Ακούστε μια δίκη μου ιστορία. Για να δείτε ότι η πουτανα δε θέλει έλεος.
Είμαι με την τάδε και την ξεκωλιάζω όλο το βράδυ. Έξι ώρες, εφτά ώρες; Είναι κάτι σαν αποχαιρετιστήριο γαμησι γιατί είμαι έτοιμος να την σουτάρω. Εκείνο το βράδυ της ανοίγω τον κωλο «για τα καλά» που λέμε, δηλαδή το σημείο χωρίς επιστροφή, όταν η άλλη σου λέει «τώρα ναι, άνοιξε». Πατάει και ένα σκουιρτ ενώ τον παίρνει στα όρθια, κλαίει από χαρά κτλ.
Παμε κρεβάτι μετά γιατί είμαι πτώμα. Βαζει ταινία, μια μαλακια, τελοσπαντων εγώ μισοκοιμάμαι. Μου κάνει κάτι ναζάκια, γενικά περιμένει τη στιγμή που θα πω «μη φεύγεις» για να είμαστε μαζί ακόμα. Δε το λέω, της λέω θέλω να κοιμηθώ είμαι πτώμα κάτσε κοιμήσου. Τι κάνει;
Σηκώνεται, πάει στο σαλονι αρχίζει να παραμιλάει, ουρλιάζει, και λέει ότι έκλεψα κάτι και ότι την χτύπησα. Νευριάζω, σηκώνομαι φεύγω, την επόμενη μέρα μου έκανε στα πουστικα μήνυση για κλοπή και ξύλο, κάτι που ΔΕΝ μπορείς να αποποιηθείς είτε είναι ψευδές είτε όχι. Μου το κρυβει, μου λέει σ’ αγαπώ μετά από μια εβδομάδα, με περνάει γενεές δεκατέσσερις, χωρίζουμε.
Ακόμα περιμένω ημερομηνία για δικαστήριο και 400€ για την δικηγόρο μου που ευτυχώς είναι έξυπνο μουνετο και θα είναι ρουτίνας.
Πριν χωρίςουμε, έπαιρνε το κινητό, ντίρλα, και με έβγαζε βίντεο μπροστά μου ακριβώς όπως αυτή του Ντεπ, με την ελπίδα ότι θα νευριασω και θα την χτυπήσω ή θα το σπάσω. Φυσικά για κακη της τύχη είμαι ένα αξιόλογο τρολ και το μόνο που έκανα ήταν standup comedy, μέχρι που νευρίαζε και το έκλεινε. Επίσης είχε προσπαθήσει πολλές φορές να με ηχογραφήσει ξεκινώντας έναν «αθώο» καβγά. Οι γυναίκες είναι τόσο ηλίθιες... στο άσχετο δλδ να σου λέει η άλλη κάτι και από μέσα σου να λες «τώρα αυτό γιατί το λες», και να έχει βάλει στα πουστικα record, εγώ να το έχω φυσικά πάρει πρέφα, να απαντώ σαν Άγιος, και το πορνετο να κάνει αυτό το ουφφφφ ουφφφφ ξες, σε φάση «γαμωτο, δεν έπιασε». Έχω ιστορίες να σας πω μαλακες... αλλά περιμένω πρώτα να τελειώσω με τα νομικά.
Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια, ιδίως το δεύτερο. Νόμος.