τις βρηκα τις απαντησεις σου φιλε και θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο. Πραγματι η κοπελα δειχνει σημαδια ασταθους χαρακτηρα.
Αλλα αυτο δεν αποτελει στοιχειο αθωοτητας για τους δραστες. Απλα δινουν στον κοσμο βημα για να κανουν victim shaming.
Μακαρι να μην την βιασαν και να τα εβγαλε ολα απο το μυαλο της. Τοτε οτι κραξιμο εφαγε/τρωει και θα τρωει της αξιζει.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι καποιοι εδω μεσα ειναι 100% σιγουροι οτι ελεγε ψεματα. Και επειδη στειλανε στην Ελβετια τι εγινε;
Λες και δεν θα μπορουσαν να το αλλοιωσουν στην Ελλαδα πριν το στειλουν? Η Ελλαδα ειναι η χωρα που αν εχεις λεφτα ολα τα εγκληματα γινονται προστιμα.
Αυτο ηταν το point μου.
Ναι ρε οκ. Απλώς στο δικαστήριο δεν πρέπει να αποδείξουν αυτοί ότι ειναι αθώοι πρέπει να αποδείξει εκείνη οτι είναι ένοχοι.
Και με μια γρήγορη έρευνα κλπ αν αυτα πάνε στο δικαστήριο θα δημιουργήσουν αμφιβολίες ή ακόμα και την πεποίθηση ότι δεν συνέβει τίποτα.
Επίσης να την πιστέψουμε οκ. Αλλα γιατί;
Επειδή είναι γυναίκα;
Τελικά θέλουν ισότητα ή τα καλά και συμφέροντα;
Σκέψου το πιο απλό. Αν αύριο συμβεί σε εσένα...
δηλαδή φτάνεις να γαμήσεις κάποια έίτε δεν θες να συνεχίσεις είτε δεν μπορείς γιατι πχ είσαι παντρεμένος/σχεσατος κλπ και πάει αυτή (μετά απο στημμένο άγριο γαμίση σας) και λέει με βιασε ο ταδε.
Εδώ δεν θα ειναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό της. Αλλά ο λόγο ενός βιαστή (αφου εισαι άντρας) απέναντι σε μι γυναίκα θύμα.
Αντιλαμβάνεσαι τι νομικό/κοινωνικό κλπ τέρας έχουν δημιουργήσει?????
Και ακόμα και αν αθωωθεις η λάσπη θα παραμεινει αφου δεν διωκεται ποινικά για ψευδη καταγγελεία. (Αλλά ακόμα και αν πουμε οτι το κυνηγάς νομικα να ξεπλύνεις το όνομά σου. Εχεις τα λεφτά και το στομάχι; ή νομιζεις δεν θα λένε ακόμα χειροτερα πράγματα οι τριγύρο; )
Και το αφήγημα πλουσιος άντρας φτωχή γυναικα. Άρα βιαστής και θύμα ένα κι ένα, δεν ξέρω ποσο λειτουργεί το 2022. Ίσως ειναι πλέον υποψηφιο θύμα και εκβιάστρια.
(Εδώ ρε στην Αγγλια αλλα και εδώ στην Ελλάδα πεφτουν στο αμάξι σου επιτηδες το άκουσα πριν κατι μέρες)
Με λιγα λογια μην σου τύχει