Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Μηνύματα
11
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Οι σκατόψυχοι στις μέρες μας έχουν πλυθυνθεί δραματικά γι'αυτό και εδω μέσα στο site τους αναγνωρίζεις απο χιλιόμετρα...
Αλλά όσοι συνεχίζουν να το παίζουν σεμνότυφοι και υπέρμαχοι του "τι ήθελε εκεί" με αυτό το νοσηρό περιστατικό βιασμού μου φαίνεται ότι δόλια και εν γνώσει τους συγκαλύπτουν τα εβραιόπουλα και ένα τεράστιο κύκλωμα μπαρόβιων επιχειρηματιών και κομματάνθρωπων στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, ΜΜΕ και influncers της κόκ@ς -ντροπή του γυναικείου φύλου.
Όσο για αυτούς που λένε ότι φταίει μόνο η Νεα Δημοκρατία θα σας πω ότι προφανώς έχει σχέση με τις επιφανείς οικογένειες που έχουν την cola αλλά και οι δικηγόροι των λουλουδιών ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και βγάλαν ανακοινώσεις φεμινίστριες για τα μάτια του κόσμου ξέροντας ότι δεν θα μπουν φυλακή οι υπαίτιοι. Βαθιά σαπίλα και αηδία ξανά στο Ελλαδιστάν
Υ.Γ. Μην μπερδεύετε την καύλα και την διασκέδαση με την παρανομία, το βιασμό και το trafficking.
 

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Μηνύματα
152
Like
259
Πόντοι
21
Ντροπή σε σένα και τους ομοιδεάτες σου, που αναπαράγουν στην Ελλάδα τις αμερικανόφερτες μαλακίες περί πατριαρχίας, μυτου κλπ.

Υπάρχει τοξικολογική εξεταση που να αποδεικνύει ότι της έβαλαν το χαπάκι του βιασμού? Ναι ή όχι? Αν υπάρχει βάλτην εδώ.
Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, που να πιστοποιεί ότι έγινε βιασμός? Ναι ή όχι? Αν υπάρχει βάλτην εδώ.
Υπάρχουν άλλες αποδείξεις? Ναι ή όχι?

Δεν είμαι ξεπλένης επειδή σε ρωτάω αν υπάρχουν αποδείξεις για αυτή την καταγγελία.
Δεν είμαι ξεπλένης επειδή πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν πως ντύνονται, πως φέρονται και με ποιούς πηγαίνουν.
Τζάμπα η προσπάθεια που κάνεις.

Η κοινωνία πάντα θα είναι με το μέρος μιας γυναίκας, που πχ της επιτέθηκαν στο σπίτι της, την έδειραν και την βίασαν.
Και πάντα θα είναι επιφυλακτική με μια γυναίκα, που πχ θα πει ότι βιάστηκε σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή? Όταν κάποια καταγγέλει κάτι , θα πρέπει να γίνεται αυτομάτως πιστευτή?
Φίλε, για την ψυχική σου υγεία, πότε μην απαντάς σε κάποιον που χρησιμοποιεί την λέξη "ξεπλένης".

Είναι καραμπινάτη διάλεκτος ηλίθιων.

Η έννοια του "ξεπλύματος" είναι από τους θεμέλιους λίθους της φασιστεράς.
Άνθρωποι που δεν αντέχουν την έννοια του διαλόγου και των αντιθέτων απόψεων, πετάνε την κατηγορία του "ξεπλένη" για να σε ταυτίσουν με αυτό που δεν είσαι και έτσι να ισχυριστούν ηθική ανωτερότητα.
Άσε τους στον μεσαίωνα τους με τις τσουγκράνες και τα δαδια για το λιντσάρισμα και μην ασχολείσαι.
 
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.165
Like
34.440
Πόντοι
9.931

«Μου είχαν κλέψει το κινητό» λέει ένας εμπλεκόμενος που είχε κάνει ανάρτηση για το συμβάν​

Ο άνδρας που αρχικά με ανάρτησή του στο Instagram παραδεχόταν το συμβάν και την οποία στη συνέχεια την κατέβασε το βράδυ του Σαββάτου παρουσίασε μία άλλη εκδοχή των γεγονότων και πάλι μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».
a-237-334x600.jpg



Μου έκλεψαν το κινητο λεει ο ξεφτίλας αφου πρωτα κατάλαβε τι μαλακια εκανε ανεβάζοντας αυτο το post.
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Εγώ λέω κάτι πολύ απλό
-ο βιασμός πρέπει να αποδεικνύεται με στοιχεία, δεν (πρέπει να) αρκεί απλά μια γυναικεία καταγγελία.
-αν η κοπέλα βιάστηκε, τότε προφανώς και είναι έγκλημα και θα υπάρξει και τιμωρία.
-αν η κοπέλα δεν βιάστηκε και λέει ψέματα, τότε θα υπάρξει τιμωρία για το δικό της έγκλημα?

-η κάθε κοπέλα σήμερα δεν είναι χαζή, ούτε ανυποψίαστη. Απλά μαθαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την εμφάνισή της για να αποκομίζει κέρδος, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά. Με αυτή την νοοτροπία όμως, μπορεί να μπλέξει σε άσχημες ή επικίνδυνες καταστάσεις.
Αν θίξεις όμως αυτή την νοοτροπία, θα πεταχτούν οι sjw να σε πουν ξεπλένη.
Υπάρχει το κριτήριο της αθωότητας ( ευτυχώς), άρα όλες οι κατηγορίες πρέπει να αποδεικνύονται..φυσικά οποιοσδήποτε ( άντρας ή γυναίκα) καταγγέλει ψευδώς κάποιον για οποιοδήποτε λόγο ,πρέπει να τιμωρείται ανάλογα με τη βαρύτητα του ψέματος..
Αλλά αυτά είναι νόμικα θέματα για τα οποία φροντίζουν τα δικαστήρια..αν η νομοθεσία είναι ελλειπής είναι κάτι που δεν το ξέρω..
Οι κοπέλες που βασίζονται στην εμφάνιση τους για να " προοδεύσουν" θα συναντήσουν στην πορεία προβλήματα ..κατά την άποψη μου είναι αφελείς / χαζές που νομίζουν ότι θα πάνε μπροστά επειδή δουλεύουν ως μπαργουμεν ή στην πόρτα κλπ.. το γεγονός ότι κινούνται στο χώρο της νύχτας είτε από ανάγκη είτε από φιλαρέσκεια, δεν νομιμοποιεί κάποιον να ασκεί ψυχολογική και σωματική - σεξουαλική βία

Υγ: όλες οι κοπέλες ( και γενικά οι άνθρωποι) δεν μπορούν να γίνουν γιατροί, καθηγήτριες ή επιστήμονες γενικά ή δημόσιοι υπάλληλοι κλπ , ώστε να εξασφαλίσουν ένα έστω στοιχειώδες κοινωνικό κύρος. Οι υπόλοιπες / οι που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες είναι επίσης πολίτες των οποίων η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα πρέπει να προστατεύονται δια ροπάλου..
 
Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Ξεπλενης δεν ξερω αν εισαι αλλα μισογυνης σιγουρα.
Οι γυναικες χρησιμοποιουν την εμφανιση τους για να ανεβουν κοινωνικα, οικονομικα κλπ. Και τι μ’ αυτο?
πρεπει λοιπον να περιμενουν οτι θα τις βιασει κάποιος και να φυλάγονται? Την ελευθερια να κινουνται χωρις φοβο, μια συγχρονη κοινωνια δεν μπορει να τους τη παρεχει? Να το γυρισουμε σε Σαουδικη Αραβια γιατι μερικα κωλοπαιδα δεν ξερουν τι παει να πει «οχι»?
προτιμότερο τα κωλοπαιδα αυτα να πανε φυλακη λεω εγω.
αμα δεν απαιτεις να γινει ο τοπος που ζεις καλυτερος για ολους και γουσταρεις να γινουμε Σαουδικη Αραβια, δικαιωμα σου. Εγω το απαιτω και γι’ αυτο γραφω, μπας και το απαιτησουν και αλλοι.
Λες δεν υπαρχουν αποδειξεις στο περιστατικο. Υπαρχει μια καταγγελια και μια δημοσια ομολογια η οποια μαλλιστα απεσυρθη κατοπιν ξυλοδαρμου απ ´οτι διαβαζω. Εγω περιμενω να δω τι θα κανει ο εισαγγελεας. Αυτος ξερει πολυ καλα τι να ψαξει και αν πρεπει να προχωρησει σε διωξεις.
Τωρα για τα περι lifo και λοιπες μαλακιες που εγραψες, πες που σου στελνουμε το εγχειριδιο του καλου Μουσουλμανου να εχεις να διαβαζεις να χαιρεσαι.
Καποιοι πρεπει επιτελους να καταλαβετε οτι το επιχειρημα «τα θελε και τα παθε» ειναι αισχρο και αθλιο, πρωτα απο ολα ομως ειναι ανανδρο.
Φίλε μάλλον εκτός από το λιφο και τη ρόζα, διαβάζεις και το 'ναι, είσαι μισογύνης΄.
Απάντα στην ουσία, αν μπορείς και κόψε τους ανόητους χαρακτηρισμούς, γιατί είναι εύκολο να κάνω και γω τέτοιους. Μήπως είσαι μίσανδρος, σαν τις λεσβίες φεμινίστριες?
Μήπως το παίζεις φεμινιστής, για να σταυρώσεις γκόμενα? Λίγες πιθανότητες, γιατί και εσένα εν δυνάμει βιαστή σε θεωρούν, αφου μεγάλωσες στην πατριαρχία, οπότε τζάμπα κόπος.

-Η γυναίκα που χρησιμοποιεί το μουνί της και τα βυζιά της για να βγάλει φράγκα ή να έχει κάποιο άλλο κέρδος, δικαίως θα χαρακτηριστεί πουτάνα. Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό? Θεωρείς ότι κακώς γίνεται?
-Μια τέτοιου τύπου γυναίκα συνηθίζει μια γαμιέται με τον έναν και με τον άλλον. Αν καταγγείλει βιασμό και δεν έχει άλλο αποδεικτικό στοιχείο πλην της δικής της μαρτυρίας, είναι πολύ πιθανό να μην γίνει πιστευτή. Γενικά, όποιος κάνει καταγγελία εις βάρος κάποιου πρέπει να προσκομίζει αποδείξεις. Σε τι διαφωνείς με αυτο?
-Αν δεν έχει αποδείξεις να προσκομίσει και αρχίζει μια εκστρατεία στα σοσιαλ μιντια εις βάρος αυτού που κατηγορείται για να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να ασκήσει πίεση στο δικαστήριο, αυτό δεν είναι άνανδρο-πούστικο-άδικο?

-Παρέχει η σύγχρονη κοινωνία στους άνδρες το δικαίωμα να κινούνται όπως θέλουν και όπου θέλουν? Εσύ δηλαδή μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς φόβο στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα? Γιατί θεωρείς ότι μόνο οι γκόμενες έχουν περιορισμούς κίνησης?
Στην τελική περισσότεροι είναι οι άνδρες, που δολοφονούνται στο δρόμο, παρά οι γυναίκες.

-Αυτός που έκανε την δημόσια ομολογία, κατήγγειλε αργότερα ότι μπράβοι του έκλεψαν το κινητό, τον έδειραν και έκαναν εκείνοι την ανάρτηση. Εσύ γιατί δεν πιστεύεις αυτό το θύμα κακοποίησης τύπε? Μήπως γιατί δεν έχει μουνί? Μήπως είσαι και συ ξεπλένης?

-Εγώ δεν γουστάρω να γίνουμε Σ.Αραβία. Στις φεμουνίστριες πέστα που μάχονται για το δικαίωμα της γυναίκας να φοράει μαντήλα.
-Εγώ δεν γουστάρω επίσης να γίνουμε μια κοινωνία, που αν σε καταγγείλει μια γκόμενα θα καταστρέφεσαι ηθικά-κοινωνικά-οικονομικά, χωρίς καν να γίνει δίκη.
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.967
Πόντοι
456
Οι σκατόψυχοι στις μέρες μας έχουν πλυθυνθεί δραματικά γι'αυτό και εδω μέσα στο site τους αναγνωρίζεις απο χιλιόμετρα...
Αλλά όσοι συνεχίζουν να το παίζουν σεμνότυφοι και υπέρμαχοι του "τι ήθελε εκεί" με αυτό το νοσηρό περιστατικό βιασμού μου φαίνεται ότι δόλια και εν γνώσει τους συγκαλύπτουν τα εβραιόπουλα και ένα τεράστιο κύκλωμα μπαρόβιων επιχειρηματιών και κομματάνθρωπων στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, ΜΜΕ και influncers της κόκ@ς -ντροπή του γυναικείου φύλου.
Όσο για αυτούς που λένε ότι φταίει μόνο η Νεα Δημοκρατία θα σας πω ότι προφανώς έχει σχέση με τις επιφανείς οικογένειες που έχουν την cola αλλά και οι δικηγόροι των λουλουδιών ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και βγάλαν ανακοινώσεις φεμινίστριες για τα μάτια του κόσμου ξέροντας ότι δεν θα μπουν φυλακή οι υπαίτιοι. Βαθιά σαπίλα και αηδία ξανά στο Ελλαδιστάν
Υ.Γ. Μην μπερδεύετε την καύλα και την διασκέδαση με την παρανομία, το βιασμό και το trafficking.


