Νέα

Θεραπεύεται η ζήλια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε ζηλιάρηδες? (δεν αφορά μονο τον έρωτα αλλά γενικότερα)

• Αφάνταστα

Ψήφοι: 7 14,6%
  • Πολύ

Ψήφοι: 13 27,1%
  • Λιγο

Ψήφοι: 11 22,9%
  • Ελάχιστα

Ψήφοι: 9 18,8%
  • Καθόλου

Ψήφοι: 8 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    48

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι γνώμη έχετε για τη ζήλια... και την ερωτική αλλά και γενικότερα... Που οφείλεται και γιατί ζηλεύουμε? Πιστεύετε οτι υπάρχει τρόπος κάποιος ο οποίος είναι ζηλιάρης να την καταπολεμήσει και να θεραυπευσει τη ζήλια του ή έστω να την περιορίσει?  

Αν τα δει τα πραγματα λογικα γιατι οχι?

Εστω οτι η ζηλεια ειναι ερωτικη..... εστω οτι βλεπεις εναν τυπο να χει καλυτερες γκομενες απο σενα... ενω εσυ δεν εχεις

αν το θεμα δεν ειναι εμφανισιακο και εμφανισιακα ειστε τουλαχιστο ισοδυναμοι τοτε απλα μπορεις να τον ρωτησεις τι ακριβως κανει και να βαλεις στοχο να τον φτασεις.... η και να τον ξεπερασεις... αυτο ειναι εξωτερικευω τον φθονο προς τα εξω ωστε να με βοηθησει να παω ψηλα...

Ο τυπος που ρωτηθηκε θα νιωσει σιγουρα καλυτερα και μην σου πω οτι παιζει να σε βαλει και στην παρεα του....

Μετα εχεις πολλες επιλογες... εφοσον εχεις εισβαλλει εκει.. και στο τελος να του παρεις και τις γκομενες και να φυγεις.

Η εστω αφου εμαθες τι κανει ο τυπος να τον αφησεις ησυχο και να δουλεψεις σε αλλο γκρουπ  2 δυνατες επιλογες εχεις δηλαδη... απλα η 2η (να δουλεψεις σε αλλα γκρουπ αφου εχεις μαθει) πολλαπλασιαζει τις επιλογες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Θεραπεια της ζηλειας ειναι να κανεις συχνα μπουρδελοτσαρκα και να τον χωνεις στα μουνακια.
Η θεραπεια αυτη εχει κοστος 15-20 ευρω !
Χωρις συνταγη ιατρου !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Θεραπεια της ζηλειας ειναι να κανεις συχνα μπουρδελοτσαρκα και να τον χωνεις στα μουνακια.
Χωρις συνταγη ιατρου !

Συμφωνω... ισως μια απο τις καλυτερες λυσεις αυτη τη στιγμη στην αγορα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χωρις συνταγη ιατρου !
τελειωσε η εξεταστικη ρε παιχτη;πηγαμε καλα;σε ειχαμε χασει και μας ελειψες..... :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Η ζήλια δεν θεραπεύεται. Ειναι απο τα ελαττώματα που δεν μπορώ να ανεχτω με τίποτα.

Προτιμώ να φάω κέρατο παρα να μου κάνει σκηνες. Περισσοτερο τους φοβάμαι τους ενντονα ζηλιάρηδες και την κάνω διακριτικά, φροντιζοντας να τους τονώσω την αυτοπεποίθηση.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η ζήλια δεν θεραπεύεται. Ειναι απο τα ελαττώματα που δεν μπορώ να ανεχτω με τίποτα.

Προτιμώ να φάω κέρατο παρα να μου κάνει σκηνες. Περισσοτερο τους φοβάμαι τους ενντονα ζηλιάρηδες και την κάνω διακριτικά, φροντιζοντας να τους τονώσω την αυτοπεποίθηση.
Το θεμα ειναι αν ζηλευεις και συ μερικες φορες,συμφωνω με αυτα που λες!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι αν ζηλευεις και συ μερικες φορες,συμφωνω με αυτα που λες!!

Δεν μπορω να βάλω το χερι μου στη φωτια για το τι θα κάνω στο μέλλον, ως τωρα πάντως δεν εχω κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.
Τουλαχιστον οχι στο βαθμο που να τσακωθω με τον άλλο. Αντε μεχρι να ρωτησω τι τρέχει με κκάποια, αν μου περάσει απ το μυαλο αλλα μια απάντηση "τιποτα δεν τρέχει" με καλύπτει.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν μπορω να βάλω το χερι μου στη φωτια για το τι θα κάνω στο μέλλον, ως τωρα πάντως δεν εχω κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.
Τουλαχιστον οχι στο βαθμο που να τσακωθω με τον άλλο. Αντε μεχρι να ρωτησω τι τρέχει με κκάποια, αν μου περάσει απ το μυαλο αλλα μια απάντηση "τιποτα δεν τρέχει" με καλύπτει.
οκ!στον ιδιο δρομο βαδιζουμε,γιατι αμα εχεις μια σχεση και δεν παιζει εμπιστοσυνη αστην καλυτερα,γιατι θα ρθουν τα χειροτερα!!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
το θεμα αναφέρεται γενικότερα σε ζήλια όχι μόνο ερωτική...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω ζηλευω τον νωντα γιατι εχει περισσοτερους κλωνους απο μενα .... :birdman:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ούτε με επαγγελματική ψυχολογική/ψυχιατρική παρακολούθηση???????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε ζηλευω..με ενοχλει αφανταστα η ζηλια ο ελεγχος και οτι αλλο συνεπαγεται με αυτο.
την μαλακια δε οτι αν αγαπας ζηλευεις την ακουω βερεσε και γελαω κιολας...
κατινια...

Επισκέπτης
δε ζηλευω..με ενοχλει αφανταστα η ζηλια ο ελεγχος και οτι αλλο συνεπαγεται με αυτο.
κατινια...

εσυ δεν εχεις ζηλεψει ποτε και κανεναν δλδ?

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
κατινια...
εσυ κάνεις one night stand?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εσυ δεν εχεις ζηλεψει ποτε και κανεναν δλδ?
σαφως!!!2 φορες....
νομιζα οτι ειχα αφορμη.
δε το εδειξα αλλα λυσσαγα για 2 και βαλε ωρες.
σαν τωρα το θυμαμαι.
τελικα ευτυχως που δε το εδειξα γτ θα γινομουν ρομπα...

η αλλη φορα ηταν οι μαλακοζηλιες που κανεις απλα γ να "παιξεις"λιγο με τον αλλον...
τπτ ιδιαιτερο...
αφορμη γ να πιω...

Επισκέπτης
η αλλη φορα ηταν οι μαλακοζηλιες που κανεις απλα γ να "παιξεις"λιγο με τον αλλον...
τπτ ιδιαιτερο...
αφορμη γ να πιω...

Δλδ για να καταλαβω...δεν ειχες δουλεια να κανεις και ειπες "ας ζηλεψω να περασει η ωρα.." και μετα για να το πιστεψεις παραπανω  ηπιες κιολας? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom