Νέα

Θεοσεβούμενη γκόμενα ! με τα ιερά βιβλία στο χέρι τσιμπούκωνε ... μάλλον ....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Γεια χαρα νταν μαγκες

Ρε παλικαρια τι γνωμη εχετε για τις θεωσεβουμενες γκομενες (πιπιτσες) που κυκλοφορουν αναμεσα μας ?
Ναι κυκλοφορουν αναμεσα μας , σας εχει τυχει ποτε? Πως το αντιμετωπισατε ?

Ενας φιλος μου επαθε μια νειλα προσφατα και το φυσσα και δεν κρυωνει . :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τσοντες με καλογριες ιταλιδες σ αρεσουν; :think:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Γεια χαρα νταν μαγκες

Ρε παλικαρια τι γνωμη εχετε για τις θεωσεβουμενες γκομενες (πιπιτσες) που κυκλοφορουν αναμεσα μας ?
Ναι κυκλοφορουν αναμεσα μας , σας εχει τυχει ποτε? Πως το αντιμετωπισατε ?

Ενας φιλος μου επαθε μια νειλα προσφατα και το φυσσα και δεν κρυωνει . :cum:
απο τις καλυτερες ψωλοαρπαχτρες στην πολη ειναι οι φοιτητριες στην θεολογικη σχολη ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
απο τις καλυτερες ψωλοαρπαχτρες στην πολη ειναι οι φοιτητριες στην θεολογικη σχολη ;)
αυτες δεν ειναι θεοσεβουμενες ρε συ....μοντερνα θεολογια σπουδαζουν..... :zfuck:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν υπαρχει θεοσεβουμενη γκομενα υπαρχει μονο αυτη που εχει να γαμηθει καιρο και καποιοσ τησ εκανε πακετο μετα απο μακροχρονια σχεση και οταν παει ο αλλοσ μετα να κανει σχεση μαζι τησ του βγαζει ολα τα αγαμητα κομπλεξ

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
δεν υπαρχει θεοσεβουμενη γκομενα υπαρχει μονο αυτη που εχει να γαμηθει καιρο και καποιοσ τησ εκανε πακετο μετα απο μακροχρονια σχεση και οταν παει ο αλλοσ μετα να κανει σχεση μαζι τησ του βγαζει ολα τα αγαμητα κομπλεξ

ρε ντραγκονακο εσυ καλα τα λες, αλλα ο φιλος μου του το επαιζε θρισκια και του εριξε γαμω τις ατακες η γκομενα, μεχρι και τα κλαματα του εβαλε και του ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει αυτα κτλ κτλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στους εσπερινους δηλαδη η τις πρωινες ωρες ???

και με τιν νιστεια τι γινεται δλδ , 40 μερες αγαμια ?
ε ναι....πως θα κοινωνησουμε;
Ξέχασες τις Δεσποτικές και Θεομητορικές Εορτές. ;)
δλδ χρστουγεννα να μην ριξουμε εναν; :think: :think:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε ντραγκονακο εσυ καλα τα λες, αλλα ο φιλος μου του το επαιζε θρισκια και του εριξε γαμω τις ατακες η γκομενα, μεχρι και τα κλαματα του εβαλε και του ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει αυτα κτλ κτλ
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το λυπαμαι το φιλαρακι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το λυπαμαι το φιλαρακι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστα κριμα , μου το ειπε πριν απο λιγο και ηταν ετοιμος να κλαψει ......

διαλογος με αυτην μετα το χαμουρεμα

-Αυτη "εγω δεν κανω τετοια"
-Αυτος "και που να γαμιωμασταν κιολλας δλδ"
-Αυτη " απαπαπα εγω ποτε , δεν κανω τετοια πριν το τριμμινο" και του βαζει τα κλαματα :jerking: :jerking:

αστα ντραγκονακο , δραμα η κατασταση , κοπελα για σπιτι του εκατσε

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αστα κριμα , μου το ειπε πριν απο λιγο και ηταν ετοιμος να κλαψει ......

διαλογος με αυτην μετα το χαμουρεμα

-Αυτη "εγω δεν κανω τετοια"
-Αυτος "και που να γαμιωμασταν κιολλας δλδ"
-Αυτη " απαπαπα εγω ποτε , δεν κανω τετοια πριν το τριμμινο" και του βαζει τα κλαματα :jerking: :jerking:

αστα ντραγκονακο , δραμα η κατασταση , κοπελα για σπιτι του εκατσε
χαχαχαχαχαχαχααχαχ ρε φιλε πραγματικα τον καταλαβαινω τον φιλο σου πολλυ καλα χαχαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εντάξει ρε και αυτός δεν μπορεί να κάνει κράττει (με την συγκεκριμένη γκόμενα λέω) ένα τρίμηνο????

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom