Να πας να ζήσεις ρε φίλε σε χώρα που τα πράγματα έχουν έτσι. Οι κοπελιές ντύνονται σεμνα, προσέχουν που πανε και τι πίνουν... Έχει πολλές χώρες τέτοιες.
Εγώ θέλω να ζω σε χώρα (ασχετο αν δεν ζω μόνιμα στην Ελλάδα), που οι γκόμενες ντύνονται super sexy, πίνουν τον αμπακο όποτε γουστάρουν, πηδιούνται και για λίγη "δόξα" και για λίγο χρήμα και γιατί γουστάρουν και γιατί βαριούνται και γιατί έχει πανσέληνο. Θέλω να ζω σε χώρα που οι γκόμενες πάνε παντού γιατί κι εγώ πάω παντού. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι γκόμενες... παρτε το χαμπάρι.
Όλοι οι δάσκαλοι ηθικής εδώ μέσα έχετε λιώσει για το ότι φταίει κοπέλα και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα του κάθε μαλάκα επειδή δεν ακολούθησε το ευαγγέλιο ή το κοράνι. Να πάτε ρε ζήσετε εκεί που υπάρχουν αυτά που λέτε. Και μετά ελάτε να πείτε τι είναι καλύτερο.
Και μπορεί να μην το κάνεις συνειδητά, αλλά ρε φίλε τέτοιες λογικές τι κάνουν? Δεν ξεπλένουν βιαστές? Βιαστές ξεπλένουν φιλαράκι.
Στην σημερινή κοινωνία φίλε (είτε στην Ελλάδα ζείς, είτε στο εξωτερικό) ούτε οι άνδρες πάνε παντού, ούτε οι γυναίκες πάνε παντού. Επειδή δεν ζούμε στο στρουμφοχωριό, υπάρχουν περιορισμοί και προσέχεις.
Εκτός αν εσύ κυκλοφορείς ξημερώματα στην Πλατεία Βάθης με 100ερα στα χέρια ή παρκάρεις το αμάξι σου και φεύγεις αφήνοντας το κλειδί στη μίζα ή το βράδυ στο σπίτι σου κοιμάσαι με ξεκλείδωτη πόρτα.
Αν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, σε κλέψουν και εγώ σου πω είσαι μαλάκας, τότε επίτηδες ή ασυνείδητα ξεπλένω τα κλεφτρόνια ?
Οι γκόμενες εδώ και δεκαετίες ντύνονται όπως θέλουν, πηδιούνται για λεφτά ή δόξα και καταναλώνουν αλκοόλ. Και σχεδόν κανένας δεν τις κριτικάρει ευθέως για αυτό γιατί όλοι θέλουν να πηδήξουν. Κατανοητό και αποδεκτό σε ένα βαθμό.
Όχι όμως να φτάνεις στο σημείο να κατηγορείς, όποιον δεν πιστεύει όσα ισχυρίζεται μια γκόμενα. Εκτός αν στον κόσμο που θέλεις να ζήσεις εσύ πρέπει να ποινικοποιηθεί και η διαφωνία με την γυναίκα.
Τα σχόλιά σου περι Κορανίου για γέλια. Δηλαδή η 17χρονη που πήγε στο πάρτυ, είδε ότι οι άλλες γυναίκες είναι βίζιτες, δεν ήπιε τίποτα και έφυγε, έπραξε έτσι επειδή μάλλον είχε μεγαλωσει στην Σαουδική Αραβία.
Στις μουσουλμανικές χώρες τύπε η ζωή είναι σκατά και οι νόμοι απάνθρωποι για άνδρες και γυναίκες. Δεν επιτρέπεται όμως να θίξεις αυτό το θέμα εσύ, γιατί θα κατηγορηθείς για ισλαμοφοβία.
Όση αηδία μου προκαλέι ένας κακομαθημένος άχρηστος με λεφτά, που νομίζει ότι του ανήκει ο κόσμος, αλλά τόσο με αηδιάζει και μια κακομαθημένη γκόμενα, που νομίζει ότι με μόνο προσόν το μουνί της μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο.
Εσύ καταδικάζεις το ένα, αλλά αποδέχεσαι το άλλο.
(Μιλάω γενικά, όχι μόνο για την τελευταία υπόθεση)
Όλοι εδώ μέσα που γράφετε σαν να έχετε καταπιεί φεμουνίστρια, θέλετε να ζήσετε σε μια κοινωνία, που μια γυναικεία καταγγελία θα σε καταστρέφει, ακόμα και αν δεν υπάρχουν αποδείξεις?
Ενώ μια ψευδής γυναικεία καταγγελία δεν τιμωρείται?
Θέλετε οι γυναίκες ή οι γκόμενες σας να ντύνονται όπως θέλουν ή να πηγαίνουν όπου θέλουν ή να πράττουν όπως θέλουν ?
Συμφωνούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι γκόμενες, αλλά οι άνδρες που ανέχονται τα πάντα στις γκόμενες, απλά για να γαμήσουν ή να γαμήσουν παραπάνω ή να αυξήσουν τις πιθανότητες τους.