ποιοι ειναι τα εβραιοπουλα?
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Υπάρχει το κριτήριο της αθωότητας ( ευτυχώς), άρα όλες οι κατηγορίες πρέπει να αποδεικνύονται..φυσικά οποιοσδήποτε ( άντρας ή γυναίκα) καταγγέλει ψευδώς κάποιον για οποιοδήποτε λόγο ,πρέπει να τιμωρείται ανάλογα με τη βαρύτητα του ψέματος..
Αλλά αυτά είναι νόμικα θέματα για τα οποία φροντίζουν τα δικαστήρια..αν η νομοθεσία είναι ελλειπής είναι κάτι που δεν το ξέρω..
Οι κοπέλες που βασίζονται στην εμφάνιση τους για να " προοδεύσουν" θα συναντήσουν στην πορεία προβλήματα ..κατά την άποψη μου είναι αφελείς / χαζές που νομίζουν ότι θα πάνε μπροστά επειδή δουλεύουν ως μπαργουμεν ή στην πόρτα κλπ.. το γεγονός ότι κινούνται στο χώρο της νύχτας είτε από ανάγκη είτε από φιλαρέσκεια, δεν νομιμοποιεί κάποιον να ασκεί ψυχολογική και σωματική - σεξουαλική βία
Το κριτήριο της αθωότητας έχει εν μέρει καταργηθεί. Η ΝΔ πέρασε νόμο για την σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, όπου ο κατηγορούμενος πρέπει αυτός να αποδείξει ότι δεν έκανε αυτό για το οποίο κατηγορείται.

Σε περιπτώσεις εκτός εργασίας, το τεκμήριο αθωότητας δεν έχει καταργηθεί σε νομικό επίπεδο, αλλά έχει καταργηθεί στην πράξη. Όποιος κατηγορείται σήμερα, έχει ήδη καταστραφεί λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, ακόμα και αν αθωωθεί στο δικαστήριο.
Επίσης, η ποινή για όποια κάνει ψευδή καταγγελία για βιασμό είναι αστεία (κάποιοι μήνες με αναστολή), ενώ αν κατηγορηθείς για βιασμό κινδυνεύεις με 10-15 χρόνια. Έχεις δει ποτέ να δημοσιεύονται τα στοιχεία γυναίκας, που έκανε ψευδή καταγγελία βιασμού?

Οι κοπέλες που βασίζονται στην εμφάνισή για να προοδεύσουν, ενώ δεν έχουν άλλο προσόν, θα πρέπει να επικρίνονται για αυτό που κάνουν και όχι να προβάλλονται ως πρότυπα (ανεξαρτήτως του αν έχουν μπλεξίματα ή όχι).

Το ίδιο ισχύει προφανώς και για τους άνδρες, που ονειρεύονται να γίνουν αρχιμαφιόζοι (ή σε χαντάκι ή στη φυλακή θα καταλήξουν).
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Σε αυτο συμφωνουμε. Αν καταστραφει η φημη καποιου ας τρεχει μετα να βρει το δικιο του, αν πραγματικα εχει πεσει θυμα σκευωριας.
Συμπερασμα: να μην προσεχουν μονο οι γυναικες σε τι παρτυ πανε αλλα να προσεχουν ΚΑΙ οι ανδρες ποιοι τους καλουν και με τι σκοπό…
αυτο για ολους εκεινους που λενε τι δουλεια ειχε η γκομενα με αυτους.
αυτοι , στο αμυδρο ενδεχομενο που ειναι αθωοι και θυματα πλεκτανης, δεν επρεπε να σκεφτουν που πανε και ποιοι τους καλουν?
Ακριβώς επειδή πολλοί άνδρες πέφτουν θύματα ψευδών καταγγελιών για κακοποίηση ή βιασμό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν ακούμε τέτοιες καταγγελίες και δεν έχουμε άλλα αποδεικτικά στοιχεία, πλην της μαρτυρίας της γυναίκας.
Ειδικά όταν μετά απο ψευδή καταγγελία η γυναίκα ούτε φυλακίζεται, ούτε γίνεται βούκινο στα μμε.
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.967
Πόντοι
456
εχετε χαζεψει μερικες....ε μερικοι θελω να πω :coffee: ???

τσουβαλιαζετε χωρις μετρο....σε αλλα νεα,σημερα νωρις-νωρις πηρα το καφεδακι μου απο το Αχιλλειον....?
μην στοχοποιειτε εργαζομενους-μαγαζια-καστες.....λογω μεμονωμενων υποτιθεμενων περιστατικων(που πρεπει να αποδειχθουν)
η αλλη πανω εγραψε για εβραιοπουλα:jerking2:

μη δαιμονοποιειτε επισης το χωρο της εστιασης-διασκεδασης

αν καποια μπουρδελα που επειδη τυχαινει να ειναι μετοχοι η μετρ σε μαγαζια.....
.....εκμεταλλευονται τη θεση τους για να κανουν μλκιες,θα πληρωσουν

γι αυτο υπαρχει η ...Δικαιοσυνη..... οι επιχειρησεις δε φταινε σε τιποτα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Το κριτήριο της αθωότητας έχει εν μέρει καταργηθεί. Η ΝΔ πέρασε νόμο για την σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, όπου ο κατηγορούμενος πρέπει αυτός να αποδείξει ότι δεν έκανε αυτό για το οποίο κατηγορείται.

Σε περιπτώσεις εκτός εργασίας, το τεκμήριο αθωότητας δεν έχει καταργηθεί σε νομικό επίπεδο, αλλά έχει καταργηθεί στην πράξη. Όποιος κατηγορείται σήμερα, έχει ήδη καταστραφεί λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, ακόμα και αν αθωωθεί στο δικαστήριο.
Επίσης, η ποινή για όποια κάνει ψευδή καταγγελία για βιασμό είναι αστεία (κάποιοι μήνες με αναστολή), ενώ αν κατηγορηθείς για βιασμό κινδυνεύεις με 10-15 χρόνια. Έχεις δει ποτέ να δημοσιεύονται τα στοιχεία γυναίκας, που έκανε ψευδή καταγγελία βιασμού?

Οι κοπέλες που βασίζονται στην εμφάνισή για να προοδεύσουν, ενώ δεν έχουν άλλο προσόν, θα πρέπει να επικρίνονται για αυτό που κάνουν και όχι να προβάλλονται ως πρότυπα (ανεξαρτήτως του αν έχουν μπλεξίματα ή όχι).

Το ίδιο ισχύει προφανώς και για τους άνδρες, που ονειρεύονται να γίνουν αρχιμαφιόζοι (ή σε χαντάκι ή στη φυλακή θα καταλήξουν).
Τα νομικά θέματα δεν τα γνωρίζω καθόλου, αλλά είμαι υπέρ της απονομής αμερόληπτης δικαιοσύνης..
Όσον αφορά τις νεαρές και νεαρούς που παίρνουν τον λάθος δρόμο, νομίζω ότι είναι παρασυρμένες/οι από τα άθλια πρότυπα που προβάλλονται από την τηλεόραση, κινηματογράφο κλπ ,τα γνωστά περιοδικά που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του 80 και γενικά την αλλαγή κουλτούρας που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την εποχή εκείνη...
Δεν φταίει η νεολαία αν δεν υπάρχουν δουλειές για να βγάλει ένα αξιοπρεπές μεροκάματο της προποκης.. δεν φταίει η νεολαία για την οικονομική κρίση και την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί...η νεολαία από τη φύση της δεν έχει κριτική ικανότητα, η οποία αποκτιέται με τον χρόνο και την πείρα.. η νεολαία ΔΕΝ διδάχτηκε τα τελευταία χρόνια αυτά που έπρεπε ώστε να μάθει τι είναι ωφέλιμο και τι όχι..( δυστυχώς). . επομένως οι επικρίσεις είναι η εύκολη λύση
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Τα νομικά θέματα δεν τα γνωρίζω καθόλου, αλλά είμαι υπέρ της απονομής αμερόληπτης δικαιοσύνης..
Όσον αφορά τις νεαρές και νεαρούς που παίρνουν τον λάθος δρόμο, νομίζω ότι είναι παρασυρμένες/οι από τα άθλια πρότυπα που προβάλλονται από την τηλεόραση, κινηματογράφο κλπ ,τα γνωστά περιοδικά που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του 80 και γενικά την αλλαγή κουλτούρας που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την εποχή εκείνη...
Δεν φταίει η νεολαία αν δεν υπάρχουν δουλειές για να βγάλει ένα αξιοπρεπές μεροκάματο της προποκης.. δεν φταίει η νεολαία για την οικονομική κρίση και την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί...η νεολαία από τη φύση της δεν έχει κριτική ικανότητα, η οποία αποκτιέται με τον χρόνο και την πείρα.. η νεολαία ΔΕΝ διδάχτηκε τα τελευταία χρόνια αυτά που έπρεπε ώστε να μάθει τι είναι ωφέλιμο και τι όχι..( δυστυχώς). . επομένως οι επικρίσεις είναι η εύκολη λύση
Και γω είμαι υπέρ της αμερόληπτης δικαιοσύνης, για αυτό δεν γουστάρω αυτό που κάνουν φεμουνίστριες και λευκοί ιππότες, που θεωρούν ντα φακτο ότι η κάθε γκόμενα που κάνει καταγγελία λέει αλήθεια και ξεκινούν ένα κυνήγι μαγισσών στα σόσιαλ μιντια, για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Η νεολαία σίγουρα παρασύρεται και σίγουρα χρειάζεται καθοδήγηση από τους μεγαλύτερους. Το θέμα είναι όμως πως πείθεις κάποιον να μην ακολουθήσει τον δρόμο, που οδηγεί σε γρήγορο και εύκολο χρήμα. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις.
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Η νεολαία σίγουρα παρασύρεται και σίγουρα χρειάζεται καθοδήγηση από τους μεγαλύτερους. Το θέμα είναι όμως πως πείθεις κάποιον να μην ακολουθήσει τον δρόμο, που οδηγεί σε γρήγορο και εύκολο χρήμα. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις.
Η παιδεία κι εκπαίδευση των πολιτών είναι κάτι που εχει σχεση με την οικογένεια , το κράτος και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί..είναι φανερό ( νομίζω) ότι τα τελευταία πολλά χρόνια το πολιτισμικό επίπεδο έχει χαντακωθει..
Ο καθένας πρέπει να επηρεάσει θετικά τα άτομα του περιβάλλοντός του προς μια πιο "ηθική" κατεύθυνση..
Η κατάπτωση πάντως που επικρατεί εννοεί την εκμετάλλευση των νέων ανθρώπων από άτομα που( στην λανθασμένη κοινωνική ιεράρχηση του σήμερα), βρίσκονται " πάνω" από αυτους..( εκμετάλλευση σεξουαλική, οικονομική, ηθική κλπκλπκλπ)
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.967
Πόντοι
456
τα κοριτσια σε νεες ηλικιες δουλευουν απο το πρωι σερβιτορες -καφετζουδες-πωλητριες

τα sugargirls-βιζιτακια ειναι μειοψηφια

αντιθετα τα αγορια ειναι κοπροσκυλα..... :confused: :confused: :confused: :confused: ετσι ημουν κι εγω πιο μικρος

ποσες φορες επισης τυχαινει να βλεπω πρωινες ωρες σε στασεις αστικων μονο νεαρα κορτισια που πανε για δουλεια

το αντιστροφο συμβαινει σπανια εως ποτε:tooth:
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Η παιδεία κι εκπαίδευση των πολιτών είναι κάτι που εχει σχεση με την οικογένεια , το κράτος και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί..είναι φανερό ( νομίζω) ότι τα τελευταία πολλά χρόνια το πολιτισμικό επίπεδο έχει χαντακωθει..
Ο καθένας πρέπει να επηρεάσει θετικά τα άτομα του περιβάλλοντός του προς μια πιο "ηθική" κατεύθυνση..
Η κατάπτωση πάντως που επικρατεί εννοεί την εκμετάλλευση των νέων ανθρώπων από άτομα που( στην λανθασμένη κοινωνική ιεράρχηση του σήμερα), βρίσκονται " πάνω" από αυτους..( εκμετάλλευση σεξουαλική, οικονομική, ηθική κλπκλπκλπ)
Το να κλεβεις θεωρείται εδώ και χρόνια μαγκιά.
Το να είσαι πουτάνα θεωρείται τα τελευταία χρόνια, λόγω του φεμινισμού γυναικεία ενδυνάμωση.
Οπότε λογικό αυτό που ζούμε.

Απλά για μένα θύματα δεν είναι όσοι λειτουργούν έτσι, αλλά οι φυσιολογικοί άνθρωποι (ανδρες+γυναίκες), που υπό αυτές τις συνθήκες προσπαθούν να ζήσουν μια νορμαλ ζωή.
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Το να κλεβεις θεωρείται εδώ και χρόνια μαγκιά.
Το να είσαι πουτάνα θεωρείται τα τελευταία χρόνια, λόγω του φεμινισμού γυναικεία ενδυνάμωση.
Οπότε λογικό αυτό που ζούμε.

Απλά για μένα θύματα δεν είναι όσοι λειτουργούν έτσι, αλλά οι φυσιολογικοί άνθρωποι (ανδρες+γυναίκες), που υπό αυτές τις συνθήκες προσπαθούν να ζήσουν μια νορμαλ ζωή.
Δε νομίζω ότι ι φεμινισμός θεωρεί την πορνεία γυναικεια ενδυνάμωση, αλλά εντάξει μπορεί να κάνω λάθος...
Όλοι είμαστε θύματα...η οικονομική , κοινωνική , ηθική κατάπτωση που έρχεται θα χτύπησει πολλές ακόμα πόρτες στο προσεχές μέλλον... Όσο τώρα φροντίζουμε για τα δικαιώματα των πιο "αδύναμων" τόσο προστατεύουμε τα μελλοντικά αντίστοιχα δικά μας ..
Δηλαδή, σήμερα καίγεται το σπίτι του γείτονα...αύριο καίγεται το δικό μας ..ας έχουμε αλληλεγγύη
 
Τελευταία τροποποίηση:

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Δε νομίζω ότι ι φεμινισμός θεωρεί την πορνεία γυναικεια ενδυνάμωση, αλλά εντάξει μπορεί να κάνω λάθος...
Όλοι είμαστε θύματα...η οικονομική , κοινωνική , ηθική κατάπτωση που έρχεται θα χτύπησει πολλές ακόμα πόρτες στο προσεχές μέλλον... Όσο τώρα φροντίζουμε για τα δικαιώματα των πιο "αδύναμων" τόσο προστατεύουμε τα μελλοντικά αντίστοιχα δικά μας ..
Δηλαδή, σήμερα καίγεται το σπίτι του γείτονα...αύριο καίγεται το δικό μας ..ας έχουμε αλληλεγγύη
Βεβαίως και θεωρεί ο φεμινισμός την πουτανιά γυναικεία ενδυνάμωση.
Όπως μιλάει για victim blaming και ξεπλένηδες, όταν πεις ότι πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά της μια γκόμενα,
έτσι μιλαει και για slut shaming , αν αποκαλέσεις πουτανάκι μια που κυκλοφορεί ξεβράκωτη στο δρόμο ,διότι
''μια γκόμενα μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και εσύ δεν δικαιούσαι να την κρίνεις, γιατί είσαι βιαστής και μισογύνης''

Διάβασε τα σχόλια όσων μου την έπεσαν εδω μέσα.
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Βεβαίως και θεωρεί ο φεμινισμός την πουτανιά γυναικεία ενδυνάμωση.
Όπως μιλάει για victim blaming και ξεπλένηδες, όταν πεις ότι πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά της μια γκόμενα,
έτσι μιλαει και για slut shaming , αν αποκαλέσεις πουτανάκι μια που κυκλοφορεί ξεβράκωτη στο δρόμο ,διότι
''μια γκόμενα μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και εσύ δεν δικαιούσαι να την κρίνεις, γιατί είσαι βιαστής και μισογύνης''

Διάβασε τα σχόλια όσων μου την έπεσαν εδω μέσα.
Η αλήθεια είναι ότι μια κοπέλα μπορεί να φορά ότι θέλει εφόσον δεν είναι παράνομο.. μπορεί κάποιος να πει την άποψη του ότι διαφωνεί με αυτό , αλλά δεν μπορεί να της επιβάλλει κάτι...και φυσικά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών δεν δικαιολογεί σεξουαλικές επιθέσεις...
Όπως και ο θυμός δεν δικαιολογεί φόνους..
 
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Μηνύματα
11
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
εχετε χαζεψει μερικες....ε μερικοι θελω να πω :coffee: ???

τσουβαλιαζετε χωρις μετρο....σε αλλα νεα,σημερα νωρις-νωρις πηρα το καφεδακι μου απο το Αχιλλειον....?
μην στοχοποιειτε εργαζομενους-μαγαζια-καστες.....λογω μεμονωμενων υποτιθεμενων περιστατικων(που πρεπει να αποδειχθουν)
η αλλη πανω εγραψε για εβραιοπουλα:jerking2:

μη δαιμονοποιειτε επισης το χωρο της εστιασης-διασκεδασης

αν καποια μπουρδελα που επειδη τυχαινει να ειναι μετοχοι η μετρ σε μαγαζια.....
.....εκμεταλλευονται τη θεση τους για να κανουν μλκιες,θα πληρωσουν

γι αυτο υπαρχει η ...Δικαιοσυνη..... οι επιχειρησεις δε φταινε σε τιποτα.
Σκουπιδαριό θα στοχοποιούμε πάντα όποιον πρέπει να στοχοποιηθεί όταν είναι βιαστής ή τους κομματάνθρωπους του ή τις επιχειρήσεις του και θα τον βγάζουμε φάτσα-φόρα για να διαλύσουμε σιγα-σιγά αυτό το άθλιο σύστημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εξευτελισμού ανθρώπων
Επειδή σε πιάνω αδιάβαστο μάλλον δεν γνωρίζεις για τη δυναστεία κροίσων Δαυίδ-Λεβέντη με διασυνδέσεις σε Λονδίνο και ΗΠΑ με έδρα τη Κύπρο και μαζί συνιδιοκτήτες της Coca-Cola. Οι Λεβέντηδες των οποίων ο πατέρας έχει πεθάνει συνδέονται συγγενικά με τους εβραίους Δαυιδ, γόνος των οποίων είχε πάλι συληφθεί για σεξουαλικά κ.α. σκάνδαλα... εκτός κι αν νομίζεις ότι όλοι αυτοί έχουν κυπριακή καταγωγή.
Όσο για εσάς που επιτίθεστε αναίτια σε μια κοπέλα και αφήνετε να εννοηθεί πως μπορεί να ήταν βίζιτα ή κι εγώ δεν ξέρω τι, σημαίνει ότι βλέπετε όλες τις γυναίκες είτε είναι εργαζόμενες στο σεξ είτε όχι σαν ένα κομμάτι κρεας. Και γι'αυτό με αυτή τη λογική το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε τις κόρες σας να τις χαρούν οι μεγιστάνες και οι παιδόφιλοι του Ελλαδιστάν και να σιωπήσετε για πάντα
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Η αλήθεια είναι ότι μια κοπέλα μπορεί να φορά ότι θέλει εφόσον δεν είναι παράνομο.. μπορεί κάποιος να πει την άποψη του ότι διαφωνεί με αυτό , αλλά δεν μπορεί να της επιβάλλει κάτι...και φυσικά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών δεν δικαιολογεί σεξουαλικές επιθέσεις...
Όπως και ο θυμός δεν δικαιολογεί φόνους..
Το προκλητικό ντύσιμο δεν δικαιολογεί νομικά σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά μπορεί να τις πυροδοτήσει.
Επίσης, όποιος ντύνεται ακραία, τις περισσότερες φορές έχει κάποιο ψυχικό ή ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο άνδρας μπορεί να κυκλοφορεί ξεβράκωτος φίλε, με το παπάρι να κρέμεται?
Αν βγεις στο δρόμο με την πούτσα έξω και πλησιάσεις μια γυναίκα, πως νομίζεις ότι θα αντιδράσει? Δεν θα σε θεωρήσει ανώμαλο? Δεν θα σκεφτεί ότι κινδυνεύει?

Ο θυμός γίνεται αποδεκτός εδώ και δεκαετίες από το νομικό σύστημα ως αιτία δολοφονίας. Ο δράστης τιμωρείται αλλά έχεις άλλη ποινική μεταχείριση αν σκοτώσεις εν βρασμώ ψυχής και άλλο αν σκοτώσεις με δόλο.
 

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
7.394
Like
21.001
Πόντοι
5.956
Το προκλητικό ντύσιμο δεν δικαιολογεί νομικά σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά μπορεί να τις πυροδοτήσει.
Επίσης, όποιος ντύνεται ακραία, τις περισσότερες φορές έχει κάποιο ψυχικό ή ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο άνδρας μπορεί να κυκλοφορεί ξεβράκωτος φίλε, με το παπάρι να κρέμεται?
Αν βγεις στο δρόμο με την πούτσα έξω και πλησιάσεις μια γυναίκα, πως νομίζεις ότι θα αντιδράσει? Δεν θα σε θεωρήσει ανώμαλο? Δεν θα σκεφτεί ότι κινδυνεύει?

Ο θυμός γίνεται αποδεκτός εδώ και δεκαετίες από το νομικό σύστημα ως αιτία δολοφονίας. Ο δράστης τιμωρείται αλλά έχεις άλλη ποινική μεταχείριση αν σκοτώσεις εν βρασμώ ψυχής και άλλο αν σκοτώσεις με δόλο.
Συμφωνώ ότι το ακραίο ντύσιμο δεν ωφελεί κάπου..αυτό όμως είναι υποχρέωση των οικογενειών να το μεταδώσουν στα παιδιά τους ..οι υπόλοιποι πρέπει να έχουμε αυτοέλεγχο, γιατί αν π.χ. το καλοκαίρι που όλες είναι ντυμένες με σορτσάκια, αρχίσουμε και απλώνουμε χέρια θα μας μπουζουριασουν ( δικαίως, καθώς η σεξουαλικές κινήσεις χωρίς έγκριση είναι ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ)
Απτην άλλη , προσωπικά είμαι νευρικός (όπως άλλοι έχουν πολλές ορμές). Η νευρικότητα μου δεν δικαιολογεί ότι μπορώ να δέρνω ή να πυροβολω όποιον μου σπάει τα νεύρα...
ΑΥΤΟΈΛΕΓΧΟΣ!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom