Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.656
Τυπε μου το 99% των κλοπών γίνεται με ασφαλισμένες πόρτες και παράθυρα.
Δεν νομίζω
Εχω εξοχικό σπίτι με ασφαλισμένα παράθυρα πόρτες με σιδεριες όχι αλουμίνια, δίπλα έχουν κλέψει πολλούς εμένα όχι... Αντίστοιχα σπίτια. Ούτε επαύλεις ούτε της πλάκας. Αν δεν είσαι ιδιαίτερος στόχος πάνε στον δίπλα που έχει απλά.. Κλειδώσει τα παντζούρια

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Καθαρα για την προσωπική μου ασφάλεια θα το γυρίσω, οχι για να το δώσω δεξιά και αριστερά η να το ανεβάσω στο internet.
1-Πόσο πιθανό θεωρείς γκόμενα να βιντεοσκοπήσεις το γαμήσι? Εκτός αν το κάνεις κρυφά.
2-Αν σε κατηγορήσει γκόμενα για βιασμό, για να χρησιμοποιήσεις το βίντεο στο δικαστήριο πρέπει να έχεις τη συναίνεση της γκόμενας. Διαφορετικά δεν γίνεται δεκτό.
:wink: :wink: :wink:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν νομίζω
Εχω εξοχικό σπίτι με ασφαλισμένα παράθυρα πόρτες με σιδεριες όχι αλουμίνια, δίπλα έχουν κλέψει πολλούς εμένα όχι... Αντίστοιχα σπίτια. Ούτε επαύλεις ούτε της πλάκας. Αν δεν είσαι ιδιαίτερος στόχος πάνε στον δίπλα που έχει απλά.. Κλειδώσει τα παντζούρια
Πέντε στη γειτονιά μου, με όλα ασφαλειας μηχανισμούς και συναγερμό. Στον ένα που έκανε αγωγη στην εταιρεία της πόρτας του παρουσίασαν τα πιστοποιητικά ασφαλείας. 15-20 λεπτά η καθυστέρηση στη διάρρηξη. Τίποτα άλλο. Εγκεκριμένη συμφωνα με διεθνή πρότυπα. Στον εναν μπήκαν αφου εκοψαν την πόρτα με φορητό γωνιακό τροχό. Απο τύχη δε σε άνοιξαν.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Δυστυχώς δε μπορείς να προφυλαχτείς. Να σου πω περίπτωση κοπέλας φοιτήτριας, που σκαρφάλωσε στον πρώτο ο τύπος, διέρρηξε την πόρτα της κουζίνας και τη βίασε. Όσο και να προσπαθείς να προφυλαχτείς πάντα σε κάποιους θα καθήσει η στραβή.
Ναι ρε στοκαδούρα, ποτέ δεν είσαι 100% προστατευμένος.
Απλά αν όλοι προσέχουν και παίρνουν τα μέτρα τους, ο αριθμός των εγκλημάτων μειώνεται.

Για αυτό λέμε ότι οι γκόμενες πρέπει να προσέχουν τι φοράνε, που πηγαίνουν και τι πίνουν. Απλή λογική.
Η άποψη ότι αν το πεις αυτό ξεπλένεις βιαστές είναι παράνοια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και ο άλλος τελειως στα αρχιδια του.Τη γαμησε με περιοδο την παράτησε αναίσθητη,γυμνή στο κρεβάτι και πήγε να φάει.Ειναι παιχτουρα ο τύπος.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
1-Πόσο πιθανό θεωρείς γκόμενα να βιντεοσκοπήσεις το γαμήσι? Εκτός αν το κάνεις κρυφά.
2-Αν σε κατηγορήσει γκόμενα για βιασμό, για να χρησιμοποιήσεις το βίντεο στο δικαστήριο πρέπει να έχεις τη συναίνεση της γκόμενας. Διαφορετικά δεν γίνεται δεκτό.
:wink: :wink: :wink:
Δεν είναι τραγικο να έχεις στοιχεία για να αποδείξεις την αθωότητα σου και το δικαστήριο να μην τα δέχεται;;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: diopos
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Και ο άλλος τελειως στα αρχιδια του.Τη γαμησε με περιοδο την παράτησε αναίσθητη,γυμνή στο κρεβάτι και πήγε να φάει.Ειναι παιχτουρα ο τύπος.
Λογικά ο τυπος δεν πρέπει να ειναι καλα στα μυαλά του, το να γαμας κάποια τεζα μεθυσμένη-αναίσθητη με περίοδο δεν είναι φυσιολογικο, μιλάμε για κάποιου ειδους ψυχανωμαλια.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.534
Πόντοι
206
A9CCBD25-D739-4B31-9999-386FEE70B21B.jpeg

πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ...
1.Ο καταποντισμός Ατλαντίδας??
2.Η σύγκρουση Γης με Πλανήτη Χ Nibiru ?
3.Η πτώση Εξωγήινου UFO ? στο Ρόζγουελ
4.Ο Βιασμός της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Απλά αν όλοι προσέχουν και παίρνουν τα μέτρα τους, ο αριθμός των εγκλημάτων μειώνεται.

Για αυτό λέμε ότι οι γκόμενες πρέπει να προσέχουν τι φοράνε, που πηγαίνουν και τι πίνουν. Απλή λογική.
Αυτό είναι λάθος γιατί επιμεριζεις την ευθύνη.
Όπως επίσης είναι λαθος να ισχυριζεσαι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίντεο στο δικαστήριο. Οι δικαστές δεν είναι σοσιαλ.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410

Να πας να ζήσεις ρε φίλε σε χώρα που τα πράγματα έχουν έτσι. Οι κοπελιές ντύνονται σεμνα, προσέχουν που πανε και τι πίνουν... Έχει πολλές χώρες τέτοιες.

Εγώ θέλω να ζω σε χώρα (ασχετο αν δεν ζω μόνιμα στην Ελλάδα), που οι γκόμενες ντύνονται super sexy, πίνουν τον αμπακο όποτε γουστάρουν, πηδιούνται και για λίγη "δόξα" και για λίγο χρήμα και γιατί γουστάρουν και γιατί βαριούνται και γιατί έχει πανσέληνο. Θέλω να ζω σε χώρα που οι γκόμενες πάνε παντού γιατί κι εγώ πάω παντού. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι γκόμενες... παρτε το χαμπάρι.

Όλοι οι δάσκαλοι ηθικής εδώ μέσα έχετε λιώσει για το ότι φταίει κοπέλα και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα του κάθε μαλάκα επειδή δεν ακολούθησε το ευαγγέλιο ή το κοράνι. Να πάτε ρε ζήσετε εκεί που υπάρχουν αυτά που λέτε. Και μετά ελάτε να πείτε τι είναι καλύτερο.

Και μπορεί να μην το κάνεις συνειδητά, αλλά ρε φίλε τέτοιες λογικές τι κάνουν? Δεν ξεπλένουν βιαστές? Βιαστές ξεπλένουν φιλαράκι.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Αυτό είναι λάθος γιατί επιμεριζεις την ευθύνη.
Όπως επίσης είναι λαθος να ισχυριζεσαι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίντεο στο δικαστήριο. Οι δικαστές δεν είναι σοσιαλ.
Υπάρχει ο νόμος για προσωπικά δεδομένα. Οπτικοακουστικό υλικό χωρίς συναίνεση των εμπλεκομένων μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο αν κινδυνεύει η ζωή σου. Όποιος ξέρει κάτι άλλο ας διαφωτίσει.

Το άλλο που λες είναι φεμουνιστική προπαγάνδα.
-Καμία ευθύνη δεν επιμερίζεις, διότι το να είσαι ξέκωλη και πουτάνα δεν τιμωρείται ποινικά.
-Σε μια καταγγελία βιασμού, που δεν υπάρχουν άλλα τεκμήρια (τοξικολογικές, κάμερες, κινητά κλπ), αλλά είναι ο λόγος του ενός απέναντι στον λόγο του άλλου, η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας των εμπλεκομένων βαρύνει την απόφαση του δικαστηρίου. (πχ αν ο καταγγελλόμενος έχει κάνει φυλακή ή αν η καταγγέλουσα είναι εκδιδόμενη θα πάιξει ρόλο).
-Οι δικαστές δεν είναι σόσιαλ, αλλά επηρεάζονται από την κοινωνία, που επηρεάζεται από τα σόσιαλ. Είναι και αυτός παράγοντας επηρεασμού, όπως οι γνωριμίες ή τα λεφτά κάποιου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Υπάρχει ο νόμος για προσωπικά δεδομένα. Οπτικοακουστικό υλικό χωρίς συναίνεση των εμπλεκομένων μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο αν κινδυνεύει η ζωή σου. Όποιος ξέρει κάτι άλλο ας διαφωτίσει.

Το άλλο που λες είναι φεμουνιστική προπαγάνδα.
-Καμία ευθύνη δεν επιμερίζεις, διότι το να είσαι ξέκωλη και πουτάνα δεν τιμωρείται ποινικά.
-Σε μια καταγγελία βιασμού, που δεν υπάρχουν άλλα τεκμήρια (τοξικολογικές, κάμερες, κινητά κλπ), αλλά είναι ο λόγος του ενός απέναντι στον λόγο του άλλου, η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας των εμπλεκομένων βαρύνει την απόφαση του δικαστηρίου. (πχ αν ο καταγγελλόμενος έχει κάνει φυλακή ή αν η καταγγέλουσα είναι εκδιδόμενη θα πάιξει ρόλο).
-Οι δικαστές δεν είναι σόσιαλ, αλλά επηρεάζονται από την κοινωνία, που επηρεάζεται από τα σόσιαλ. Είναι και αυτός παράγοντας επηρεασμού, όπως οι γνωριμίες ή τα λεφτά κάποιου.
Το να φας ισόβια δεν είναι κίνδυνος για τη ζωη σου;
Όσο για το αν χαρακτηρίζεις μια κοπέλα πουτάνα ή ξεκωλο αν δε συμφωνεις με το ντύσιμό της, έχεις σοβαρότερο πρόβλημα από το να σε θεωρήσει κάποιος ξεπλενη.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μπα...καμμια σχεση.Τα σπιτακια αυτα εκλεισαν καθαρα λογο χαμηλου τζιρου και γενικοτερα διοτι δεν ειχανε κοπελες για να δουλεψουν.Ακομα και αυτα τα λιγα που εχουν μεινει στην πολη μετα βιας δουλεουν.Και ειναι ανοιχτα καθαρα για ξεπλυμα χρηματος.Η Θεσσαλονικη παραειχε πολλα σπιτακια για το εισοδηματικο δυναμικο της.Μιλαμε για μια πολη με 40-50% ανεργια στους νεους.Χαμηλους μισθους και μικρομεσαια μαγαζια ετοιμα για φουντο.Πανω απο 50 ατομα δεν ειναι ολοι και ολοι οσοι γαμανε στα σπιτακια και αρκετοι απο αυτους το πολυ να πανε 2,3 φορες τον μηνα.

αφου τα ανοιγουν στου διαολου τη μανα ,τι περιμεναν?
τα νουμερα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζεις βεβαια,αλλα υπαρχει μια παρακμη.
τα εχουμε ξαναπει,σε μια τοσο μεγαλη πολη δε νοειται να ειναι συσσωρευμενα τα studios σε μια ερημικη- ξεχασμενη-υποβαθμισμενη-σκοτεινη ακρη του (κεντρο)δυτικου τομεα, με αρκετους gipsies και Πακιστανους στα περιξ.

μιλαμε για μια περιοχη οχι μονο εκτος αστικου ιστου,αλλα εκτος πολιτισμου.
ποιος θα κατεβει απο Περαια-Θερμη-Καλαμαρια-Ρετζικι-Χορτιατη στα Σφαγεια ρε τυπε? μονο καποιος απελπισμενος.
στη Γιαννιτσων- που ειναι η επισημη πιατσα - πιο πολυ κεφι κανεις παρα στα Σφαγεια. και αυτο το αποδεικνυει η συνεχης "κινηση".

αν ηταν εξυπνοι ,θα ανοιγαν μερικα studios πιο κεντρικα η προς περιοχη αεροδρομιου -Καλαμαρια.
της πουτανας το καγκελο θα γινοταν, να εισαι σιγουρος.
στην Αθηνα μαλακες ειναι που ανοιξαν σε διαφορετικες περιοχες?πανω απ' ολα οι επιχειρηματιες χανουν. κλαιν μαιν.

χαχα! μπελαλής! μεταξυ μας,ολοι μετα απο γαμησι αυτο σκεφτομαστε :cheesy::cheesy:

μια φορα θυμαμαι μετα απο ξενυχτι Πρωτοχρονιας εχει τυχει να φαω το μισο μπουφε σε ξενοδοχειο
...με τη διαφορα οτι εγω εκεινη τη νυχτα δεν ειχα γαμησει..!.ατιμη κοινωνια...
καημο το εχω να γαμησω μια φορα στην αλλαγη του χρονου,για γουρι και καλοτυχια:priest:
....συνηθως στα Φωτα πεφτουν περισσοτεροι φλοκοι! ειναι πιο μουλωχτη γιορτη.
επειδη οι περισσοτερες δε ξεσαλωσαν στα ρεβεγιον που προηγηθηκαν,ειναι πιο δεκτικες σε ραντεβουδακια.

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.344
Πόντοι
206

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.974
Πόντοι
201

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Να πας να ζήσεις ρε φίλε σε χώρα που τα πράγματα έχουν έτσι. Οι κοπελιές ντύνονται σεμνα, προσέχουν που πανε και τι πίνουν... Έχει πολλές χώρες τέτοιες.

Εγώ θέλω να ζω σε χώρα (ασχετο αν δεν ζω μόνιμα στην Ελλάδα), που οι γκόμενες ντύνονται super sexy, πίνουν τον αμπακο όποτε γουστάρουν, πηδιούνται και για λίγη "δόξα" και για λίγο χρήμα και γιατί γουστάρουν και γιατί βαριούνται και γιατί έχει πανσέληνο. Θέλω να ζω σε χώρα που οι γκόμενες πάνε παντού γιατί κι εγώ πάω παντού. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι γκόμενες... παρτε το χαμπάρι.

Όλοι οι δάσκαλοι ηθικής εδώ μέσα έχετε λιώσει για το ότι φταίει κοπέλα και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα του κάθε μαλάκα επειδή δεν ακολούθησε το ευαγγέλιο ή το κοράνι. Να πάτε ρε ζήσετε εκεί που υπάρχουν αυτά που λέτε. Και μετά ελάτε να πείτε τι είναι καλύτερο.

Και μπορεί να μην το κάνεις συνειδητά, αλλά ρε φίλε τέτοιες λογικές τι κάνουν? Δεν ξεπλένουν βιαστές? Βιαστές ξεπλένουν φιλαράκι.
Στην σημερινή κοινωνία φίλε (είτε στην Ελλάδα ζείς, είτε στο εξωτερικό) ούτε οι άνδρες πάνε παντού, ούτε οι γυναίκες πάνε παντού. Επειδή δεν ζούμε στο στρουμφοχωριό, υπάρχουν περιορισμοί και προσέχεις.
Εκτός αν εσύ κυκλοφορείς ξημερώματα στην Πλατεία Βάθης με 100ερα στα χέρια ή παρκάρεις το αμάξι σου και φεύγεις αφήνοντας το κλειδί στη μίζα ή το βράδυ στο σπίτι σου κοιμάσαι με ξεκλείδωτη πόρτα.
Αν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, σε κλέψουν και εγώ σου πω είσαι μαλάκας, τότε επίτηδες ή ασυνείδητα ξεπλένω τα κλεφτρόνια ? :jerking::jerking:

Οι γκόμενες εδώ και δεκαετίες ντύνονται όπως θέλουν, πηδιούνται για λεφτά ή δόξα και καταναλώνουν αλκοόλ. Και σχεδόν κανένας δεν τις κριτικάρει ευθέως για αυτό γιατί όλοι θέλουν να πηδήξουν. Κατανοητό και αποδεκτό σε ένα βαθμό.
Όχι όμως να φτάνεις στο σημείο να κατηγορείς, όποιον δεν πιστεύει όσα ισχυρίζεται μια γκόμενα. Εκτός αν στον κόσμο που θέλεις να ζήσεις εσύ πρέπει να ποινικοποιηθεί και η διαφωνία με την γυναίκα.

Τα σχόλιά σου περι Κορανίου για γέλια. Δηλαδή η 17χρονη που πήγε στο πάρτυ, είδε ότι οι άλλες γυναίκες είναι βίζιτες, δεν ήπιε τίποτα και έφυγε, έπραξε έτσι επειδή μάλλον είχε μεγαλωσει στην Σαουδική Αραβία.

Στις μουσουλμανικές χώρες τύπε η ζωή είναι σκατά και οι νόμοι απάνθρωποι για άνδρες και γυναίκες. Δεν επιτρέπεται όμως να θίξεις αυτό το θέμα εσύ, γιατί θα κατηγορηθείς για ισλαμοφοβία.

Όση αηδία μου προκαλέι ένας κακομαθημένος άχρηστος με λεφτά, που νομίζει ότι του ανήκει ο κόσμος, αλλά τόσο με αηδιάζει και μια κακομαθημένη γκόμενα, που νομίζει ότι με μόνο προσόν το μουνί της μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο.
Εσύ καταδικάζεις το ένα, αλλά αποδέχεσαι το άλλο.
(Μιλάω γενικά, όχι μόνο για την τελευταία υπόθεση)

Όλοι εδώ μέσα που γράφετε σαν να έχετε καταπιεί φεμουνίστρια, θέλετε να ζήσετε σε μια κοινωνία, που μια γυναικεία καταγγελία θα σε καταστρέφει, ακόμα και αν δεν υπάρχουν αποδείξεις?
Ενώ μια ψευδής γυναικεία καταγγελία δεν τιμωρείται?
Θέλετε οι γυναίκες ή οι γκόμενες σας να ντύνονται όπως θέλουν ή να πηγαίνουν όπου θέλουν ή να πράττουν όπως θέλουν ?

Συμφωνούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι γκόμενες, αλλά οι άνδρες που ανέχονται τα πάντα στις γκόμενες, απλά για να γαμήσουν ή να γαμήσουν παραπάνω ή να αυξήσουν τις πιθανότητες τους.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τύπε χάπια παίρνεις και μετά λες πρεζακι την Ασπασία; Είναι δυνατόν να είσαι ο μόνος εδώ μέσα και στον κόσμο όλο που δεν ξέρει ότι ο τύπος που διοικεί είναι ο Αναστάσιος Δαυίδ; Και οι πρόγονοι ήταν ο Γιώργος ο Δαυίδ και ο Αλκιβιάδης ο Δαυίδ;
Ειναι δυνατόν να μην ξέρεις πως Δαυίδ είναι το επίθετο;
Η παραπομπή του David σε μάρανε.

μιλαμε για ψυχωση.... :confused: :confused: :confused: :confused:

μας εχουν σπασει τα αρχιδια με το αν ειναι Εβραιοι-Παλαιστινιοι-Ασσυριοι.

οπως και ο elvis91 που μας ζαλισε με την προαιωνια απορια αν η Γεωργια ειναι Βορειοηπειρωτισσα η Αλβανιδα:confused::confused:

τι ονειρο ειδε και αυτος,απορω....:bounce::bounce: Ελληνιδα ειναι η κοπελα...απο Λαγκαδα.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Όσο για το αν χαρακτηρίζεις μια κοπέλα πουτάνα ή ξεκωλο αν δε συμφωνεις με το ντύσιμό της, έχεις σοβαρότερο πρόβλημα από το να σε θεωρήσει κάποιος ξεπλενη.
Καλά τα λέω ρε τύπε ότι κάνεις φεμουνιστική προπαγάνδα στο μπουρδέλα.κομ :vomit: :vomit: :vomit:

Δηλαδή αν δω τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο ίνσταγκραμ μια τυπική ινφλουένσερ και σκεφτώ ότι είναι βίζιτα έχω πρόβλημα? Σε τι γιατρό να πάω?
Για την πχ Τούνη φίλε, τι άποψη έχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom