Ξεπλενης δεν ξερω αν εισαι αλλα μισογυνης σιγουρα.
Οι γυναικες χρησιμοποιουν την εμφανιση τους για να ανεβουν κοινωνικα, οικονομικα κλπ. Και τι μ’ αυτο?
πρεπει λοιπον να περιμενουν οτι θα τις βιασει κάποιος και να φυλάγονται? Την ελευθερια να κινουνται χωρις φοβο, μια συγχρονη κοινωνια δεν μπορει να τους τη παρεχει? Να το γυρισουμε σε Σαουδικη Αραβια γιατι μερικα κωλοπαιδα δεν ξερουν τι παει να πει «οχι»?
προτιμότερο τα κωλοπαιδα αυτα να πανε φυλακη λεω εγω.
αμα δεν απαιτεις να γινει ο τοπος που ζεις καλυτερος για ολους και γουσταρεις να γινουμε Σαουδικη Αραβια, δικαιωμα σου. Εγω το απαιτω και γι’ αυτο γραφω, μπας και το απαιτησουν και αλλοι.
Λες δεν υπαρχουν αποδειξεις στο περιστατικο. Υπαρχει μια καταγγελια και μια δημοσια ομολογια η οποια μαλλιστα απεσυρθη κατοπιν ξυλοδαρμου απ ´οτι διαβαζω. Εγω περιμενω να δω τι θα κανει ο εισαγγελεας. Αυτος ξερει πολυ καλα τι να ψαξει και αν πρεπει να προχωρησει σε διωξεις.
Τωρα για τα περι lifo και λοιπες μαλακιες που εγραψες, πες που σου στελνουμε το εγχειριδιο του καλου Μουσουλμανου να εχεις να διαβαζεις να χαιρεσαι.
Καποιοι πρεπει επιτελους να καταλαβετε οτι το επιχειρημα «τα θελε και τα παθε» ειναι αισχρο και αθλιο, πρωτα απο ολα ομως ειναι ανανδρο.
Φίλε μάλλον εκτός από το λιφο και τη ρόζα, διαβάζεις και το 'ναι, είσαι μισογύνης΄.
Απάντα στην ουσία, αν μπορείς και κόψε τους ανόητους χαρακτηρισμούς, γιατί είναι εύκολο να κάνω και γω τέτοιους. Μήπως είσαι μίσανδρος, σαν τις λεσβίες φεμινίστριες?
Μήπως το παίζεις φεμινιστής, για να σταυρώσεις γκόμενα? Λίγες πιθανότητες, γιατί και εσένα εν δυνάμει βιαστή σε θεωρούν, αφου μεγάλωσες στην πατριαρχία, οπότε τζάμπα κόπος.
-Η γυναίκα που χρησιμοποιεί το μουνί της και τα βυζιά της για να βγάλει φράγκα ή να έχει κάποιο άλλο κέρδος, δικαίως θα χαρακτηριστεί πουτάνα. Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό? Θεωρείς ότι κακώς γίνεται?
-Μια τέτοιου τύπου γυναίκα συνηθίζει μια γαμιέται με τον έναν και με τον άλλον. Αν καταγγείλει βιασμό και δεν έχει άλλο αποδεικτικό στοιχείο πλην της δικής της μαρτυρίας, είναι πολύ πιθανό να μην γίνει πιστευτή. Γενικά, όποιος κάνει καταγγελία εις βάρος κάποιου πρέπει να προσκομίζει αποδείξεις. Σε τι διαφωνείς με αυτο?
-Αν δεν έχει αποδείξεις να προσκομίσει και αρχίζει μια εκστρατεία στα σοσιαλ μιντια εις βάρος αυτού που κατηγορείται για να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να ασκήσει πίεση στο δικαστήριο, αυτό δεν είναι άνανδρο-πούστικο-άδικο?
-Παρέχει η σύγχρονη κοινωνία στους άνδρες το δικαίωμα να κινούνται όπως θέλουν και όπου θέλουν? Εσύ δηλαδή μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς φόβο στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα? Γιατί θεωρείς ότι μόνο οι γκόμενες έχουν περιορισμούς κίνησης?
Στην τελική περισσότεροι είναι οι άνδρες, που δολοφονούνται στο δρόμο, παρά οι γυναίκες.
-Αυτός που έκανε την δημόσια ομολογία, κατήγγειλε αργότερα ότι μπράβοι του έκλεψαν το κινητό, τον έδειραν και έκαναν εκείνοι την ανάρτηση. Εσύ γιατί δεν πιστεύεις αυτό το θύμα κακοποίησης τύπε? Μήπως γιατί δεν έχει μουνί? Μήπως είσαι και συ ξεπλένης?
-Εγώ δεν γουστάρω να γίνουμε Σ.Αραβία. Στις φεμουνίστριες πέστα που μάχονται για το δικαίωμα της γυναίκας να φοράει μαντήλα.
-Εγώ δεν γουστάρω επίσης να γίνουμε μια κοινωνία, που αν σε καταγγείλει μια γκόμενα θα καταστρέφεσαι ηθικά-κοινωνικά-οικονομικά, χωρίς καν να γίνει δίκη.