mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Ελεος. Δεν ισχυει. Κανονικοτατα γινεται δεκτο. Δηλαδη ολα τα στιγμιοτυπα απο καμερες σε δρομους, που χρησιμοποιουνται στα δικαστηρια, εχουν τη συναινεση του κατηγορουμενου για να ληφθουν υπ' οψη?1-Πόσο πιθανό θεωρείς γκόμενα να βιντεοσκοπήσεις το γαμήσι? Εκτός αν το κάνεις κρυφά.
2-Αν σε κατηγορήσει γκόμενα για βιασμό, για να χρησιμοποιήσεις το βίντεο στο δικαστήριο πρέπει να έχεις τη συναίνεση της γκόμενας. Διαφορετικά δεν γίνεται δεκτό.
Και συ πάλι φαγωθηκες. Κάτσε να τον γράψει τον νόμο πρώτα και μετά στον ποσταρει κιόλαςΤύπε οι εξυπνακισμοί δε σε βοηθάνε. Ισχυρίστηκες κάτι με απόλυτη βεβαιότητα. Επέμενες ότι ο κατηγορούμενος δε μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του με συγκεκριμένο τρόπο. Αναμένουμε να καταθέσεις και το Νόμο που αποδεικνύει του λόγου σου το αληθές. Εγώ σου είχα απαντήσει ότι δεν είμαι νομικός και δε μπορώ να έχω άποψη.
Αν δε μπορείς να βρεις τέτοιο νόμο, οκ.
Παγκόσμια προωθείται η ατζέντα του φεμουνισμού-λοατκισμού τύπε, να μην σου πω ότι και στην Ελλάδα ήρθε με καθυστέρηση (όπως όλα άλλωστε).
Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει αυτή την προσπάθεια δαιμονοποίησης του ανδρικού φύλου και καλλιέργειας αισθήματος ενοχής στον μέσο άνδρα. (Μέχρι και για λευκό προνόμιο έχουμε ακούσει στην Ελλάδα)
τα πιστευει κανεις ολα αυτα?ιστοριες για αγριους μου φαινονται...
48,2K followers και ανεβαίνει κάργα!
Στο screenshot από το προφίλ της που υπάρχει στο άρθρο οι followers ήταν 31,9Κ οπότε μιλάμε για 17Κ νέους followers μέσα σε μια μέρα.
Πριν σκάσει η υπόθεση αμφιβάλλω αν είχε έστω 1Κ.
Πες τα γαμω τα καντηλια μουΚαι επι του θεματος, ενα εχω να πω.
Μας πρηξατε τ' αρχιδια με τη Γεωργια.
Δεκαδες γυναικες βιαζονται καθε χρονο, δεν βλεπω παρομοια κινητοποιηση.
Αλλά εδω εχουμε δυο παραγοντες.
Πρώτον εχει ανακατευθει ο Τριανταφυλλοπουλος. Που προφανως το εχει στησει ολο αυτό.
Δευτερον εμπλεκονται πλουσιοι, αρα το αφηγημα "πλουσιος ναρκωνει φτωχια ορφανη και τη βιαζει" ακουγεται ωραια στ' αυτια του καθε χαζού.
Eγώ το ξέρω ότι λέει αερολογίες και δεν έχει καν τα κάκαλα να πει, ναι έκανα λάθος.Και συ πάλι φαγωθηκες. Κάτσε να τον γράψει τον νόμο πρώτα και μετά στον ποσταρει κιόλας
Εγω παντα θα εχω την ιδια απορια.Eγώ το ξέρω ότι λέει αερολογίες και δεν έχει καν τα κάκαλα να πει, ναι έκανα λάθος.
Σου το έχω ξαναγράψει σε κάθε ανάλογη συζήτηση. Την ίδια απορία έχω κι εγώ.Εγω παντα θα εχω την ιδια απορια.
Πώς καποιοι που δεν ειναι νομικοι, γραφουν νομικες αποψεις με τοση ανεση.
Ειναι τοσο μεγαλος ο πειρασμος να φανει οτι ξερουν νομικα? Αναβαθμιζει κατι αυτο στην αποψη τους? Τι?
τα πιστευει κανεις ολα αυτα?ιστοριες για αγριους μου φαινονται...
οχι λεει ταχα οι πλουσιοι ναρκωνουν τα κοριτσια μας...λες και εχουν αναγκη να ναρκωσουν οι πλουσιοι για να πηδηξουν...
Δεν μιλάμε για βίντεο από κάμερες στο δρόμο, αλλά για βίντεο από πήδημα, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα. Ή οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό με ιδιωτικές στιγμές.Ελεος. Δεν ισχυει. Κανονικοτατα γινεται δεκτο. Δηλαδη ολα τα στιγμιοτυπα απο καμερες σε δρομους, που χρησιμοποιουνται στα δικαστηρια, εχουν τη συναινεση του κατηγορουμενου για να ληφθουν υπ' οψη?
Εδω τα λεει ολα. Υπαρχει σχετικη εγκυκλιος της Εισαγγελιας του Αρειου Παγου.Δεν μιλάμε για βίντεο από κάμερες στο δρόμο, αλλά για βίντεο από πήδημα, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα. Ή οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό με ιδιωτικές στιγμές.
Η νομική επιτροπή του μπουρδέλα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν κατηγορείσαι για κακούργημα.
Αν κατηγορείσαι για εξύβριση ή κανα άλλο πλημμέλημα, δεν επιτρέπεται.
Ισχύει? Ξέρεις?
Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για απόδειξη αθωότητας ή και ενοχής?
Για να μάθουμε και κάτι από τους επαγγελματίες...
Έχω περίπτωση ατόμου από τον κύκλο μου, που κατηγορήθηκε για εξύβριση και απειλή από την γυναίκα του και στο δικαστήριο δεν έγινε δεκτό βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του.Και μην μπερδευεστε. Απλως καποια στιγμη υπηρχε ενας προβληματισμος, αν μπορει να γινει δεκτο στο δικαστηριο αποδεικτικο μεσο που ληφθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ. Δηλαδη π.χ. καποια συνομιλια που ηχογραφηθηκε εν αγνοία του συνομιλητη. Αλλά ακομη και αυτα κριθηκε οτι γινονται δεκτα.
Δεν ξερω τι εγινε τοτε, μπορει το δικαστηριο τοτε να εκανε και λαθος.Έχω περίπτωση ατόμου από τον κύκλο μου, που κατηγορήθηκε για εξύβριση και απειλή από την γυναίκα του και στο δικαστήριο δεν έγινε δεκτό βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του.
Έτος 2017 ή 2018.
Στο λίνκ που έβαλες λέει για έναν που λάδωσε έναν εφοριακό και χρησιμοποίησαν την ηχογραφημένη συνομιλία για να τον καταδικάσουν.Δεν ξερω τι εγινε τοτε, μπορει το δικαστηριο τοτε να εκανε και λαθος.
Στο παραπανω λινκ τα λεει ολα αναλυτικοτατα