιά) και μετά οι ανακριτές/εισαγγελείς θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν σε απαγγελία κατηγοριών. Μέχρι τότε όλοι (και οι ισραηλινοί και η σε πρώτο βαθμό καταδικασθείσα για πρόκληση δημόσιας βλάβης μετά από ψευδή καταγγελία) παραμένουν λευκές περιστερές. ''
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.876
Κριτικές
3
Like
4.466
Πόντοι
456
Πραγματικά να δω τι θα πουν όλοι που την υποστήριζαν φανατικά!!!!!Περίεργη συμπεριφορά πάντως.Δεν μπορώ να ψυχολογίσω την κατάσταση.Αυτή φαίνεται σαν χαμένη.Από τότε που βγήκε στο Τριανταφυλλόπουλο.Για κοπέλα που βιάστηκε και έχει μπει στην αντεπίθεση η συμπεριφορά της μου προκαλεί απορία.Δεν έχει ούτε επιθετικές εκφράσεις ούτε βασανισμένου-πληγωμένου-απογοητευμένου ανθρώπου.Είναι σε φάση απάθειας.Εκτός και αν χαπακώνεται.Πάντως αυτό το πράγμα να παίρνουν δημοσιότητα καταστάσεις και να μιλάνε όλοι με σιγουριά χωρίς να έχουν αποδείξεις δεν μπορώ να το καταλάβω.
 

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.875
Κριτικές
30
Like
21.047
Πόντοι
8.815
εβαλανε χερι οι ιλουμινατες και οι κοκα κολεοι στο συστημα και το εξαγορασανε. ολοι στην πορεια στο συνταγμα με μπροσταρη τον αρχηγο ηλια γκιωνη. φερτε δαδες και τσουγκρανες
 

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.147
Like
871
Πόντοι
96
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ


ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μπαναρε τον.
Σώπα ρε μεγάλε μηπως να πάρουμε την άδεια σου να μιλάμε.. Αντε.. Στους αγίους σαράντα πάνω από τους μίσους Αλβανοί ειναικαι το παίζουν ελληνες.. Η πρώην μου Λ ανιδα είχε κολλητή βορειοηπειρωτισα.. Μάντεψε.. Μια χαρά τα μίλαγε τα αλβανικά η βορειοηπειρωτισα?
 

eridon1877

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Μηνύματα
560
Κριτικές
48
Like
4.427
Πόντοι
6.490
Εν τω μεταξύ οι φεμιναζί και οι λοιποί ομοϊδεάτες τους, σε όποιον τολμήσει να εκφράσει κάποια έστω αμφιβολία για την ακρίβεια της καταγγελίας, εύχονται με περισσή ευκολία καρκίνους, θάνατο κλπ...
 

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.147
Like
871
Πόντοι
96
το τι ειναι ο εργοδοτης της Γεωργιας δε νομιζω πως σχετιζεται με την υποθεση.
και εγω εχω μαθει(χωρις διασταυρωση) διαφορα,σιγουρα μπορει να μην ειναι αγιος. ΟΜΩΣ δε σχετιζεται με την υποθεση.
για οποιον φαινεται ευλογη η καθυστερηση 31 ημερων για τα αποτελεσματα,απλα ντρεπομαι που εχει δικαιωμα ψηφου.
αυτοι ειμαστε και δε θα αλλαξουμε ποτε. ο Χιος (που ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ επικαλειστε μερικοι) ειχε αναφερει απο τις πρωτες μερες μεσω πρωτοσελιδων τι επροκειτο να συμβει.

η αλλη η ημιτρελη πιο πανω εχει βαλθει να μας πεισει οτι οποιοι-ες παμε σε πριβε παρτυ ξενοδοχειων ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποδεχομαστε το ενδεχομενο να υπαρχει κοκα και αλλες ουσιες.
το οτι οποια κοπελα παει σε τετοια παρτυ θεωρειται εν δυναμει βιζιτα ομως ξεπερναει καθε οριο ανθρωπινης λογικης.

ΟΧΙ δεν εχω προβλημα με τις βιζιτες---με τη στοχευμενη λασπη εχω. γραφονται πανω απο ενα μηνα ανακριβειες.

και το τσουβαλιασμα συνεχιζεται με αμειωτους ρυθμους. καμια ελπιδα.
Τη ξεσκίζει τη βορειοηπειρωτισα πουταναρα ο δεξιός βλαχοκοιλαρα βιομιχανος της ζάχαρης.. Αλλα τον έχει κάνει η γιωργιτσα ταρανδο το βλαχοκοιλαρα?!???
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Πάλι μέσα έπεσες Διονύση Δάγκα του bou
Eπειδή δυσκολευεσαι λιγακι, να σου εξηγησω.
Εγω απαντησα οτι θεωρω οτι θα βρεθουν μαλακά ναρκωτικα ΜΟΝΟ, δηλαδη πιθανον κανενα τσιγαρακι που θα ειχε καπνισει η νεαρά, και ΟΧΙ τα σκληρα ναρκωτικα που μας ειχαν παρει τα αυτιά τοσο καιρο, που την έκαναν ανικανη να αντιδρασει. Τελικα, ούτε καν μαύρο δεν ειχε κανει η νεαρά. Τιποτα.
Αντι λοιπον να σπευδεις σαν κομπλεξικος να λες μαλακιες, να παραδεχθεις πολυ απλα οτι επεσα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ, όταν απο την πρωτη ημερα λεω οτι ολο αυτο ειναι στημενο. Οπως μεσα επεσα οταν ειπα την πρωτη μερα οτι την Καρολαιν την σκοτωσε ο αντρας της και οπως οταν ειπα απο την πρωτη μερα οτι ο Σταθης Παναγιωτοπουλος δεν θα προφυλακισθεί.
Ναι, επεσα παλι μεσα, οπως σχεδον παντα.
Αντε τωρα να παιξεις με τα κουβαδακια σου, που νομισες οτι μου την ειπες κιολας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom