It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.047
- Πόντοι
- 206
Μόνο εμένα με αηδιάζουν κάτι χιλιοπαιγμένα άρθρα που ξετρυπώνουν από παντού, κάθε μερα, λέγοντας τα ιδια και τα ιδια πράγματα? Οχι ρε φιλε, δεν δεχομαι οτι "εσυ κοπελιά, δεν επαθες τιποτα και γύρισες σπιτι σου απο ΤΥΧΗ" διότι το 99,99% γυρνάει σπίτι του κανονικά.
Δεν ειμαστε τυχεροί, όσοι δεν μας έχουν δείρει, βιάσει, κλέψει στον δρόμο. Απλά έχουμε μάθει να προσέχουμε! Δεν θα αφήσω εγω το παραθυρο του σπιτιού μου ανοιχτό και οταν μπουν να με κλεψουν να λεω "Μαθετε στα παιδια σας να μην ειναι κλεφτες". Κυκλοφορούν μαλάκες εκει εξω, δεν ειμαστε σε εναν αγγελικα πλασμένο κόσμο.
Κανένα «εκπαιδεύστε τον γιο σας». Μόνο «προστατεύστε την κόρη σας»
Η Μαρία Ζαφειράτου δεν βλέπει ελπίδα -στο άμεσο μέλλον- και προτιμά την πρόληψη από το cross fingers.www.gazzetta.gr
«Απολύθηκα λόγω των συμπτωμάτων που μου προκαλούσε η εμμηνόπαυση»: Μια συγκλονιστική μαρτυρία
Η εμπειρία μιας γυναίκας που έχασε τη δουλειά της ως κοινωνικής λειτουργού μετά από 18 χρόνια άψογης επαγγελματικής συμπεριφοράς, φωτίζει ένα πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζουν πολλές εργαζόμενες μετά τα πενήντα......
-------------------------------------------
Αργά ή γρήγορα θα καταλάβετε κάποιοι τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Νομίζετε ότι θα απολύσετε γυναίκα επειδή έχει κακές επιδόσεις στη δουλειά ? BOOM δικαστήριο.
Και τα ελληνικά media φυσικά προετοιμάζουν το έδαφος...