macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Να παίρνεις το μετρό τύπε
δε μενω Νεα Κρηνη ζωον! το ανεφερα σαν παραδειγμα
εσυ για να γαμησεις και με πατινι θα κατεβαινες ως τα Σφαγεια
Να παίρνεις το μετρό τύπε
αυτο που λες ειναι λαθος, πολυ λαθος απο ηθικη μερια.εγω φιλε μου βλαξ δεν ειμαι....
αφου την πιεσαν να παει και πηγε.. καλα να παθει.
να μας πει κιολας πώς την πιεσαν..
Το κυκλοφοριακό και το μπάχαλο με τα φανάρια τα παράπονα σου στο δροσερό αγόρι τον Ζέρβα
Η Θεσσαλονικη μεγάλη πόλη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δλδ αν η Θεσσαλονικη είναι μεγάλη πόλη ή Αθήνα τι είναι? Οι αποστάσεις στην πόλη είναι μικρές. Απλά υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο και λόγο δρόμων(ένας περιφερειακός) καταντάει σαν πολη ανυπόφορη. Επίσης το δημογραφικό έχει ξεφύγει. Έχει έρθει ο κάθε τσοπάνης από την επαρχία και το κάθε χωριουδάκι της βορείου Ελλάδος στην πόλη με αποτέλεσμα από εκεί που ήμασταν 1εκ να έχουμε πάει στα 1,5εκ... Και άμα βάλω και τους φοιτητές μέσα πιάνουμε σίγουρα 2εκ κοσμακη.Οποτε είναι λογικό να αργείς να πας από ανατολικά προς δυτικά η να κατέβεις στο κέντρο. Πριν δέκα χρόνια τέτοιο πρόβλημα δεν είχε η πόλη. Είναι η μαζική αστοικοποιηση την οποία έχω αναλύσει πολακις εδώ μέσα. Θα δείτε ότι στο μέλλον η Ελλάδα θα είναι 3εκ η Θεσσαλονίκη και 7-8 η Αθηνα.
Το ξέρω γι αυτό και γράφω μαζική αστοικοποιηση. Αυτό είναι πρόβλημα της μεταπολιτευσης που άφησε τον πρωτογενή τομέα στο έλεος του Θεού. Η αθηνα δουλειές έχει... Η Θεσσαλονίκη έχει αρχιδια δουλειές.40-50% ανεργία στους νέους έχει η Θεσσαλονικη σιγά το εργασιακό περιβάλλον που θα αντικρίσει κάποιος από την επαρχία. Απλά έρχονται Θεσσαλονίκη διότι έχει καλύτερη ζωή από την νεκρα της επαρχίας. Σου λέει απο το να κάθομαι στα Γιαννιτσά η στην Καστοριά η στην Φλώρινα χίλιες φορές Θεσσαλονίκη. Έτσι ανεβαίνει το δημογραφικό και αραιώνει η επαρχια. Γι'αυτο κάι ο σύντροφος Γιανης και το Μερα25 λένε να πανε οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στην επαρχία και να βοηθήσουν στον πρωτογενή τομέα.Άμα δεν υπήρχαν οι φοιτητες,η Θεσσαλονίκη θα'ταν τώρα νεκρή πόλη.
Επίσης δουλειές δεν υπάρχουν στην επαρχία και όλοι αναγκαστικά πάνε Θεσσαλονίκη-Αθήνα
Τώρα και με τον πουστοιο,όλοι κυκλοφορούν με αυτοκίνητα γιατί φοβούνται τα βρωμοαστικά ,γι'αυτό και γίνεται της πουτάνας στους δρόμους
Και άμα βγουν οι τοξικολογικες θετικές την γάμησαν. Αλλά φαίνεται από τις καταθέσεις που έχουν δώσει ότι προσπαθούν να τα μπαλωσουν. Ούτε κοινή γραμμή δεν πήρανε οι μακακες.Αλλα λέει ο ένας αλλά λέει ο άλλος.o Εισαγγελατος τωρα εβγαλε οτι το ξενοδοχειο δεν εχει εωτερικες καμερες , οποτε εχει δωσει πλανα μονα εξωτερικα ... . Πενταστερο σου λεει ο αλλος .....
Την πουτσισανε οι μαγκες , τωρα ειναι ο λογος τους εναντια στο metoo ..
Το ξέρω γι αυτό και γράφω μαζική αστοικοποιηση. Αυτό είναι πρόβλημα της μεταπολιτευσης που άφησε τον πρωτογενή τομέα στο έλεος του Θεού. Η αθηνα δουλειές έχει... Η Θεσσαλονίκη έχει αρχιδια δουλειές.40-50% ανεργία στους νέους έχει η Θεσσαλονικη σιγά το εργασιακό περιβάλλον που θα αντικρίσει κάποιος από την επαρχία. Απλά έρχονται Θεσσαλονίκη διότι έχει καλύτερη ζωή από την νεκρα της επαρχίας. Σου λέει απο το να κάθομαι στα Γιαννιτσά η στην Καστοριά η στην Φλώρινα χίλιες φορές Θεσσαλονίκη. Έτσι ανεβαίνει το δημογραφικό και αραιώνει η επαρχια. Γι'αυτο κάι ο σύντροφος Γιανης και το Μερα25 λένε να πανε οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στην επαρχία και να βοηθήσουν στον πρωτογενή τομέα.
Βρισκουν καμμια ψωλο δουλειά σε takeaway η τίποτα μπαριστα και μαζί με τα φράγκα και τις συντάξεις των γονιών την παλεύουν. Οι πιτσιρίκες φοιτητριουλες χτυπάνε και καμμια βίζιτα και μια χαρά. Οι μισές φοιτητριουλες στην πόλη βίζιτες κάνουν.Εννοείται είναι καλύτερα απ'την επαρχία,αλλά και Θεσσαλονίκη για να μένουν πρέπει να δουλεύουν,αλλιώς από πού λεφτά;Eκτος αν είναι τίποτα αιώνιοι φοιτητές 30-35 και τους στέλνουν ακόμα λεφτά και ταπεράκια απ'τα χωριά τους .Διόλου απίθανο ειδικά στη βορεια Ελλάδα
Οι τοξικολογικες θα βγουν θετικές.Στειλανε και δείγματα Ελβετία μην τους κατηγορήσουν οι δικηγόροι οτι αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.
Βρισκουν καμμια ψωλο δουλειά σε takeaway η τίποτα μπαριστα και μαζί με τα φράγκα και τις συντάξεις των γονιών την παλεύουν. Οι πιτσιρίκες φοιτητριουλες χτυπάνε και καμμια βίζιτα και μια χαρά. Οι μισές φοιτητριουλες στην πόλη βίζιτες κάνουν.
που ειδανε το πιεστικος βλεπω την αλλη να πεταει το βρακι της να παει στο παρτυΤα SMS που «καίνε» τον διοργανωτή του πάρτι - Zougla
Αφόρητα πιεστικός προς την 24χρονη Γεωργία Μπίκα ήταν ο μετρ του «Αχίλλειον» Μάνος Παπαδόπουλος, όπως φαίνεται από τα μηνύματα...www.zougla.gr
Εχει πάρα πολλές φοιτήτριες που χτυπάνε ζιβιτου. Δεν ξέρω αν είναι οι μισές αλλά σίγουρα είναι ένα μεγάλο ποσοστό.Είπαμε εχει φοιτήτριες που κάνουν βίζιτες αλλα οχι και οι μισές ρε παίχτη.....απο απου το έβγαλες αυτο το νούμερο?
Και αυτή ψαχνοταν αλλά και αυτός κάτι πήγαινε να σχεδιάσει. Φαίνεται ότι ήθελε να κανονίσει κορίτσια για τα φιλαράκια του. Βγάζει μάτι το κείμενο.που ειδανε το πιεστικος βλεπω την αλλη να πεταει το βρακι της να παει στο παρτυ
καμια σχεση , ο Εισαγγελατος τωρα εβγαλε οτι δεν πηγαν Ελβετια και οτι παραμενουν στο Αριστοτελειο τα δειγματα . Παντως ροοφυ δεν φαινεται να ειναι ....
ε ναι κλασικος λιγδιαρης , να φανει στους αλλους οτι εχει κονε με γκομενεςΚαι αυτή ψαχνοταν αλλά και αυτός κάτι πήγαινε να σχεδιάσει. Φαίνεται ότι ήθελε να κανονίσει κορίτσια για τα φιλαράκια του. Βγάζει μάτι το κείμενο.