Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Τα είπες όλα κ δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμα και για τα βασικά.Είστε ρε μάγκες με τα καλά σας?
1+1=2
Υπάρχει θύμα και θύτης/ες.
Δεν παίζει ρόλο το πριν και οι συνθήκες. Και για συμφέρον (οικονομικό ή άλλο) να πήγε η τύπισσα στο πάρτυ, και το στυλ της να είναι προκλητικό και σέξυ, και η ζωή της να περιλαμβάνει ατοπήματα, γαμίσια, ναρκωτικά, τσόντες και ότι άλλο, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το γεγονός. Κάποιος/οι την γάμησαν παρά τη θέλησή της. Με οποιοδήποτε τρόπο και αν το έκαναν, αυτό συνιστά βιασμό.
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θέλει να μην κάνει sex. Έστω και αν προκάλεσε μέχρις εσχάτων. Ακόμη και κατά την πράξη, διατήρεί το δικαίωμα να διακόψει και να φύγει. Και κανένας άνθρωπος δεν δικαιούται να κάνει sex με κάποιον που δεν θέλει.
Από κει και πέρα, όσοι λέτε "Ας πρόσεχε" και " δεν ήξερε που πήγαινε", σκεφτήτε πως έχετε δίκιο. Δεν πρόσεχε και ήξερε... αλλά στο τέλος χαλάστηκε, μέθησε ή οτιδήποτε άλλο. ΔΙΚΑΙΩΜΑ της.
Και για να προλάβω τους βαρύμαγκες... δεν είμαι του σεβασμού και της "κανονικότηας" σε κανένα επίπεδο... και ειδικότερα στα του sex. Έχω τρελά βίτσια, πολλές φορές ακροβαττώ στα όρια του ακραίου hate sex, αλλοτε με εμένα "θύτη" και άλλοτε με εμένα "θύμα", γουστάρω όλων των ειδών τις καταχρήσεις, ταξιδεύω διαρκώς και πληρώνω ακριβά το τίμημα των επιλογών μου. Αν μια γκόμενα μου παίρνει πίπα και ξαφνικά θυμηθεί τον πρώην της ή τέλος πάντων κάτι την ξενερώσει, πάντα έχει το δικαίωμα να σηκωθεί να φύγει, κι εγώ να ρίξω κανα καντήλι και να παίξω την πούτσα μου αν χρειάζεται. Ώς εκεί όμως...
Με συναίνεση όλα είναι επιτρεπτα, χωρίς συναίνεση τίποτα.